amin kuzummInsallah canim cook teşekkür ederim ilgilendigin içinhayırlısı neyse o olsun
20 aylik canim ocak ayinda kurtaj oldum bebegimin kalbi durmustune kadarlık evlisin canım?
20 aylik canim ocak ayinda kurtaj oldum bebegimin kalbi durmustune kadarlık evlisin canım?
Ocak ayindan sonra korundun ku canim?20 aylik canim ocak ayinda kurtaj oldum bebegimin kalbi durmustu
Amin insallah hepimize aynj anda versin kuzumAllahim yardimcin olsun kuzum insallah vardir rabbim once sana sonra da bana versin
Benim bi tane kızım var canım annelik duygusunu tattım o yuzden once sizlere sonra bizlere versin RabbimAmin insallah hepimize aynj anda versin kuzum
Evet canim 3 ay korunduk esim hamile oldugumu ogrenince cok mutlu olmustu ama kurtajla sonuclaninca resmen cocuk olayından sogudu sindi istemiyoOcak ayindan sonra korundun ku canim?
elimizde olmadan üzülüyoruz20 aylik canim ocak ayinda kurtaj oldum bebegimin kalbi durmustu
aminnnAmin insallah hepimize aynj anda versin kuzum
@ işaretinin yanına istediğin ismi yaz canımKonu dışı olacak ama siz bu etiketi nasil yapıyorsunuz ya Nesene olsun noniponi olsun karakuli olsun teşekkür maksatlu etiket yapacagim yapamadim
At bakam, sabah ben de yaptım negatif, çok sıkıldım ben artık yaaHcg testini yaptim atacağım size ama negatif
Benim de öyle çıktı teyzesi :)Iste kuzular hcg testi benim goremedigimi siz goruyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?