- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
Üşütmüşte olabilirsin biraz sabır mayısa az kaldıBilemedim canim ama 3 gebelik yasadim hicbirinde boyle 8 9 gun onceden gebelik belirtisi yaşamadım hic basima gelmedi sadece adetim geçtikten sonra dis gebelik olduğunu öğrenmistim onda. Bile oncenhic belirti vermemisti
Bat ne zamandı?Cok fazla akıntı ve agri var adet agrisimi gebelik mi bilemedim ilk iki hamileligimde gebelik belirtim olmamıştı
Banada öyle geliyor canimÜşütmüşte olabilirsin biraz sabır mayısa az kaldı
Bildigin bıcak saplıyorlardı sankii. Cok kötüydü felaket agrıyordu gözlerim bile doluyordu.benımde sag kasıgımdaydı agrıDuramayacak gibi degil ayagimin altinada sicak su torbasi koydum sanki adet oluyorum yani yok bisey laf gelisi sirt ustu yattim hissedebiliyirum sadece sag tarafta senin nasildi canim hatırlıyor musun?
Yok canim o kadar degil olmuyor öyle sadece sirt ustu yattigimda daha bir belli agri duramayacak kadar değil ama agri sizi şeklinde varBildigin bıcak saplıyorlardı sankii. Cok kötüydü felaket agrıyordu gözlerim bile doluyordu.benımde sag kasıgımdaydı agrı
Benım simdiki agrımda sızlama sekline. Ama ilk gebeliğimde yaşamadıgım gebelik belirtisi kalmadı. Digerkilerinde hiç belirti yoktu. Belirtide gebelikten gebeliğe degişiyorYok canim o kadar degil olmuyor öyle sadece sirt ustu yattigimda daha bir belli agri duramayacak kadar değil ama agri sizi şeklinde var
1 mayista gelmesi lazımBat ne zamandı?
Ay canim bende oyleyim ya icime hamileymisim gibi bi his düştü cok mu abartiyorun bilmiyorum ama artik gelsin bebislerimizKızlarneden bilmiyorum ama belirtimde öyle aman aman olmamasına rağmen yüzde 99 hamileyimdir testim pozitif çıkacak ümidindeyim.. Neden böyleyim anlamadım ama yoksada üzülcem bu şekilde
İnşallah canım yaaaa hayırlısıyla.. Niye böyle hise kapıldık acabaAy canim bende oyleyim ya icime hamileymisim gibi bi his düştü cok mu abartiyorun bilmiyorum ama artik gelsin bebislerimiz
Bilmiyorum ki canim insallah hayirlisiyla bebislerimizde gelir hayal kırıklığı yasamayizİnşallah canım yaaaa hayırlısıyla.. Niye böyle hise kapıldık acaba
Bence cikar baktir yarin bize de haber verhanımlar. 30 nisan bat tarihim yani pazar günü sizce yarin kan testi yaptıysam erken mı ?
Hayırlısıyla inşallah :) veririm tabiBence cikar baktir yarin bize de haber ver
Bende dun aksam tek tarafimin agrimasi nedeniyle kesin gebeyim dedim ama bu seferde y dis gebelik tekrarladiysa dedim atamiyorum korkuyorum Allahim hepimiz icin hayırlısıni versinKızlarneden bilmiyorum ama belirtimde öyle aman aman olmamasına rağmen yüzde 99 hamileyimdir testim pozitif çıkacak ümidindeyim.. Neden böyleyim anlamadım ama yoksada üzülcem bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?