Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

383 e düşmüş progesteron 9,8 çıkmış
Yaaaaa çok üzüldüm bence senin ilk yapacağın iş pıhtılaşma paneli ve karyotip analizi yaptırmak olsun gülüm. Bunların sebebi ortaya çıkmalı ki pıhtılaşma bozukluğu olma ihtimali yüksek sende

Öğlen gidicem bakalım canım söylerim dediklerini doktora inşallah çözümü kolay bişeydir. Bu genetik için sabahtan mı gitmek gerek yoksa şimdi gittiğimizdede tahlilleri alırlar mı canım

Genetik için ünv hastanelerinde kan almak için gün veriyorlar. Cvd yani kardiyovasküler risk paneli 3 haftada çıktı ama karyotip yani kromozom analizini iki aydır bekliyorum.

Kuzum boyle demek yersiz ama dis gebeliktense kimyasal yasamis olsan daha iyi
Haklısın canım elbette ki kimyasal daha iyi değer düşsün iyice coraspirin başlayalım dedi doktor genetik sonuçlanana kadar herhangi bir gebelik olursa tedbir amaçlı başlayalım dedi

Olsun canim kendimi cok mu dinliyorum bilemedim adetim 2gun gecikti sindide su gibi akintim basladi bu ay umudum yoktu test yapmiyacam diye inat ettim ama k
Varsa testin yapsana kuzu :) bakarsın pozitif çıkar. Benim belirtim akıntıydı :) hadi inşallah güzel haber verirsin

Varsa testin yapsana kuzu :) bakarsın pozitif çıkar. Benim belirtim akıntıydı :) hadi inşallah güzel haber verirsin
Yok canim testim yarin alip yapiyim en iyisi insallah hepimiz en kisa zamanda saglikli bi sekilde hamile kaliriz canim senin akintin yogunmuydu canim

Yok canim testim yarin alip yapiyim en iyisi insallah hepimiz en kisa zamanda saglikli bi sekilde hamile kaliriz canim senin akintin yogunmuydu canim
çok yoğun değildi kuzu ama beyazımsı akıntı hamilelik belirtilerinden sayılıyor. bide ne diycem bişey fark ettim 2 gebeliğimde belirti olarak sağ göğsümün ucunun etrafındaki halkalarda küçük küçük yağ bezesi gibi şeyler çıktı sonra geçtiler

Tesekkur ederim canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…