Aman iyi ol cok cok iyi ol canim rabbim yar ve yardimcin olsun tez zamanda atlatirsin insallahMerak ettiğin için sağol kuzum bugün leke başladı kanamaya döner zaten haftaya gidicem canım doktora değere bakmak için sıfırlanıncada coraspin başlatacak doktor tedbir amaçlı. Genel olarak an itibariyle iyiyim şükür
Allah kolaylik versin kuzucum hrpimizide erinmemis tek tek sormussunAyy kızlar yazamadım size iş çoktu, yarın karne günü ya son hazırlıklar falan...
M melegim44 naptın kuzucum, beni de bu ay testler kandırdı, ama geç döllenme ihtimalini atlamamak lazımnoniponi ciim nasıl durumlar kızçem? Kanama başladı mı ağrın var mı? N Nesene cim sen naptın gülüm belin nasıl? Test durumları?
Canim bu esim beni deli edecek ya gelirken test almayi unutmus simdi git diyorum gitmiyo yarin erkenden alip yapicam pek umudum yok ama merak etmeye basladim
Canim bu esim beni deli edecek ya gelirken test almayi unutmus simdi git diyorum gitmiyo yarin erkenden alip yapicam pek umudum yok ama merak etmeye basladim[/QUOTE
Adet olana kadar umutlar tukenmez kuzum rabbim büyükKizlar tek cizgi negetif cikti
Insallah canim bakalim insallah hepimiz en kisa zamanda hamile kalirizAdet olana kadar umutlar tukenmez kuzum rabbim büyük
Bak ne guzel söylemiş iste insallah rabbim gönlüne göre verir canim Allah yardımcın olsun insallah kisa zamAnda guzel haberler verirsin bizlerekızlar nasılsınız dün hsg sonucumu doktoruma gösterdim baktı dediki sol taraf az bişey açık ilaç geçmiş dedi sağ taraf kapalı ama bu senin hamile kalmayacağın anlamına gelmez az da olsa ilaç geçmiş dedi. Ben seninkinden daha ferna vukuatlar gördüm dedi hepside maşallah doğurdu dedi yediğine içtiğine dikkat et sebze ağırlıklı yemekler ye dedi bu aralar semiz otu yememi söyledi şimdi ilaç tüplerine iyi gelir hamile kalma olasılığın olabilir dedi 6 ay süre verdi 6 ay içinde çocuk olmazsa tüp bebek tedavisi olucak.
Insallah canim benim bende daha olmadim bugun 30.gun oldu hicbir belirti yok zaten carsamba 0 .100. Cikmisti bu saatten sonra da olmaz zaten temmuzu bekliyorum hayırlısı ne diyelimInsallah canim bakalim insallah hepimiz en kisa zamanda hamile kaliriz
Hadi yap kuzu iş yapıcam aklımdan çıkmıyor çatlıycamYok canim kac gundur ise gelmiyodum ya isler birikmis onlarla ugrasiyodum simdiyapicam testi aldim da cantam da kaldi dua edin bana pozitif ciksin kizlar
Kuzum yapmış tek çizgiHadi yap kuzu iş yapıcam aklımdan çıkmıyor çatlıycam
Hadi allahın izniyle güzel haber vereceksin
Geçmiş olsun kuzummBenimde astım dan gogsum doldu aksam esim gelsin de acile götürsün simdi hic gidesim yok asiri yorgunum
Hadi yaaKuzum yapmış tek çizgi
Onu biliyorum canim sene 2009 yeni ewliyim doktora gittigimizde kafaya takmaktan sut hormonlarim tavsn yapmisti hatta sirf bu yüzden mr girmistim meger o ay hamileymisim rabbim kızımı korumuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?