Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Ben bugun yine test yaptim ama negatif niye olamiyorum anlamadim ki ramazandan kaynakli sanirim bu kadar gecikince acaba dedim ama olsa test de cikardi hayirlisi artik

Ben bugun yine test yaptim ama negatif niye olamiyorum anlamadim ki ramazandan kaynakli sanirim bu kadar gecikince acaba dedim ama olsa test de cikardi hayirlisi artik
Valla bizde zatem bebis çalışması yapmadik ama 1 ihtimal diyordum bende olmadim bugun tam 31.gun normalde 28.gun az az derken 30 tam adet olurum kimyasal gebeligin gecikmesinw bağlıyorum sabah günlük ped koydum olacagim iyice olunca orkid koyarim dedim ama yok 1 damla var pedde

Oruç tutmuyorum hani tutsam ona baglayacagim belki ondan gecikmistir diye ama o da yok ben kimyasal gebelik sonrası ilk adeti olacağım için muhtemelen ondan gecikti

Kizlarrrr uzun süredir kimse yazmamis hayırdır nerelerdesiniz?bende adet madet yok sabah 1 damla bitti yarin olmazsam hst.gideyim sokturucu kullanayim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…