Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Melek sıra bizde bacım bizim bu nemrut kocalarımızı alt etmemiz gerek hicc bebek lafı acmıyoruz malum günlerde süslenip püslenip cilveleniyoruz mutlu sona ulaşıp bizde cıbıklarımızı paylasıyoruz
Bizimkinin beyninde Temmuz var canim sanki Temmuzda hemen olacakmış gibi hicc istemiyor acikcasi hemde hic temmuzda bile ister mi o da meçhul daha ben kimyasalin peşine adet olmadim canim normalde bat 4 mayisti acaba neyi baz alarak hesaplayacagim batı adetin geldigi ilk günü mu yoksa bat nimi baz alacam yani 4 mayissa orn.5haziranda olurum gibi kafam karman corman ilk adet geleydi

Melek sıra bizde bacım bizim bu nemrut kocalarımızı alt etmemiz gerek hicc bebek lafı acmıyoruz malum günlerde süslenip püslenip cilveleniyoruz mutlu sona ulaşıp bizde cıbıklarımızı paylasıyoruz
Ben bu ay küsmüştüm resmen kendime artık istemiyorum diye cidden düşünmeyince mi oluyor bu anlamadım ki . Darısı sizlere bide Runkli ma

Ben bu ay küsmüştüm resmen kendime artık istemiyorum diye cidden düşünmeyince mi oluyor bu anlamadım ki . Darısı sizlere bide Runkli ma
Cnm cok sevındım vAllaha senın adına ben. Bana gelincede hayırlısı diyorum ama istemiyorum artık ben. Eşimden habersiz korunmayı bile düşünüyorum. Eşimde cok cocuk sevmek istiyorsan gitsin babasının sıpasını sevsin. Herkese kızdım zaten baya olaylar falan oldu :) karıştırdım ortalıgı artık bebek falanda istemiyorum dedim. Hatta bebek gorunce bakmaya doyamayan ben kafamı ceviriyorum artık :)

Kuzum noldu hayırdır neden böyle oldu..

Kimyasal knamanın ilk günü adetin ilk günü olarak baza al canınıda sıkma bi çoğumuz farkında olmadan kimyasal yasıyoruz bu normal yollardan rahatlıkla gebe kalabildiğinin göstergesi

Ayy canım ne güzel yazmışsın öyle gönlün ne güzel allah razı olsun darısı sizlere ve isteyenlere olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…