Şuana kadar olmam lazımdı normalde sancım felanda yok ama ümitlenip üzülmektende korkuyorumInsallah bebis vardir canim
Insallah vardir canim bebis hakkinda hayırlısı olsun ama tabiki insallah vardir demeden de geçemeyeceğimSlm kızlar. Bugün bat günü normalde hiç geçikme olmaz bende. Henüz başlamadı dur bakalım ümitlenmek istemiyorum ama elimde değil
1 gun daha dayan kuzum sadece 1 günŞuana kadar olmam lazımdı normalde sancım felanda yok ama ümitlenip üzülmektende korkuyorumtestim bitmiş gidip alıp baksam mı ki acaba ?
Insallah bebis vardir canim
Korkum şu ya varsa ağır iş yapmaktan çekiniyorum. Bişey yaparken kırk kere düşünüyorum uzanma hayır ağır kaldırma felan böyle oluyorum düşükten sonra1 gun daha dayan kuzum sadece 1 gün
Anlasam canim bide bizim hic cocugumuz yok ilk gebeligim de oyle hemen olmamisgi bu beni daha cok uzuyoNesene bizimkiler ne zaman bebek düşünürler acaba cok merak ediyorummalum 9 ay bebegi onlar tasiyacaklar karinlarinda
Haklisin canim insan ogrenince en azindan dikmat ediyoKorkum şu ya varsa ağır iş yapmaktan çekiniyorum. Bişey yaparken kırk kere düşünüyorum uzanma hayır ağır kaldırma felan böyle oluyorum düşükten sonra
Kuzum sabret 1 gun daha ya da aksam acilde kan ver testi unut farzi misal yokmus gibi düşünKorkum şu ya varsa ağır iş yapmaktan çekiniyorum. Bişey yaparken kırk kere düşünüyorum uzanma hayır ağır kaldırma felan böyle oluyorum düşükten sonra
Burdayım beybiRunkli nerdesin kuzu?
Varmış gibi is yapma kuzum ne olcak 1 gun daha sabret niyetli misin bu arada?Korkum şu ya varsa ağır iş yapmaktan çekiniyorum. Bişey yaparken kırk kere düşünüyorum uzanma hayır ağır kaldırma felan böyle oluyorum düşükten sonra
Burdayım beybiRunkli nerdesin kuzu?
Harbi ya sabah aklima geldin burada hic yoksun dedim diğer Bat 25 26 27 mayis linkine mi gitti bu kiz ne yaptiBurdayım beybi
Artık ben hamılelik bolumune girmeyi düşünmüyorum cnm . Artık istwmiyorum Allah isteyenlere versin. Korunucumda olmasın diye. Bunuda eşimden habersiz yapıcam. Ben zaten 28inde adet oldum cnm hatta bitti sayılır. Zaten hamile olsaydım haber verirdim :)Harbi ya sabah aklima geldin burada hic yoksun dedim diğer Bat 25 26 27 mayis linkine mi gitti bu kiz ne yaptiya da dedim acep hamis tw bize demeyi mi unuttu
Canım test yap artık cıkar en azınfan soru işaretlerindrn kurtulursunKorkum şu ya varsa ağır iş yapmaktan çekiniyorum. Bişey yaparken kırk kere düşünüyorum uzanma hayır ağır kaldırma felan böyle oluyorum düşükten sonra
Niye girmiyon kuzum ya biraz olsun kafa dagitiyoruz ne bileyim canom ya belki hamistir bizi unutmuştur o sewincle dedim Rabbim insallah gönlüne göre verirArtık ben hamılelik bolumune girmeyi düşünmüyorum cnm . Artık istwmiyorum Allah isteyenlere versin. Korunucumda olmasın diye. Bunuda eşimden habersiz yapıcam. Ben zaten 28inde adet oldum cnm hatta bitti sayılır. Zaten hamile olsaydım haber verirdim :)
Amin cnm hepimizin gönlünw göre versinNiye girmiyon kuzum ya biraz olsun kafa dagitiyoruz ne bileyim canom ya belki hamistir bizi unutmuştur o sewincle dedim Rabbim insallah gönlüne göre verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?