Alemsin kuzu cidden :)hic gulecegim yoktu
Korunmuyoruz da benim mi haberim yok diyor
evet kuzum..insallah oyle olur..bizim burada bir kadin var işyerinde..ondada benim gibi olmus 1zaman..ertrsi ay gebe kalmis simdi cocugu 14yaşinda kurtajdan sonra gebelik şansi artiyormuş..ben cogundan boyle duydum.o da korunmamami soyledi.Bence de korunma canım insallah hemen gelirde biraz olsun sizini dindirir
Valla hala regl olmadigim gibi en ufak belirti de yok. Beklemedeyim. Yumurtlama günümün üstünden 14 gün geçti.Rica ederim canım, geç döllenme ihtimalini de es geçme
182 çok iyi rakam, umutsuz olma canımadam haklı şüphelenmekte
Yok kuzum mayista kimyasal gebelik yaşadım korunduk bu ay esimde zaten cok nazli ağırdan alıyor kendini istemiyor beyfendi benim derdim büyükevet kuzum..insallah oyle olur..bizim burada bir kadin var işyerinde..ondada benim gibi olmus 1zaman..ertrsi ay gebe kalmis simdi cocugu 14yaşinda kurtajdan sonra gebelik şansi artiyormuş..ben cogundan boyle duydum.o da korunmamami soyledi.
srnde durunlar nasiı? var mi bir yenilik?
2016 yilinin mart ayında kurtaj oldum 3 ay korundum benevet kuzum..insallah oyle olur..bizim burada bir kadin var işyerinde..ondada benim gibi olmus 1zaman..ertrsi ay gebe kalmis simdi cocugu 14yaşinda kurtajdan sonra gebelik şansi artiyormuş..ben cogundan boyle duydum.o da korunmamami soyledi.
srnde durunlar nasiı? var mi bir yenilik?
Öyle mi dersin canım ?182 çok iyi rakam, umutsuz olma canım
Adet günündeyse çok iyi yükselir oÖyle mi dersin canım ?
Aynen canım adetin ilk günüydüAdet günündeyse çok iyi yükselir o
Kuzum buralarda ysan soru sorabilir miyim?Aynen canım adetin ilk günüydü
Sor canımKuzum buralarda ysan soru sorabilir miyim?
Sari akintin var mi canim?oncesi ve su anda oluyor mu?Sor canım
Öncesinde vardı hatta yazmıştım ya sende seninki belki gebeliktendir demiştin adet gününe kadar akıntım oldu dün ve bugün çok çok az oluyor yineSu an gebesin öncesinde ve su anda sarı akintin var mi?
Korunuyorum sari akintim var gebelik şüphem 0 doktor enfeksiyon diye fitil verdi 3 gündür kullanıyorum gunduzleri pek yok aksamlari başlıyor hani konduramiyorum ama bu akıntı neden gecmediÖncesinde vardı hatta yazmıştım ya sende seninki belki gebeliktendir demiştin adet gününe kadar akıntım oldu dün ve bugün çok çok az oluyor yine
Beyaz akintim yok sari koyu kivamli akintim var 3 4 gündür devam ediyor kimyasal olduğu için yumurtlama ne zaman adet ne zaman gelecek hic bilmiyorumÖncesinde vardı hatta yazmıştım ya sende seninki belki gebeliktendir demiştin adet gününe kadar akıntım oldu dün ve bugün çok çok az oluyor yine
Bende de var sarı akıntı 4-5 gündür yaa ama enfeksiyon olmadığından eminim koku kaşıntı falan yok, arada kasık yoklaması, bi de acayip gaz var karnımda, göğüslerimin ucu da aciyiKorunuyorum sari akintim var gebelik şüphem 0 doktor enfeksiyon diye fitil verdi 3 gündür kullanıyorum gunduzleri pek yok aksamlari başlıyor hani konduramiyorum ama bu akıntı neden gecmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?