Yok yok hemen yaptir bizede soylehanımlar. 30 nisan bat tarihim yani pazar günü sizce yarin kan testi yaptıysam erken mı ?
Insallah dis gebelik deildir canim guzel haberler aliriz bu ay birbirimizdenBende dun aksam tek tarafimin agrimasi nedeniyle kesin gebeyim dedim ama bu seferde y dis gebelik tekrarladiysa dedim atamiyorum korkuyorum Allahim hepimiz icin hayırlısıni versin
Yerlesme kanamasi olabilir mi canimSelam kizlar nasilsiniz? Dun 1 2 damla gelen adetim hic gelmedi birdaha ben bu isi anlamadim acayip bir karin ağrım var
Bilmiyorumki canim ya tam kirmizida degildi zaten ama ben yeni basliyo diye adet diye düşündüm umutlanmakta istemiyorum hic boyle olmazdım test yapsam cikarmi acabaYerlesme kanamasi olabilir mi canim
Gunaydin canim erkekler stres halindeyken uretiliyormus bu spermler cok tuhafGunaydın kızlarr. Spermle ilgili ilginç bi bilgi buldumm mutlaka okuyunhttps://www.google.com.tr/amp/s/onedio.com/amp-haber/480743
Bence bi test yap canim insallah bebisin habercisidirBilmiyorumki canim ya tam kirmizida degildi zaten ama ben yeni basliyo diye adet diye düşündüm umutlanmakta istemiyorum hic boyle olmazdım test yapsam cikarmi acaba
Teşekkürler canimGunaydın kızlarr. Spermle ilgili ilginç bi bilgi buldumm mutlaka okuyunhttps://www.google.com.tr/amp/s/onedio.com/amp-haber/480743
canim yumurtan gec catlamasinBilemedim canim ama 3 gebelik yasadim hicbirinde boyle 8 9 gun onceden gebelik belirtisi yaşamadım hic basima gelmedi sadece adetim geçtikten sonra dis gebelik olduğunu öğrenmistim onda. Bile oncenhic belirti vermemisti
Insallah bebiste vardir canimBugun esimle ikimiz izinliyiz dun sik tuvalete çıktığımı farketti bana diyor ki hayirdir birseyler mi var wc arttibende bilmem dedim esim benden cok belirtileri bilir karisinda o kadar gormuski yoldayiz arabadayiz dedim tuvaletwiim geldi hemen benzinlige gireyim dedi tutma dedi ben sok normalde desem niye cikmadan yapmadin der atar yapar nedense col sewindim kendimi hamile gibi onemsedim cok mutlu oldum
Hadii yaaGunaydin canim erkekler stres halindeyken uretiliyormus bu spermler cok tuhaf
Insallah canim ya aksama kadar gelmezse esime test aldircam bakalim sonuçları yazarimBence bi test yap canim insallah bebisin habercisidir
Insan cok mutlu oluyor esi boyle olunca insallah hamilesindir canim mutlulugunuz daim olsunBugun esimle ikimiz izinliyiz dun sik tuvalete çıktığımı farketti bana diyor ki hayirdir birseyler mi var wc arttibende bilmem dedim esim benden cok belirtileri bilir karisinda o kadar gormuski yoldayiz arabadayiz dedim tuvaletwiim geldi hemen benzinlige gireyim dedi tutma dedi ben sok normalde desem niye cikmadan yapmadin der atar yapar nedense col sewindim kendimi hamile gibi onemsedim cok mutlu oldum
Benimki pek stres yapmaz amaHadii yaa
haha :) inşallah hayırlısıyla.. ama hic bir belirti yaşamaz mı insan yok yaşamıyorum özellik dikkat ediyorum yok belirti :)Yok yok hemen yaptir bizede soyleinsallah bebis vardir
Benımki cokk streslii.bende cok stresliyim. İkimizde cok cabuk parlıyoruzBenimki pek stres yapmaz ama
Cnm 1 mayıs iyi bence. Ben zaten pazar günü yapmam eşim evde. O görsün istemiyorumm.ondan oncede yaparsak cok erken olur sankii yaaKizlar biz bu test gununu erkene mi alsak
1 mayis resmi tatil ya esin evde olmiycak mi canimCnm 1 mayıs iyi bence. Ben zaten pazar günü yapmam eşim evde. O görsün istemiyorumm.ondan oncede yaparsak cok erken olur sankii yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?