Sorma canım yaaCok üzüldüm canim
Yaaaaa383 e düşmüş progesteron 9,8 çıkmış
Öğlen gidicem bakalım canım söylerim dediklerini doktora inşallah çözümü kolay bişeydir. Bu genetik için sabahtan mı gitmek gerek yoksa şimdi gittiğimizdede tahlilleri alırlar mı canımYaaaaaçok üzüldüm bence senin ilk yapacağın iş pıhtılaşma paneli ve karyotip analizi yaptırmak olsun gülüm. Bunların sebebi ortaya çıkmalı ki pıhtılaşma bozukluğu olma ihtimali yüksek sende
En azindan kafandaki belirsizlikten kurtuldun canim insallah en kisa zaman da bebisinde olur hepimiz insallah en kisa zaman da bebisimize kavusuruz0.100 çıktı kızlar adetimi bekleyeceğim artik
Canım ne yazık ki düşüyor kimyasal yine genetik için çalışma yapılacaknoniponi kuzumm cok üzüldüm rabbim yardımcın olsun peki ne dedi doktor kimyasal dis gebelik bilgi verdi mi?
Kuzum boyle demek yersiz ama dis gebeliktense kimyasal yasamis olsan daha iyiCanım ne yazık ki düşüyor kimyasal yine genetik için çalışma yapılacak
Haklısın canım elbette ki kimyasal daha iyi değer düşsün iyice coraspirin başlayalım dedi doktor genetik sonuçlanana kadar herhangi bir gebelik olursa tedbir amaçlı başlayalım dediKuzum boyle demek yersiz ama dis gebeliktense kimyasal yasamis olsan daha iyi
Bizde eşimle bugün verdik istanbula göndereckler ama en erken 2.5 aya çıkar dedi kızGenetik ve kromoxom analizi testi 1 ayda cikti Ankara da universite hst.yaptırdım
KENDİ DERDİMDEN BAŞIMI KALDIRAMADIM. TAKİP EDEMEDİM KUZU NE AKINTISI BU?Kizlar akintim basladi
Olsun canim kendimi cok mu dinliyorum bilemedim adetim 2gun gecikti sindide su gibi akintim basladi bu ay umudum yoktu test yapmiyacam diye inat ettim ama kKENDİ DERDİMDEN BAŞIMI KALDIRAMADIM. TAKİP EDEMEDİM KUZU NE AKINTISI BU?
Varsa testin yapsana kuzu :) bakarsın pozitif çıkar. Benim belirtim akıntıydı :) hadi inşallah güzel haber verirsinOlsun canim kendimi cok mu dinliyorum bilemedim adetim 2gun gecikti sindide su gibi akintim basladi bu ay umudum yoktu test yapmiyacam diye inat ettim ama k
Yok canim testim yarin alip yapiyim en iyisi insallah hepimiz en kisa zamanda saglikli bi sekilde hamile kaliriz canim senin akintin yogunmuydu canimVarsa testin yapsana kuzu :) bakarsın pozitif çıkar. Benim belirtim akıntıydı :) hadi inşallah güzel haber verirsin
çok yoğun değildi kuzu ama beyazımsı akıntı hamilelik belirtilerinden sayılıyor. bide ne diycem bişey fark ettim 2 gebeliğimde belirti olarak sağ göğsümün ucunun etrafındaki halkalarda küçük küçük yağ bezesi gibi şeyler çıktı sonra geçtilerYok canim testim yarin alip yapiyim en iyisi insallah hepimiz en kisa zamanda saglikli bi sekilde hamile kaliriz canim senin akintin yogunmuydu canim
Tesekkur ederim canim benimçok yoğun değildi kuzu ama beyazımsı akıntı hamilelik belirtilerinden sayılıyor. bide ne diycem bişey fark ettim 2 gebeliğimde belirti olarak sağ göğsümün ucunun etrafındaki halkalarda küçük küçük yağ bezesi gibi şeyler çıktı sonra geçtiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?