Cok sevindim canim hadi insallah saglicakla kucagina alirsin2. Çizgi çıktı
Q cok sevindim cannım sağlıkla kucagına al insallah yavrunu testin fotpsunu atarmısın en sevdigim sey o cıbıklar :)2. Çizgi çıktı
Ben burdayım diye bağırıyor resmem hayırlı ugurlu saglıkla doğsun inşallah
Gercek mi yaaaaaaaaaa inanamiyirum kiz hemen bizde e at nolur2. Çizgi çıktı
Tamam oglus geliyor
Saglıcakla al bebegini kucagına cnm
Sağol canım inşallah inan çok tedirginimBen burdayım diye bağırıyor resmem hayırlı ugurlu saglıkla doğsun inşallah
Allahım inşallahhhhhhhhhTamam oglus geliyor
Sağol meleğim allah razı olsun inşallah sağlıklı gebelik olur allahım banada hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder. Bu seferde düşük yada kimyasal olur diye sevinemiyorum bile. Doktora kan testi için gitsem mi bilemedim biraz daha duruyum diyorum kafa karışık yaniAllahım a şükürler olsun cok sevindim canim aşırı aşırı sewindim
İnşallah canımm yaaa inşallah allahım bizlerede nasip etsin inşallahSaglıcakla al bebegini kucagına cnm
Cok üstüne düşme canim oluruba birak zaman gösterecek insallah saglikli gebeliktir canim Allahim yardimcin olsunSağol meleğim allah razı olsun inşallah sağlıklı gebelik olur allahım banada hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder. Bu seferde düşük yada kimyasal olur diye sevinemiyorum bile. Doktora kan testi için gitsem mi bilemedim biraz daha duruyum diyorum kafa karışık yani
Sağol canım allah razı olsunCok üstüne düşme canim oluruba birak zaman gösterecek insallah saglikli gebeliktir canim Allahim yardimcin olsun
Melek sıra bizde bacım bizim bu nemrut kocalarımızı alt etmemiz gerek hicc bebek lafı acmıyoruz malum günlerde süslenip püslenip cilveleniyoruz mutlu sona ulaşıp bizde cıbıklarımızı paylasıyoruzCok üstüne düşme canim oluruba birak zaman gösterecek insallah saglikli gebeliktir canim Allahim yardimcin olsun
Sağol canı allah razı olsun inşallah mutlu sonu görebiliriznoniponi tebrik ederim gülüm, inşallah sağlıklı sıhhatli bir bebek olur, sorunsuz sıkıntısız geçer hamileliğin de diğer acılarını bir nebze olsun unutturur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?