Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Çünkü soldan dis gebelik olustugunda sol tarafim agriyordu tek taraf ama adetten sonra hamile oldugumu biliyordum bunda hicbirsey yok
Sol ya da sağ hiç farketmez gebelikte kasık agrısı normal.dış gebeliğede işaret tabi . Benım ilkinden cok agrıyordu yattıgım yerden elimle bastırıyordum o derece agrıyordu hatta ben dış gebelik diye kendime teşhis koydum ama normal gebelikti acilde bebegimi gördüm ve yarım saat sonra düşük yaptım

Çok geçmiş olsun canım rabbim hayirlisini tez zamanda versim hepimize insallah

ikinci bebek icin bu ay basladik henuz calismalara ilk bebegim tedaviyle oldu..bakalim bu kez kendiliginden gelecekmi

Sewineyimmi uzuleyim mi bilemedim hamile olsam anlayacam tamam sa bu nedir ya inanin cok korkuyorum sewincbir tarafa korku sardi bu arada sicak su torbasi buldum ayağımda biraz isindim

Sewineyimmi uzuleyim mi bilemedim hamile olsam anlayacam tamam sa bu nedir ya inanin cok korkuyorum sewincbir tarafa korku sardi bu arada sicak su torbasi buldum ayağımda biraz isindim
Cok mu agrı giriyor ? Benım sızlama seklinde oluyor .

Cok mu agrı giriyor ? Benım sızlama seklinde oluyor .
Duramayacak gibi degil ayagimin altinada sicak su torbasi koydum sanki adet oluyorum yani yok bisey laf gelisi sirt ustu yattim hissedebiliyirum sadece sag tarafta senin nasildi canim hatırlıyor musun?

Adet içinde erken belirti değilmi? Bence..
Bilemedim canim ama 3 gebelik yasadim hicbirinde boyle 8 9 gun onceden gebelik belirtisi yaşamadım hic basima gelmedi sadece adetim geçtikten sonra dis gebelik olduğunu öğrenmistim onda. Bile oncenhic belirti vermemisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…