Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Bende de var sarı akıntı 4-5 gündür yaa ama enfeksiyon olmadığından eminim koku kaşıntı falan yok, arada kasık yoklaması, bi de acayip gaz var karnımda, göğüslerimin ucu da aciyi
Sizde ihtimal olur da bende hic olmaz o kadar eminim seytan diyor sabah test yap

Beyaz akintim yok sari koyu kivamli akintim var 3 4 gündür devam ediyor kimyasal olduğu için yumurtlama ne zaman adet ne zaman gelecek hic bilmiyorum
Kuzu ben bat takibi için telefonda program kullanıyorum kimyasalda kanama başlayınca bat başlangıcı olarak takvime işaretledim 9 gün felan sürdü bitince de bitiş tarihini işaretledim o şekil devam ettim geçen ay dediği günde adet oldum normale döndü yani yoksa takibi zor

Ah hangi gun oldugunu bilsem saf gibi hic aklima da gelmedi 3 ogrendim 1 hafta sonra kanama. basladi tam tarih bilmiyorum

Sizde ihtimal olur da bende hic olmaz o kadar eminim seytan diyor sabah test yap
Bende bu ay asla diyordum 1 kez yaptık ya 1 kez başka zaman yumurtlama gününü ve yüksek gerlik şansı olan günleri deniyorduk ama bu ay asla dedim ya. Ama bak sonuç pozitif sende yarın sabah yapsana

Tek aklima takılan bu koyu kivamli kokusuz sarı akıntı yanma kasınma vs.yok ilk defa bu kadar koyu geliyor

Bende bu ay asla diyordum 1 kez yaptık ya 1 kez başka zaman yumurtlama gününü ve yüksek gerlik şansı olan günleri deniyorduk ama bu ay asla dedim ya. Ama bak sonuç pozitif sende yarın sabah yapsana
Bizim zaten Haftada 1 zor oldu yani tutma ihtimali yuzde 1 tek şüphem geri çekilme yoluyla iliski oluyor binde 1 ihtimal

Daha bat günüm gelmedi yine ben deliriyorum galiba ayni stres ben adam olmam hani mayista çalışmalar yaptik kimyasal oldu bekledim bunda hic bisey yok neyi sewiniyirsam
Yaaa sorma mayısta o bekleyişten sonra testler negatif çıkınca resmen küsmüştüm buay sırf bu yüzden yapmak istemedim ama adamı tutamadım 1 kereyle olmaz dedi olsa şimdiye kadar olurdu dedi amaaa oldu işte

Yaaa sorma mayısta o bekleyişten sonra testler negatif çıkınca resmen küsmüştüm buay sırf bu yüzden yapmak istemedim ama adamı tutamadım 1 kereyle olmaz dedi olsa şimdiye kadar olurdu dedi amaaa oldu işte
En azindan olduğunu biliyorsun ben yapmadim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…