kuzum hayırlı haberini bekliyorum yarın inşallah :)Tesekkur ederim canim benim
Insallah canimkuzum hayırlı haberini bekliyorum yarın inşallah :)
Canım bunlar sana dediğim cvd değil. Pıhtılaşma için fikir veriyor bildiğim kadarıyla ama bozuk genleri göstermiyor bak benim sonucum böyle çıkmıştı... bilmiyorum belki karyotiple alakalıdır
KIZLAR BU TESTLERİN SONUÇLARI NE ZAMANA ÇIKAR ?
Kiz hamissindir belki ne biliyonOlsun canim kendimi cok mu dinliyorum bilemedim adetim 2gun gecikti sindide su gibi akintim basladi bu ay umudum yoktu test yapmiyacam diye inat ettim ama k
canım benden 2 tüp kan eşimden 1 tüp kan aldılar onlar genetiğe gitti 2.5 aya anca çıkar sonuç dedi senin dediklerini dedim doktora evet onlara bakıcaz dedi genetikten ayrı bide bu testleri istedi canım onlarada üniversite hastanesinde bakacaklar canım ama bunların sonucu ne zman çıkar bilemedim.Canım bunlar sana dediğim cvd değil. Pıhtılaşma için fikir veriyor bildiğim kadarıyla ama bozuk genleri göstermiyor bak benim sonucum böyle çıkmıştı... bilmiyorum belki karyotiple alakalıdır
Kuzum 1 ayi bulmuştu ama bunlara bakilmamisti bende
KIZLAR BU TESTLERİN SONUÇLARI NE ZAMANA ÇIKAR ?
Ayni sistemi bizdede uyguladik sadece 1 ayda cikticanım benden 2 tüp kan eşimden 1 tüp kan aldılar onlar genetiğe gitti 2.5 aya anca çıkar sonuç dedi senin dediklerini dedim doktora evet onlara bakıcaz dedi genetikten ayrı bide bu testleri istedi canım onlarada üniversite hastanesinde bakacaklar canım ama bunların sonucu ne zman çıkar bilemedim.
Insallah canim cok istiyorum ama bu ay hic umudum yok elim teste bile gitmiyo gecen aydan biliyon kac gun once baslamistik yapmayaKiz hamissindir belki ne biliyon
Hmm öyleyse iyi yapmış. Benden bunları istemedi, kromozom çıksın bunları da yaptırayım bari test görünce dayanamıyorum artık. Biyokimya gibi duruyor bunlar öyleyse çabuk çıkar bir haftaya falancanım benden 2 tüp kan eşimden 1 tüp kan aldılar onlar genetiğe gitti 2.5 aya anca çıkar sonuç dedi senin dediklerini dedim doktora evet onlara bakıcaz dedi genetikten ayrı bide bu testleri istedi canım onlarada üniversite hastanesinde bakacaklar canım ama bunların sonucu ne zman çıkar bilemedim.
baya da kan verdim kuzu hakkımızda hayırlısı inşallah sende şimdi durumlar ne canım ?Hmm öyleyse iyi yapmış. Benden bunları istemedi, kromozom çıksın bunları da yaptırayım bari test görünce dayanamıyorum artık. Biyokimya gibi duruyor bunlar öyleyse çabuk çıkar bir haftaya falan
sanırım hepsi ayrı ayrı pıhtılaşma ile ilgiliKuzum 1 ayi bulmuştu ama bunlara bakilmamisti bende
kız 2.5 ay dedi ama istanbula gönderiyorlarmış ya sanırım ondan bu süreçAyni sistemi bizdede uyguladik sadece 1 ayda cikti
Bende durumlar aynı kanama devam canım. Bekleyeceğiz napalım, moralini bozmamaya çalışbaya da kan verdim kuzu hakkımızda hayırlısı inşallah sende şimdi durumlar ne canım ?
haklısın kuzum sana herhangi bir tedavi uygulandı mı canım ?Bende durumlar aynı kanama devam canım. Bekleyeceğiz napalım, moralini bozmamaya çalış
Ben de düşük yaptığım ay 26 tüp kan vermiştim. Sonuçlarında bi şey çıkmasın da ver gitsin kanını.
Sadece coraspine başlattılar şimdilik folik asit b12 bir de...Aşılama için kromozom sonucunu bekliyorum. Hamile kalır kalmaz 9 ay her gün iğne kullanacağım, bu arada doğal yolla kalmaya çalıştım ama kalamadım iki aydırhaklısın kuzum sana herhangi bir tedavi uygulandı mı canım ?
Sadece coraspine başlattılar şimdilik folik asit b12 bir de...Aşılama için kromozom sonucunu bekliyorum. Hamile kalır kalmaz 9 ay her gün iğne vuracağım, bu arada doğal yolla kalmaya çalıştım ama kalamadım iki aydır
önceden düşüğün oldu mu canım ?Sadece coraspine başlattılar şimdilik folik asit b12 bir de...Aşılama için kromozom sonucunu bekliyorum. Hamile kalır kalmaz 9 ay her gün iğne kullanacağım, bu arada doğal yolla kalmaya çalıştım ama kalamadım iki aydır
çok geçmiş olsun canım bakalım bende ne çıkacak inşallah tedavisi kolay bişeydirOldu canım doktor kontrolünde 2, gecikme yaşayıp aynı kanama ve sancılar çektiğim benzer parçalar gördüğüm tahmini 2 tane daha var. Hepsi kimyasal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?