Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

KIZLAR BU TESTLERİN SONUÇLARI NE ZAMANA ÇIKAR ?
Canım bunlar sana dediğim cvd değil. Pıhtılaşma için fikir veriyor bildiğim kadarıyla ama bozuk genleri göstermiyor bak benim sonucum böyle çıkmıştı... bilmiyorum belki karyotiple alakalıdır

Eklentiler

• IMG_4374.webp
    28 KB · Görüntüleme: 17
Canım bunlar sana dediğim cvd değil. Pıhtılaşma için fikir veriyor bildiğim kadarıyla ama bozuk genleri göstermiyor bak benim sonucum böyle çıkmıştı... bilmiyorum belki karyotiple alakalıdır
canım benden 2 tüp kan eşimden 1 tüp kan aldılar onlar genetiğe gitti 2.5 aya anca çıkar sonuç dedi senin dediklerini dedim doktora evet onlara bakıcaz dedi genetikten ayrı bide bu testleri istedi canım onlarada üniversite hastanesinde bakacaklar canım ama bunların sonucu ne zman çıkar bilemedim.

Ayni sistemi bizdede uyguladik sadece 1 ayda cikti

Hmm öyleyse iyi yapmış. Benden bunları istemedi, kromozom çıksın bunları da yaptırayım bari test görünce dayanamıyorum artık. Biyokimya gibi duruyor bunlar öyleyse çabuk çıkar bir haftaya falan

Hmm öyleyse iyi yapmış. Benden bunları istemedi, kromozom çıksın bunları da yaptırayım bari test görünce dayanamıyorum artık. Biyokimya gibi duruyor bunlar öyleyse çabuk çıkar bir haftaya falan
baya da kan verdim kuzu hakkımızda hayırlısı inşallah sende şimdi durumlar ne canım ?

baya da kan verdim kuzu hakkımızda hayırlısı inşallah sende şimdi durumlar ne canım ?
Bende durumlar aynı kanama devam canım. Bekleyeceğiz napalım, moralini bozmamaya çalış
Ben de düşük yaptığım ay 26 tüp kan vermiştim. Sonuçlarında bi şey çıkmasın da ver gitsin kanını.

haklısın kuzum sana herhangi bir tedavi uygulandı mı canım ?

haklısın kuzum sana herhangi bir tedavi uygulandı mı canım ?
Sadece coraspine başlattılar şimdilik folik asit b12 bir de...Aşılama için kromozom sonucunu bekliyorum. Hamile kalır kalmaz 9 ay her gün iğne kullanacağım, bu arada doğal yolla kalmaya çalıştım ama kalamadım iki aydır

önceden düşüğün oldu mu canım ?

Oldu canım doktor kontrolünde 2, gecikme yaşayıp aynı kanama ve sancılar çektiğim benzer parçalar gördüğüm tahmini 2 tane daha var. Hepsi kimyasal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…