Kirayim miİçinden böyle bir şey çıkıyor. Parlak tarafını değil kağıtlı tarafını çek ama
Kır kır içindeki kağıdın parlak değil mat kağıtlı olan tarafının fotosunu ışıkta çekKirayim mi
Tamamdir degilmisim. Hala görüyor gibiyim ama hayal. Cok teşekkür ederim yardim icin.Kır kır içindeki kağıdın parlak değil mat kağıtlı olan tarafının fotosunu ışıkta çek
Rica ederim canım, geç döllenme ihtimalini de es geçmeTamamdir degilmisim. Hala görüyor gibiyim ama hayal. Cok teşekkür ederim yardim icin.
Kuzum düsuk olur mu gayet iyi benim battan 1 gun once 18.diKızlar benm beta düşük ya 182 . Ben çok erken fark ettiğim için mi düşük oluyor? Dün bat günümdü olmadı diye test yaptım hemen
Insallah gec dollenmedir canim bu ay yüzün guler insallahTamamdir degilmisim. Hala görüyor gibiyim ama hayal. Cok teşekkür ederim yardim icin.
Pazartesi doktora gideyim diyorum pazar akşam yine kan testi yaptırayım mı?Kuzum düsuk olur mu gayet iyi benim battan 1 gun once 18.di
Bence mutlaka git 2 gune 1 kanini verPazartesi doktora gideyim diyorum pazar akşam yine kan testi yaptırayım mı?
Test mi yaptin canimKizlar ben ne yaptim tahmin edin
Ver canim bence degerin de hic dusuk deil icini ferah tutPazartesi doktora gideyim diyorum pazar akşam yine kan testi yaptırayım mı?
Konu sen olunca herşeyi bekliyorum artık :)Kizlar ben ne yaptim tahmin edin
Konu sen olunca herşeyi bekliyorum artık :)
Olsun korunmayi birakinca lazim olurcanimKimse yokkkk yaaaaa deyim o zaman korundugumuz halde heves edip laboquik gebelik testi siparişi verdim netten hemde 25 tane ben iyice şaşırıyorum galiba esime dedim sen iyice sacmaladin diyor
Öyle mi dersin kuzum? 2 ,3 ay önce bat günü değeim 48 di dün bat günü 182 çıktı inşallah herşey yolunda giderVer canim bence degerin de hic dusuk deil icini ferah tut
Insallah canim insallahÖyle mi dersin kuzum? 2 ,3 ay önce bat günü değeim 48 di dün bat günü 182 çıktı inşallah herşey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?