Inssallahh canimTabikide kuzum. Allahım inşallah hayırlı haber vermeyi nasip eder .
Insallah yakinda gelirde vucudun da rahat eder canimBel agrim var benim ya hemde nasil agridir bu her an geldi gelecek yarın da randevum var normalde yarin 28.gün olcak bakalım benim adet ne zaman gelecek?
Ewt ilk adetimi olayim çalışmalara devamInsallah yakinda gelirde vucudun da rahat eder canim
Benim sadece belim ağrıyor ama saplanma maplanma yokBenimde belim agriyo arada da sag kasigima bicak saplanmasi gibi agri giriyo canim hayirlisi bakalim artik hakkimizda
Ben artik butun umudimi kestim canim bebekten bugun bi bebek haberi daha aldim kiskanmak deil ama cok uzuldum esim uzuldugumu gordu insafa geldi artik bizde mi bebek istesek diyoBenim sadece belim ağrıyor ama saplanma maplanma yokdemek adet olacağım
Ayyyy cok güzel n azindan düşünmeye başlamış bizde o da yokBen artik butun umudimi kestim canim bebekten bugun bi bebek haberi daha aldim kiskanmak deil ama cok uzuldum esim uzuldugumu gordu insafa geldi artik bizde mi bebek istesek diyo
Insallah seninkide senin istegini gorur de istemeye baslar canimAyyyy cok güzel n azindan düşünmeye başlamış bizde o da yok
Bizimki inat kuzum ben istedikce o kaçıyorInsallah seninkide senin istegini gorur de istemeye baslar canim
Pınar temire gidiyorum canım 9 aylık evliyim hiç korunmadim olmadı henüz :)aaa bende aydında yaşıyorum:)) hangi doktora gidiosun canım..nezamandır istiyorsunuz bebek
Ne istediler hematolojiden canım, pıhtılaşma paneli falan mı?Kizlarr gunaydin hastanedeyim hemotoloji testleri vermek için geldim hayırlısı diyelim
Hadi hayırlısı kuzum sonuçların iyi çıkar inşallah. Bende şimdi kan verdimKizlarr gunaydin hastanedeyim hemotoloji testleri vermek için geldim hayırlısı diyelim
günaydın cnm hayırlısı olsun inşallah.Kizlarr gunaydin hastanedeyim hemotoloji testleri vermek için geldim hayırlısı diyelim
Sen de yaz canım beta hcg ve progesteron sonucunu mutlakaHadi hayırlısı kuzum sonuçların iyi çıkar inşallah. Bende şimdi kan verdim
Sen de yaz canım beta hcg ve progesteron sonucunu mutlaka
Cok üzüldüm canim383 e düşmüş progesteron 9,8 çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?