Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Cok fazla akıntı ve agri var adet agrisimi gebelik mi bilemedim ilk iki hamileligimde gebelik belirtim olmamıştı

Duramayacak gibi degil ayagimin altinada sicak su torbasi koydum sanki adet oluyorum yani yok bisey laf gelisi sirt ustu yattim hissedebiliyirum sadece sag tarafta senin nasildi canim hatırlıyor musun?
Bildigin bıcak saplıyorlardı sankii. Cok kötüydü felaket agrıyordu gözlerim bile doluyordu.benımde sag kasıgımdaydı agrı

Yok canim o kadar degil olmuyor öyle sadece sirt ustu yattigimda daha bir belli agri duramayacak kadar değil ama agri sizi şeklinde var
Benım simdiki agrımda sızlama sekline. Ama ilk gebeliğimde yaşamadıgım gebelik belirtisi kalmadı. Digerkilerinde hiç belirti yoktu. Belirtide gebelikten gebeliğe degişiyor

3 Mayıs hayırlısı üç ay önce kimyasal gebelik oldu o zaman göğüs uçlarını çok kazınmıştı bu ayda kaşınıyor sanki yada bana öyle geliyor artık kendimi iyice dinler oldum

Kızlar neden bilmiyorum ama belirtimde öyle aman aman olmamasına rağmen yüzde 99 hamileyimdir testim pozitif çıkacak ümidindeyim.. Neden böyleyim anlamadım ama yoksada üzülcem bu şekilde

Kızlar neden bilmiyorum ama belirtimde öyle aman aman olmamasına rağmen yüzde 99 hamileyimdir testim pozitif çıkacak ümidindeyim.. Neden böyleyim anlamadım ama yoksada üzülcem bu şekilde
Ay canim bende oyleyim ya icime hamileymisim gibi bi his düştü cok mu abartiyorun bilmiyorum ama artik gelsin bebislerimiz

Bende dun aksam tek tarafimin agrimasi nedeniyle kesin gebeyim dedim ama bu seferde y dis gebelik tekrarladiysa dedim atamiyorum korkuyorum Allahim hepimiz icin hayırlısıni versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…