Sizde ihtimal olur da bende hic olmaz o kadar eminim seytan diyor sabah test yapBende de var sarı akıntı 4-5 gündür yaa ama enfeksiyon olmadığından eminim koku kaşıntı falan yok, arada kasık yoklaması, bi de acayip gaz var karnımda, göğüslerimin ucu da aciyi
Kuzu ben bat takibi için telefonda program kullanıyorum kimyasalda kanama başlayınca bat başlangıcı olarak takvime işaretledim 9 gün felan sürdü bitince de bitiş tarihini işaretledim o şekil devam ettim geçen ay dediği günde adet oldum normale döndü yani yoksa takibi zorBeyaz akintim yok sari koyu kivamli akintim var 3 4 gündür devam ediyor kimyasal olduğu için yumurtlama ne zaman adet ne zaman gelecek hic bilmiyorum
Sanmam kuzum ya bisey yok zaten korunuyorumKuzu ama mayısda test için beklerken benim yine bata kadar akıntım olmuştu o zamanda. Test negatif çıkmıştı o zaman
Ah hangi gun oldugunu bilsem saf gibi hic aklima da gelmedi 3 ogrendim 1 hafta sonra kanama. basladi tam tarih bilmiyorumKuzu ben bat takibi için telefonda program kullanıyorum kimyasalda kanama başlayınca bat başlangıcı olarak takvime işaretledim 9 gün felan sürdü bitince de bitiş tarihini işaretledim o şekil devam ettim geçen ay dediği günde adet oldum normale döndü yani yoksa takibi zor
Bende bu ay asla diyordum 1 kez yaptık ya 1 kez başka zaman yumurtlama gününü ve yüksek gerlik şansı olan günleri deniyorduk ama bu ay asla dedim ya. Ama bak sonuç pozitif sende yarın sabah yapsanaSizde ihtimal olur da bende hic olmaz o kadar eminim seytan diyor sabah test yap
Aynı benAh hangi gun oldugunu bilsem saf gibi hic aklima da gelmedi 3 ogrendim 1 hafta sonra kanama. basladi tam tarih bilmiyorum
Bende sıvı şekilde akıntı.. Kuzu belli olmaz sen test yapsana aklında kalacağına yap gitsinTek aklima takılan bu koyu kivamli kokusuz sarı akıntı yanma kasınma vs.yok ilk defa bu kadar koyu geliyor
Senin bat be zamandı canımTek aklima takılan bu koyu kivamli kokusuz sarı akıntı yanma kasınma vs.yok ilk defa bu kadar koyu geliyor
Bizim zaten Haftada 1 zor olduBende bu ay asla diyordum 1 kez yaptık ya 1 kez başka zaman yumurtlama gününü ve yüksek gerlik şansı olan günleri deniyorduk ama bu ay asla dedim ya. Ama bak sonuç pozitif sende yarın sabah yapsana
Ah bir bilsem kuzum keskeSenin bat be zamandı canım
Yarin yapayim zaten 1 tane kalmisti yarin da gelirse test gelecek zatenBende sıvı şekilde akıntı.. Kuzu belli olmaz sen test yapsana aklında kalacağına yap gitsin
Yarın test yap bende merak ettim. Ben asla diyordum olur mu olur. Var mı testinBizim zaten Haftada 1 zor olduyani tutma ihtimali yuzde 1 tek şüphem geri çekilme yoluyla iliski oluyor binde 1 ihtimal
Yap yapYarin yapayim zaten 1 tane kalmisti yarin da gelirse test gelecek zaten
Yap yap
Keskeeeeeee ama diyorum ya minicik ihtimal o da beni bulmaz doktor 2 ay korun demistiBide pozitif çıkarmış
Yaaa sorma mayısta o bekleyişten sonra testler negatif çıkınca resmen küsmüştüm buay sırf bu yüzden yapmak istemedim ama adamı tutamadım 1 kereyle olmaz dedi olsa şimdiye kadar olurdu dedi amaaa oldu işteDaha bat günüm gelmedi yine ben deliriyorum galibaayni stres ben adam olmam hani mayista çalışmalar yaptik kimyasal oldu bekledim bunda hic bisey yok neyi sewiniyirsam
Hiiiiiç belli olmaz. O değilde sabahı kim bekleyecek şimdiKeskeeeeeee ama diyorum ya minicik ihtimal o da beni bulmaz doktor 2 ay korun demisti
En azindan olduğunu biliyorsun ben yapmadim kiYaaa sorma mayısta o bekleyişten sonra testler negatif çıkınca resmen küsmüştüm buay sırf bu yüzden yapmak istemedim ama adamı tutamadım 1 kereyle olmaz dedi olsa şimdiye kadar olurdu dedi amaaa oldu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?