Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Bence de korunma canım insallah hemen gelirde biraz olsun sizini dindirir
evet kuzum..insallah oyle olur..bizim burada bir kadin var işyerinde..ondada benim gibi olmus 1zaman..ertrsi ay gebe kalmis simdi cocugu 14yaşinda kurtajdan sonra gebelik şansi artiyormuş..ben cogundan boyle duydum.o da korunmamami soyledi.
srnde durunlar nasiı? var mi bir yenilik?

Yok kuzum mayista kimyasal gebelik yaşadım korunduk bu ay esimde zaten cok nazli ağırdan alıyor kendini istemiyor beyfendi benim derdim büyük

2016 yilinin mart ayında kurtaj oldum 3 ay korundum ben

Öncesinde vardı hatta yazmıştım ya sende seninki belki gebeliktendir demiştin adet gününe kadar akıntım oldu dün ve bugün çok çok az oluyor yine
Korunuyorum sari akintim var gebelik şüphem 0 doktor enfeksiyon diye fitil verdi 3 gündür kullanıyorum gunduzleri pek yok aksamlari başlıyor hani konduramiyorum ama bu akıntı neden gecmedi

Öncesinde vardı hatta yazmıştım ya sende seninki belki gebeliktendir demiştin adet gününe kadar akıntım oldu dün ve bugün çok çok az oluyor yine
Beyaz akintim yok sari koyu kivamli akintim var 3 4 gündür devam ediyor kimyasal olduğu için yumurtlama ne zaman adet ne zaman gelecek hic bilmiyorum

Kuzu ama mayısda test için beklerken benim yine bata kadar akıntım olmuştu o zamanda. Test negatif çıkmıştı o zaman

Korunuyorum sari akintim var gebelik şüphem 0 doktor enfeksiyon diye fitil verdi 3 gündür kullanıyorum gunduzleri pek yok aksamlari başlıyor hani konduramiyorum ama bu akıntı neden gecmedi
Bende de var sarı akıntı 4-5 gündür yaa ama enfeksiyon olmadığından eminim koku kaşıntı falan yok, arada kasık yoklaması, bi de acayip gaz var karnımda, göğüslerimin ucu da aciyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…