Bizimkinin beyninde Temmuz var canim sanki Temmuzda hemen olacakmış gibi hicc istemiyor acikcasi hemde hic temmuzda bile ister mi o da meçhul daha ben kimyasalin peşine adet olmadim canim normalde bat 4 mayisti acaba neyi baz alarak hesaplayacagim batı adetin geldigi ilk günü mu yoksa bat nimi baz alacam yani 4 mayissa orn.5haziranda olurum gibi kafam karman corman ilk adet geleydiMelek sıra bizde bacım bizim bu nemrut kocalarımızı alt etmemiz gerek hicc bebek lafı acmıyoruz malum günlerde süslenip püslenip cilveleniyoruz mutlu sona ulaşıp bizde cıbıklarımızı paylasıyoruz
Ben bu ay küsmüştüm resmen kendime artık istemiyorum diye cidden düşünmeyince mi oluyor bu anlamadım ki . Darısı sizlere bideMelek sıra bizde bacım bizim bu nemrut kocalarımızı alt etmemiz gerek hicc bebek lafı acmıyoruz malum günlerde süslenip püslenip cilveleniyoruz mutlu sona ulaşıp bizde cıbıklarımızı paylasıyoruz
Cok sevindim canim insallah sag salim kucagina alirsinBen bu ay küsmüştüm resmen kendime artık istemiyorum diye cidden düşünmeyince mi oluyor bu anlamadım ki . Darısı sizlere bideRunkli ma
Cnm cok sevındım vAllaha senın adına ben. Bana gelincede hayırlısı diyorum ama istemiyorum artık ben. Eşimden habersiz korunmayı bile düşünüyorum. Eşimde cok cocuk sevmek istiyorsan gitsin babasının sıpasını sevsin. Herkese kızdım zaten baya olaylar falan oldu :) karıştırdım ortalıgı artık bebek falanda istemiyorum dedim. Hatta bebek gorunce bakmaya doyamayan ben kafamı ceviriyorum artık :)Ben bu ay küsmüştüm resmen kendime artık istemiyorum diye cidden düşünmeyince mi oluyor bu anlamadım ki . Darısı sizlere bideRunkli ma
Amin canımmmCok sevindim canim insallah sag salim kucagina alirsin
Kuzum noldu hayırdır neden böyle oldu..Cnm cok sevındım vAllaha senın adına ben. Bana gelincede hayırlısı diyorum ama istemiyorum artık ben. Eşimden habersiz korunmayı bile düşünüyorum. Eşimde cok cocuk sevmek istiyorsan gitsin babasının sıpasını sevsin. Herkese kızdım zaten baya olaylar falan oldu :) karıştırdım ortalıgı artık bebek falanda istemiyorum dedim. Hatta bebek gorunce bakmaya doyamayan ben kafamı ceviriyorum artık :)
cnm ben sana yarın özelden yazıyım :)Kuzum noldu hayırdır neden böyle oldu..
Kimyasal knamanın ilk günü adetin ilk günü olarak baza al canınıda sıkma bi çoğumuz farkında olmadan kimyasal yasıyoruz bu normal yollardan rahatlıkla gebe kalabildiğinin göstergesiBizimkinin beyninde Temmuz var canim sanki Temmuzda hemen olacakmış gibi hicc istemiyor acikcasi hemde hic temmuzda bile ister mi o da meçhul daha ben kimyasalin peşine adet olmadim canim normalde bat 4 mayisti acaba neyi baz alarak hesaplayacagim batı adetin geldigi ilk günü mu yoksa bat nimi baz alacam yani 4 mayissa orn.5haziranda olurum gibi kafam karman corman ilk adet geleydi
Offff hatırlamıyorum ki ben yaKimyasal knamanın ilk günü adetin ilk günü olarak baza al canınıda sıkma bi çoğumuz farkında olmadan kimyasal yasıyoruz bu normal yollardan rahatlıkla gebe kalabildiğinin göstergesi
Bitenem benim en büyük sıkıntım gebe kalmak degilde ilerleyememesiKimyasal knamanın ilk günü adetin ilk günü olarak baza al canınıda sıkma bi çoğumuz farkında olmadan kimyasal yasıyoruz bu normal yollardan rahatlıkla gebe kalabildiğinin göstergesi
Benimde şimdi korkum buBitenem benim en büyük sıkıntım gebe kalmak degilde ilerleyememesi
Tamam canım :)cnm ben sana yarın özelden yazıyım :)
Yok canim sakın öyle düşünme bebisin seninledir insallah Allah yardimcin olsunBenimde şimdi korkum bu
İnşallah canım şimdi test için kan verdim bakalım ne çıkacakYok canim sakın öyle düşünme bebisin seninledir insallah Allah yardimcin olsun
Çıktımı sonucun canımİnşallah canım şimdi test için kan verdim bakalım ne çıkacak
Çıktı canım beta hcg 182Çıktımı sonucun canım
Ooo bak ben burdayım diyr bagırmıs resmen canım güzel mutlu sağlıklı bir gebrlik gecirmen güzel yavrunu bir avazda dogurman dileği ile rabbim sizleri korusun kendinr dilkat et bol bol şımar hamileliğini doya doya yasaÇıktı canım beta hcg 182
Ayy canım ne güzel yazmışsın öyle gönlün ne güzel allah razı olsun darısı sizlere ve isteyenlere olsun inşallahOoo bak ben burdayım diyr bagırmıs resmen canım güzel mutlu sağlıklı bir gebrlik gecirmen güzel yavrunu bir avazda dogurman dileği ile rabbim sizleri korusun kendinr dilkat et bol bol şımar hamileliğini doya doya yasa
Sendende razı olsun canım rabbim ilk önce hiç olmayanlara versin bizimde vardır hayırlı bir zamanımız allaha emanet olAyy canım ne güzel yazmışsın öyle gönlün ne güzel allah razı olsun darısı sizlere ve isteyenlere olsun inşallah
Amin canım sende allaha emanet ol :)Sendende razı olsun canım rabbim ilk önce hiç olmayanlara versin bizimde vardır hayırlı bir zamanımız allaha emanet ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?