Ben onu tamamen unuttum :) kendim çalışmıyorum ya çalışanların halinden ne anlarım :)1 mayis resmi tatil ya esin evde olmiycak mi canim
Keskeee o kadar cok isterimkiInsallah bebiste vardir canim
Oylr birsey olursa bittim ben çünkü 18inden sonra hic cocuk yönünde iliski olmadicanim yumurtan gec catlamasin
Bana kalsa hemen yarin yapacamKizlar biz bu test gununu erkene mi alsak
Bana kalsada ya niye boyle duramiyorum bilmiyorum kan testi mi yaptirsak kesin sonuc en azindanBana kalsa hemen yarin yapacam
Kuzum yazıyoruz ya yazmamis miyizKızlar napiyosunuz yazıyorum ama bna cevap veren olmuyo pek beraber sayıyorum sizle 2 Mayıs dye ama aranıza almadınız beni
Hosgeldin canim aramiza niye almayalim aramiza olur mu hic oyle seyKızlar napiyosunuz yazıyorum ama bna cevap veren olmuyo pek beraber sayıyorum sizle 2 Mayıs dye ama aranıza almadınız beni
Valla bu ay eger gebe oldugumu idrarda görürsem yaptiracamBana kalsada ya niye boyle duramiyorum bilmiyorum kan testi mi yaptirsak kesin sonuc en azindan
Fazla alınganlık mi yaptım o zaman canım :)hamilelik belirtisi mi neKuzum yazıyoruz ya yazmamis miyizsanki yazdım gibi neyse kuzum hepimiz biriz burda unutulmusuz gibi yapma yaa
Ben iyiyim cnm. Msjlarını görsem cvp verirdim. Ya da bilmedigim birşey sorduysan ondan cvp vermemişimdir :) test gününü 2 mayıs diye biliyorsan yanlış cnm 1 mayıs ta yapıcaz testi :)Kızlar napiyosunuz yazıyorum ama bna cevap veren olmuyo pek beraber sayıyorum sizle 2 Mayıs dye ama aranıza almadınız beni
Adet oldun mu canimbenim günüm dün-bugun benden geçti artık mayıs .bat mayıs sonuna kaldım artık.
Insallah canimFazla alınganlık mi yaptım o zaman canım :)hamilelik belirtisi mi ne
Hosbuldum canım bu topuğuna başından beri yazıyorum çok sık olmasa da tabi:) ya kızlar sizde belirtiler var gibi bende hiç yok yine mi yok dersinizHosgeldin canim aramiza niye almayalim aramiza olur mu hic oyle sey
Benim bat 2 Mayıs canım testi de eşim yaptırmıyor erken yapıyorum dye kızıyorBen iyiyim cnm. Msjlarını görsem cvp verirdim. Ya da bilmedigim birşey sorduysan ondan cvp vermemişimdir :) test gününü 2 mayıs diye biliyorsan yanlış cnm 1 mayıs ta yapıcaz testi :)
Insallah bu ay hepimizde vardir canim herkeste ayni belirtiler olmuyo ya kimisi cok belirti yasiyo kimisinde hiç bisey olmuyoHosbuldum canım bu topuğuna başından beri yazıyorum çok sık olmasa da tabi:) ya kızlar sizde belirtiler var gibi bende hiç yok yine mi yok dersiniz
İnşallah canım her ay aynı diyoruz ama hep negatif leri görüp üzülüyoruz ne zormuş hamile kalmak yaInsallah bu ay hepimizde vardir canim herkeste ayni belirtiler olmuyo ya kimisi cok belirti yasiyo kimisinde hiç bisey olmuyo
Bu esler ne kadar rahat ya benim esimde oyle canim erkenden yapmanin ne geregi var diyorBenim bat 2 Mayıs canım testi de eşim yaptırmıyor erken yapıyorum dye kızıyor
Aynen canim ya ben bu yola baslamadan hemen ilk aydan olur saniyodumİnşallah canım her ay aynı diyoruz ama hep negatif leri görüp üzülüyoruz ne zormuş hamile kalmak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?