Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Bende dun aksam tek tarafimin agrimasi nedeniyle kesin gebeyim dedim ama bu seferde y dis gebelik tekrarladiysa dedim atamiyorum korkuyorum Allahim hepimiz icin hayırlısıni versin
Insallah dis gebelik deildir canim guzel haberler aliriz bu ay birbirimizden

Selam kizlar nasilsiniz? Dun 1 2 damla gelen adetim hic gelmedi birdaha ben bu isi anlamadim acayip bir karin ağrım var

Bugun esimle ikimiz izinliyiz dun sik tuvalete çıktığımı farketti bana diyor ki hayirdir birseyler mi var wc artti bende bilmem dedim esim benden cok belirtileri bilir karisinda o kadar gormuski yoldayiz arabadayiz dedim tuvaletwiim geldi hemen benzinlige gireyim dedi tutma dedi ben sok normalde desem niye cikmadan yapmadin der atar yapar nedense col sewindim kendimi hamile gibi onemsedim cok mutlu oldum

Insallah bebiste vardir canim

Bence bi test yap canim insallah bebisin habercisidir
Insallah canim ya aksama kadar gelmezse esime test aldircam bakalim sonuçları yazarim
Insan cok mutlu oluyor esi boyle olunca insallah hamilesindir canim mutlulugunuz daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…