allah yardimcin olsun kuzum iyi düşün iyi olsunÇıktı canım beta hcg 182
canim nasilsin benim basimdan kotu tecrubr gectiallah yardimcin olsun kuzum iyi düşün iyi olsun
Hiiiiiiiii canim cok üzüldüm yacanim nasilsin benim basimdan kotu tecrubr gectihemde cok kotu hatirliyorsan batim 11mayisdi olmayinca 15mayis usg oldum grbrlik ypk pvuıasyon oımamis yumurtalik buyumus dediler..megerse gebeymisim..ve dahasi testde 25mayisda cikti usg oldum yeni gebelik dendi.ve tabi 25ine dej nede olsa gebelik yok trdavimi olayim dedim bi suru antibiyltik ilac aldim ve sonuc karnimda grlisimi durdu 30mayis kurrtajla aldilar kuzumu 4haftalidi
Şansa bak yaaaaa yazıkkgec dollenme olmuş benimkisi..lutfen kizlar gebe olmadiginjz kesinlesmemis ilaç falan almayin tedavi amaçli..beni yakti o ilaçlar.kuııandigim iıaç grbelik katrgorisi c idi..kotu etkiıemis demekki
Peki hic belirti vermedi mi sende kuzum mide bulantısı bas dönmesi vs.canim nasilsin benim basimdan kotu tecrubr gectihemde cok kotu hatirliyorsan batim 11mayisdi olmayinca 15mayis usg oldum grbrlik ypk pvuıasyon oımamis yumurtalik buyumus dediler..megerse gebeymisim..ve dahasi testde 25mayisda cikti usg oldum yeni gebelik dendi.ve tabi 25ine dej nede olsa gebelik yok trdavimi olayim dedim bi suru antibiyltik ilac aldim ve sonuc karnimda grlisimi durdu 30mayis kurrtajla aldilar kuzumu 4haftalidi
cok uzgunumŞansa bak yaaaaa yazıkk
sagolasin canim.. sagsalim bebegini kucagina alitsin inşallah nasil gidiypr gebelik iyisindir insallahkirgincicekler canim gecmis olsun.
cok giremiyorum canim. bulantilar hat safhada. dun okula gidemedim. rapor aldim.sende dikkat et canim rahim temiz hamile kalabilirsin benim ikinci gebelik oyle olmuştusagolasin canim.. sagsalim bebegini kucagina alitsin inşallah nasil gidiypr gebelik iyisindir insallah
Bence de korunma canım insallah hemen gelirde biraz olsun sizini dindirirM melegim44 nasil olayim canim kendimi çok suçlu hiss ediyorumm.keşke kullanmasaydim o ilaçlari.halsizlik falan vardi ama nebileyim ben hamileleik oldugunun gec dollenme olmus testde en erken 25mayis çikdi..hatta adetim grlsin diye duphastonda kuılaniyirdum..şişkinlik mide bulantisi onnandir saniyordum.megerse gebelikmis.kurtaj olali 4gun oldu korunmak fikrim yok..gebelik haftam kucukdu vakum aspirasyonla yapdilar kurtaj sonrasi cok rahhattim agrim kanamam falan olmadi pek..tabi kalbimin agrisini saymasak ;(
Ben varım canımArkadaslar acil bakar misiniz burada olan var mi
Hayali cizgi nasil bir sey tam olarak?Ben varım canım
Malesef böyle degil kafamdan uyduruyorum galiba. Sinirlerim harap oldu.Son gebeliğimde ilk böyle çıkmıştı yeniyse 2. Çizgi çok silik çıkıyor. Sen de mi gördün yoksaaaaaaa yakaladıysan yüklesene bi bakalım
Bozma gülüm sinirlerini, bak testi kır içindeki test kağıdının ışıkta çek fotoğrafını yükle bakalım biz de görcez miMalesef böyle degil kafamdan uyduruyorum galiba. Sinirlerim harap oldu.
İçinden böyle bir şey çıkıyor. Parlak tarafını değil kağıtlı tarafını çek amaMalesef böyle degil kafamdan uyduruyorum galiba. Sinirlerim harap oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?