Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Aman iyi ol cok cok iyi ol canim rabbim yar ve yardimcin olsun tez zamanda atlatirsin insallah

Allah kolaylik versin kuzucum hrpimizide erinmemis tek tek sormussunhicbirsey yok kuzum adet olmayi bekliyorum daha gelen giden yok bugun 30.gun oldu carsambadan itibaren saymaya başladım kimyasal olduğu icin gecikme yapar 2 3 gun daha diyr duydum

kızlar nasılsınız dün hsg sonucumu doktoruma gösterdim baktı dediki sol taraf az bişey açık ilaç geçmiş dedi sağ taraf kapalı ama bu senin hamile kalmayacağın anlamına gelmez az da olsa ilaç geçmiş dedi. Ben seninkinden daha ferna vukuatlar gördüm dedi hepside maşallah doğurdu dedi yediğine içtiğine dikkat et sebze ağırlıklı yemekler ye dedi bu aralar semiz otu yememi söyledi şimdi ilaç tüplerine iyi gelir hamile kalma olasılığın olabilir dedi 6 ay süre verdi 6 ay içinde çocuk olmazsa tüp bebek tedavisi olucak.

Bak ne guzel söylemiş iste insallah rabbim gönlüne göre verir canim Allah yardımcın olsun insallah kisa zamAnda guzel haberler verirsin bizlere

Benimde astım dan gogsum doldu aksam esim gelsin de acile götürsün simdi hic gidesim yok asiri yorgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…