Hicccc heyecan yok daha bati bilmiyorum en azindan sanırım bi ayin 10 felan olmuştur cok cok erken degil miHiiiiiç belli olmaz. O değilde sabahı kim bekleyecek şimdi
Belli olmaz allahım ol derse olur..En azindan olduğunu biliyorsun ben yapmadim ki
Nasıl yaniHicccc heyecan yok daha bati bilmiyorum en azindan sanırım bi ayin 10 felan olmuştur cok cok erken degil mi
Sagol bitanem cok tesekkur ederimBelli olmaz allahım ol derse olur..
Dua edeyim sana yarına kadar inşallah 2.çizgiyi görürsün
Keske bitanem ama o kadar küçük bir ihtimal ki o da geri çekilme yoluyla birliktelik olduğu için
Soyle anlatayım o zaman ayin 3 gebelik testiyke aksami da 13 diye öğrendim biliyorsunuz gebelik olduğunu velhasil 1 hafta sonra kimyasal kanaması basladi ama gününü hic hatırlamıyorum ne hikmetse hic kaydetmedim sonuc itibariyle 9 veya 10 haziranda adet olmam lazim digerine bakarsan yani bat 3 mayista olacaktı anladin mi kuzu?Nasıl yani
biz yinede duamızı edelim :)Sagol bitanem cok tesekkur ederimcok iyisin bende cok isterim ama dedigim gibi bebis calismasi yapmadik daha dogrusu haftada 1 zor oldu iliski biraz tavirliydik birbirimize yani demem o ki cook isterim ama hic yapmadik ki
Galiba canimanladım kuzu şimdi varsa bile testte çıkmaz sanırım çok erken oluyor
Insallah canim cook teşekkür ederim ilgilendigin içinBelli olmaz allahım ol derse olur..
Dua edeyim sana yarına kadar inşallah 2.çizgiyi görürsün
Test yapmak icin az daha bekle canimInsallah canim cook teşekkür ederim ilgilendigin içinhayırlısı neyse o olsun
Ewt canim sewinirim tabiki cok tesekkur ederimbiz yinede duamızı edelim :)
tabikide ederim canım benim ne demek :)noniponi canim bana da dua et nolur
ne kadarlık evlisin canım?Kizlar gecen gun akrabalar kayinvalideme sormus hamilelik varmi diye bende ogluna sor bu soruyu dedim o kadarcanim acidiki anlatamam
inşallah canım benimnoniponi canim bana da dua et nolur hamislerin duasi kabul olurmus
Allahim yardimcin olsun kuzum insallah vardir rabbim once sana sonra da bana versinKizlar gecen gun akrabalar kayinvalideme sormus hamilelik varmi diye bende ogluna sor bu soruyu dedim o kadarcanim acidiki anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?