Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Allahim hayırlı sonuclar versin canim benimde sol geçiş olmadi sen anestezili mi çektirdin?
yok cnm anestezili olmadı zaten öyle emin ol korkulucak bişey yok 10 dk sürdü sadece ilaç verilirken böyle adet sancısı olur ya onun gibi ağrı oldu o kadar sonra ağrı kesici içtim geçti zaten.

yok cnm anestezili olmadı zaten öyle emin ol korkulucak bişey yok 10 dk sürdü sadece ilaç verilirken böyle adet sancısı olur ya onun gibi ağrı oldu o kadar sonra ağrı kesici içtim geçti zaten.
Ben cektirdim aralik 2016 da aynen dedigin gibi sadece anestezili zannettim

Ben cektirdim aralik 2016 da aynen dedigin gibi sadece anestezili zannettim
hayırlısı olsun cnm hepimiz için, yani ne bilim sanki umudum kayboluyor hiç çocuğum olmayacakmış gibi hissetmeye başladım moralim çok bozuk ya napcam bilmiyorum eşimde beni böyle görünce üzülüyor.

noniponi kuxum sen nasılsın?kan veriyor musun?son durum nedir?kanaman var mi?
Merak ettiğin için sağol kuzum bugün leke başladı kanamaya döner zaten haftaya gidicem canım doktora değere bakmak için sıfırlanıncada coraspin başlatacak doktor tedbir amaçlı. Genel olarak an itibariyle iyiyim şükür

Kizlar bide ramazan ayi ya ben ramazan ayinda gec regli oluyorum beni etkiliyo ondan da gecikmis olabilirim bu ay esimin de benimde elim teste gitmiyo niye anlamadik esim bekle biraz daha diyo dusunun yani

Ayy kızlar yazamadım size iş çoktu, yarın karne günü ya son hazırlıklar falan...
M melegim44 naptın kuzucum, beni de bu ay testler kandırdı, ama geç döllenme ihtimalini atlamamak lazım noniponi ciim nasıl durumlar kızçem? Kanama başladı mı ağrın var mı? N Nesene cim sen naptın gülüm belin nasıl? Test durumları?

Kız güldürdün beni leke geldi bugün kanamada başlar canım şimdilik iyiyim şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…