Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Benimde oldu oyle akintim ama o senin dedigin kadar cok deildi daha azdi

Cnm bekle sabırla akıntı bizi kandırmış olabilir. Akıntıdan 3-4 gun sonra yumurtlama oluyormuş biz testi erken yaptık yanii. Bekle sabret cnmm inşAllah bu ay hepimiz çift çizgiyi görücez :)
Yaaa ben akıntıdan sonrasını değerlendirmedim nasıl olsa yumurtladım diye Ozaman ben hiç beklemeyeyim bu ay da pas geçer

Kızlar konusun ya sustunuz yine :)

Kizlarrr bir soru daha bugun bariz sag kasığımda agri hissediyorum sanki birsey duruyor orda sizde var mi ya cok korkuyorum solda birşey yok sadece sag kasii

Kizlarrr bir soru daha bugun bariz sag kasığımda agri hissediyorum sanki birsey duruyor orda sizde var mi ya cok korkuyorum solda birşey yok sadece sag kasii
Benımdd solda oluyor :) ama cok nadir. Neden oldugunu anlamadımm bende

Neyden korkuyorsun bebek vardırda bir sorun olabilir diye mi korkuyorsun yoksa adet olursun diye mi?

Çünkü soldan dis gebelik olustugunda sol tarafim agriyordu tek taraf ama adetten sonra hamile oldugumu biliyordum bunda hicbirsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…