Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Kızlar bugün hgs çekildi dr tüplerin kapalı %5hamile kalma oranın var dedi aşılama tadavisi olucak oda olmazsa tüp bebek diyor dr yarın kendi doktoruma göstercem bakalım o ne diyecek moralim çok bozuk cok

Kızlar bugün hgs çekildi dr tüplerin kapalı %5hamile kalma oranın var dedi aşılama tadavisi olucak oda olmazsa tüp bebek diyor dr yarın kendi doktoruma göstercem bakalım o ne diyecek moralim çok bozuk cok
Canım çok geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemedim

Kiz 26 tup kan ne ya ben bugun hemotijiye 6 tup verdim bekledim bitsin diye
Kuzum o ay her detaya bakıldı, bi de gün aşırı 2 hafta beta hcg baktırdım, birkaç kez farklı laboratuvarlarda beta hcg baktırdım, prolaktinim yükseldi progesteron dengesizleşti, bi düştü bi yükseldi ara ara ona da baktılar, allahtan kanım olası gerekenin üzerindeymiş :))

Nasıl yani laparoskopi önermediler mi? Öyle şey olur mu yaaa, hsg de bende de hem perde hem tıkanıklık çıktı, hemen ameliyat dedi. Sonucu başka doktora da göster canım. %5 lik şans verdiyse ne aşılaması allah aşkına... aşılamada yıkayıp temizlediği spermleri doğal yolla yumurtayla nasıl birleştirecekmiş acaba? O tüpten nasıl geçecek onlar? Hadi sperm geçse embriyo geçebilecek mi acaba? Tamamen yasal prosedür uyguluyorlar... tüp için sana en az 4-5 ay kaybettirecekler

Sonucları yarın kendi doktoruma göstercem bunları söyleyen hsg filmini çeken doktor bakalım benim doktorum ne diyecek doktoruma güveniyorum iyi bir doktor arayıp söyledim yarın sonucları bana getir dedi

Kuzum kac aylik veya kac yillik ewlisin?banada sol tup kapali dediler o tupten dis gebelik gecirmistim sanirim o kapatmış hsg her zaman net sonuc vermiyor dedi doktor laparoskopik olsaydi kesindi

Kan ilacı kullanıyorum benim verdigim hastanede sınır 11 ila 180 bende dun cikan sonuc 36 o kadar sewindim ki anlatamam ustelik mayis ayinda 1 kutu kan ilaci kullandigim halde benim kan hep 10 11 9 seyrederbelkide kansizliktan bebis durmuyor

Kızlar gebelik testi yapmistim 3 gun once ben ilk yaptigimin aksami ikinci çizgiyi gördüm normalde hic öyle olmamisti ama dunku kan 0.100 yani yok aslinda pekre inanmamak lazim ben ona giyaben dun kan verdim 0.100

Kızlar gebelik testi yapmistim 3 gun once ben ilk yaptigimin aksami ikinci çizgiyi gördüm normalde hic öyle olmamisti ama dunku kan 0.100 yani yok aslinda pekre inanmamak lazim ben ona giyaben dun kan verdim 0.100
Sadece 1 testte mi ikinci çizgi cikti canim digerleri tek çizgi miydi

Kansizlik bebisin olmasini engelliyo canim ama durmasinda etki eder mi bilmiyorum sen bunj arastir ilaclarini sakin aksatma canim

Kuzum kac aylik veya kac yillik ewlisin?banada sol tup kapali dediler o tupten dis gebelik gecirmistim sanirim o kapatmış hsg her zaman net sonuc vermiyor dedi doktor laparoskopik olsaydi kesindi
1 yıllık evliyim cnm 2 defa ilaç verdi dün ikiside tüplerden geçmedi sol taraftan çok az geçmiş damla damal akan çeşmeyi düşün o şekilde işte eşime öyle söylemiş dr bugün akşam üstü kendi doktoruma göstercem sonuçları

Allahim hayırlı sonuclar versin canim benimde sol geçiş olmadi sen anestezili mi çektirdin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…