Teşekkür ederim tatlimGeçmiş olsun kuzumm
Acaba benim onada bakılmış mıdır? Haftaya gidince doktora sorayım bakayımOnu biliyorum canim sene 2009 yeni ewliyim doktora gittigimizde kafaya takmaktan sut hormonlarim tavsn yapmisti hatta sirf bu yüzden mr girmistim meger o ay hamileymisim rabbim kızımı korumuş
Gecmis olsun kuzumBenimde astım dan gogsum doldu aksam esim gelsin de acile götürsün simdi hic gidesim yok asiri yorgunum
Sen zaten gebe kaldin kuzum o hic gebe kalamayanlar için geçerli sut hormonun yüksek olsaydi bu ay gebe kalamazdinAcaba benim onada bakılmış mıdır? Haftaya gidince doktora sorayım bakayım
Teşekkür ederim canısıGecmis olsun kuzum
inşallah cnm ya bi kaç gündür zaten moralim bozuktu doktorumla konuşunca kendime geldim.. hatta kendini üzüp strese sokma dedi gençsin olur dedi çocuğun sıkıntı yapma dedi işte. eşimde kaç gündür benim moralim bozuk adam gece uyumuyor bana bakıyor. sen nasılsın cnmBak ne guzel söylemiş iste insallah rabbim gönlüne göre verir canim Allah yardımcın olsun insallah kisa zamAnda guzel haberler verirsin bizlere
Onemli olan senin psikolojin canısı sen ne kadar iyi olursam esinde o kadar iyi olur allah yardimcin olsun kuzuminşallah cnm ya bi kaç gündür zaten moralim bozuktu doktorumla konuşunca kendime geldim.. hatta kendini üzüp strese sokma dedi gençsin olur dedi çocuğun sıkıntı yapma dedi işte. eşimde kaç gündür benim moralim bozuk adam gece uyumuyor bana bakıyor. sen nasılsın cnm
Amin cnm hepimizin yardımcısı olsun sen nasılsın iyimisinOnemli olan senin psikolojin canısı sen ne kadar iyi olursam esinde o kadar iyi olur allah yardimcin olsun kuzum
hayırlısı olsun cnm tez zamanda inş.Bugun pek duzenim yok canim ewdeyim yatıyorum halsizlik var icimden birsey yapmak gelmiyor kimyasal yaşadım mayis ayinda biliyorsun ilk adetin gelmesini bekliyorum bugun 30.gun oldu gebelikte yok oylee kuru kuru bekliyorum
Canım sen geçen ay hamile değilmiydin öyle hatırlıyorum sankiKızlar gebelik testi yapmistim 3 gun once ben ilk yaptigimin aksami ikinci çizgiyi gördüm normalde hic öyle olmamisti ama dunku kan 0.100 yani yok aslinda pekre inanmamak lazim ben ona giyaben dun kan verdim 0.100
Kimyasalmis canim zaten 51 den yukari çıkmadıCanım sen geçen ay hamile değilmiydin öyle hatırlıyorum sanki
Kuzu bi tanıdığım 3 kez düşük yapmış süt hormonu yüksekmiş ilaç kullanmış düşünce 2 yavrusu olmuşSen zaten gebe kaldin kuzum o hic gebe kalamayanlar için geçerli sut hormonun yüksek olsaydi bu ay gebe kalamazdin
Aaaaa bak iste bunu yeni duydum kuzum baktırmak lazım demekkiKuzu bi tanıdığım 3 kez düşük yapmış süt hormonu yüksekmiş ilaç kullanmış düşünce 2 yavrusu olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?