- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 83
- 38
yok cnm anestezili olmadı zaten öyle emin ol korkulucak bişey yok 10 dk sürdü sadece ilaç verilirken böyle adet sancısı olur ya onun gibi ağrı oldu o kadar sonra ağrı kesici içtim geçti zaten.Allahim hayırlı sonuclar versin canim benimde sol geçiş olmadi sen anestezili mi çektirdin?
Ben cektirdim aralik 2016 da aynen dedigin gibi sadece anestezili zannettimyok cnm anestezili olmadı zaten öyle emin ol korkulucak bişey yok 10 dk sürdü sadece ilaç verilirken böyle adet sancısı olur ya onun gibi ağrı oldu o kadar sonra ağrı kesici içtim geçti zaten.
hayırlısı olsun cnm hepimiz için, yani ne bilim sanki umudum kayboluyor hiç çocuğum olmayacakmış gibi hissetmeye başladım moralim çok bozuk ya napcam bilmiyorum eşimde beni böyle görünce üzülüyor.Ben cektirdim aralik 2016 da aynen dedigin gibi sadece anestezili zannettim
Yok canim daha yapmadim belim agriyi daha hecmedi cikip alamadim esim gelirken getirecekSen yaptin ki kuzum yap artık istersen adet olmadin daha degil mi,
Benim reglim bazen gecikir canim tam gunu gunune alan bi insan deilim o yuzden pek umudum yokSen yaptin ki kuzum yap artık istersen adet olmadin daha degil mi,
Yas kac?hayırlısı olsun cnm hepimiz için, yani ne bilim sanki umudum kayboluyor hiç çocuğum olmayacakmış gibi hissetmeye başladım moralim çok bozuk ya napcam bilmiyorum eşimde beni böyle görünce üzülüyor.
30 cnmYas kac?
Amin cnm herkesin gönlüne göre versin.Kuzum Allh yardımcın olsun umarim allah gönlüne göre verir
Kuzu test yaptın mı?Olsun canim kendimi cok mu dinliyorum bilemedim adetim 2gun gecikti sindide su gibi akintim basladi bu ay umudum yoktu test yapmiyacam diye inat ettim ama k
Merak ettiğin için sağol kuzum bugün leke başladı kanamaya döner zaten haftaya gidicem canım doktora değere bakmak için sıfırlanıncada coraspin başlatacak doktor tedbir amaçlı. Genel olarak an itibariyle iyiyim şükürnoniponi kuxum sen nasılsın?kan veriyor musun?son durum nedir?kanaman var mi?
Yok canim daha yapmadim esim gelirken almayi unutmus yarin ben alip yapicam insallah ama hic umudum yokKuzu test yaptın mı?
Canim bu esim beni deli edecek ya gelirken test almayi unutmus simdi git diyorum gitmiyo yarin erkenden alip yapicam pek umudum yok ama merak etmeye basladim
Bende merak etmeye basladim ama belim biraz rahatsizdi onun derdine dustum unuttum istende izin aldim yoksa gidebilcek gibi olsam simdiye kadar kac kere giderdimKız ben çatlarım
Ayy kızlar yazamadım size iş çoktu, yarın karne günü ya son hazırlıklar falan...
M melegim44 naptın kuzucum, beni de bu ay testler kandırdı, ama geç döllenme ihtimalini atlamamak lazımnoniponi ciim nasıl durumlar kızçem? Kanama başladı mı ağrın var mı? N Nesene cim sen naptın gülüm belin nasıl? Test durumları?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?