Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Bugün relax takılıyorum nedense belki biraz kirginligim var gogsum dolu burnum akiyor alerjik rinitim var o da gebelik olursa diye ilacı kestim o da iyice göğsümü doldurdu insani rahatsız ediyor bugun izin verdim kendime 9 ya bi yattim uyandığımda saat 12.30 zaten terden su gibiydim direk dusa girdim çıktım kahvalti derken sagi solu topladim oturdum hicccc umrumda degil valla bugun de böyle olsun is temizlik is temizlik bu nedir ya yarin yine is var hic ewde yatmiyorum isim gücüm temizlik o da bir yere kadar

Bak ne guzel söylemiş iste insallah rabbim gönlüne göre verir canim Allah yardımcın olsun insallah kisa zamAnda guzel haberler verirsin bizlere
inşallah cnm ya bi kaç gündür zaten moralim bozuktu doktorumla konuşunca kendime geldim.. hatta kendini üzüp strese sokma dedi gençsin olur dedi çocuğun sıkıntı yapma dedi işte. eşimde kaç gündür benim moralim bozuk adam gece uyumuyor bana bakıyor. sen nasılsın cnm

Onemli olan senin psikolojin canısı sen ne kadar iyi olursam esinde o kadar iyi olur allah yardimcin olsun kuzum

Bugun pek duzenim yok canim ewdeyim yatıyorum halsizlik var icimden birsey yapmak gelmiyor kimyasal yaşadım mayis ayinda biliyorsun ilk adetin gelmesini bekliyorum bugun 30.gun oldu gebelikte yok oylee kuru kuru bekliyorum

1.65 boya 70 kilo offff her gebelikte kat kat kilo aliyirim karnima düştüğü an istahim açılıyor

Kızlar gebelik testi yapmistim 3 gun once ben ilk yaptigimin aksami ikinci çizgiyi gördüm normalde hic öyle olmamisti ama dunku kan 0.100 yani yok aslinda pekre inanmamak lazim ben ona giyaben dun kan verdim 0.100
Canım sen geçen ay hamile değilmiydin öyle hatırlıyorum sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…