Benimde oldu oyle akintim ama o senin dedigin kadar cok deildi daha azdiBirde hayatımda ilk defa yaşadığım bir şeyde inanılmaz derecede böyle külodumu kaplayacak kadar beyaz hafif kokulu akıntım oluyordu bilmiyordum o zaman ama yumurtanın döllenme aşamasında oluyormuş meğersem o bilginiz olsun. Yani benzetmem gerekirse ovülasyon zamanlarında böyle bir akıntı oluyor ya anlıyoruz zamanı onun 3-4 katı kadar fazla ve yoğunu
InsallahEvet canim ilk çocuk ilk deneme bu ay olmadi birdahaki aya olur inşallah
Ayaklarim buz gibi canim isitamiyitum ayak soguk olunca da wc den çıkamadımİdrar çoğalımı rahim leğen kemiklerine baskı yapmaya başlayınca yani aynı zamanda idrar kesesine baskıyla başlıyor 7 haftaya denk geliyor diyebiliriz, üşütmüşsün muhtemelen. Dikkat et olur mu?
Kuzum bi şişeye koy sıcak suyu ağzını iyice kapat havluya sar yere koy ayaklarınıda üzerine koy çok basma hemen ısınır ayaklarınAyaklarim buz gibi canim isitamiyitum ayak soguk olunca da wc den çıkamadım
Dikkat et canimAyaklarim buz gibi canim isitamiyitum ayak soguk olunca da wc den çıkamadım
Yaaa ben akıntıdan sonrasını değerlendirmedim nasıl olsa yumurtladım diyeCnm bekle sabırla akıntı bizi kandırmış olabilir. Akıntıdan 3-4 gun sonra yumurtlama oluyormuş biz testi erken yaptık yanii. Bekle sabret cnmm inşAllah bu ay hepimiz çift çizgiyi görücez :)
Cnm bu genel birşey degildir ki üzme tatlı canını.Yaaa ben akıntıdan sonrasını değerlendirmedim nasıl olsa yumurtladım diyeOzaman ben hiç beklemeyeyim bu ay da pas geçer
Kuzum annenlerdeyiz ewe gecemedik bugun burda kalacaz donuyorum ayaklarım elim huz cok usuyorumKuzum bi şişeye koy sıcak suyu ağzını iyice kapat havluya sar yere koy ayaklarınıda üzerine koy çok basma hemen ısınır ayakların
Canım orda yap ne olacak ki yok mu şişe felanKuzum annenlerdeyiz ewe gecemedik bugun burda kalacaz donuyorum ayaklarım elim huz cok usuyorum
Hayırlısı bakalımCnm bu genel birşey degildir ki üzme tatlı canını.
Benimde oldu oyle akintim ama o senin dedigin kadar cok deildi daha azdi
Vardir belki yerimden kalksam bulacamCanım orda yap ne olacak ki yok mu şişe felan
Benımdd solda oluyor :) ama cok nadir. Neden oldugunu anlamadımm bendeKizlarrr bir soru daha bugun bariz sag kasığımda agri hissediyorum sanki birsey duruyor orda sizde var mi yacok korkuyorum solda birşey yok sadece sag kasii
Kizlarrr bir soru daha bugun bariz sag kasığımda agri hissediyorum sanki birsey duruyor orda sizde var mi yacok korkuyorum solda birşey yok sadece sag kasii
Hiç üzülme canım. Ama Allah korusun olmazsada bı dahaki aya gün aşırı birliktelik yaşayınHayırlısı bakalım
Korkumun sebebi dis gebelik mi oldu yine yaKizlarrr bir soru daha bugun bariz sag kasığımda agri hissediyorum sanki birsey duruyor orda sizde var mi yacok korkuyorum solda birşey yok sadece sag kasii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?