Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

allah yardimcin olsun kuzum iyi düşün iyi olsun
canim nasilsin benim basimdan kotu tecrubr gecti hemde cok kotu hatirliyorsan batim 11mayisdi olmayinca 15mayis usg oldum grbrlik ypk pvuıasyon oımamis yumurtalik buyumus dediler..megerse gebeymisim..ve dahasi testde 25mayisda cikti usg oldum yeni gebelik dendi.ve tabi 25ine dej nede olsa gebelik yok trdavimi olayim dedim bi suru antibiyltik ilac aldim ve sonuc karnimda grlisimi durdu 30mayis kurrtajla aldilar kuzumu 4haftalidi

gec dollenme olmuş benimkisi..lutfen kizlar gebe olmadiginjz kesinlesmemis ilaç falan almayin tedavi amaçli..beni yakti o ilaçlar.kuııandigim iıaç grbelik katrgorisi c idi..kotu etkiıemis demekki

Hiiiiiiiii canim cok üzüldüm ya Allahim ne denir bilemedim şimdi denecek birseyde bulamıyorum cok büyük geçmiş olsun doktorlara mi suc bulayim ne yapayim bende şaşırdım kaldimhayır nasil farketmezler offfff şimdi nasilsin peki?

Peki hic belirti vermedi mi sende kuzum mide bulantısı bas dönmesi vs.

M melegim44 nasil olayim canim kendimi çok suçlu hiss ediyorumm.keşke kullanmasaydim o ilaçlari.halsizlik falan vardi ama nebileyim ben hamileleik oldugunun gec dollenme olmus testde en erken 25mayis çikdi..hatta adetim grlsin diye duphastonda kuılaniyirdum..şişkinlik mide bulantisi onnandir saniyordum.megerse gebelikmis.kurtaj olali 4gun oldu korunmak fikrim yok..gebelik haftam kucukdu vakum aspirasyonla yapdilar kurtaj sonrasi cok rahhattim agrim kanamam falan olmadi pek..tabi kalbimin agrisini saymasak ;(

Bence de korunma canım insallah hemen gelirde biraz olsun sizini dindirir

Son gebeliğimde ilk böyle çıkmıştı yeniyse 2. Çizgi çok silik çıkıyor. Sen de mi gördün yoksaaaaaaa yakaladıysan yüklesene bi bakalım

Eklentiler

• IMG_4498.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…