Aynen canım ben de ilkkez duydumAaaaa bak iste bunu yeni duydum kuzum baktırmak lazım demekki
Valla bizde zatem bebis çalışması yapmadik ama 1 ihtimal diyordum bende olmadim bugun tam 31.gun normalde 28.gun az az derken 30 tam adet olurum kimyasal gebeligin gecikmesinw bağlıyorum sabah günlük ped koydum olacagim iyice olunca orkid koyarim dedim ama yok 1 damla var peddeBen bugun yine test yaptim ama negatif niye olamiyorum anlamadim ki ramazandan kaynakli sanirim bu kadar gecikince acaba dedim ama olsa test de cikardi hayirlisi artik
Allah allah ya bu ay niye boyle oluyosak ama ben karar verdim artik boyle takio etmeyecem olacagi varsa olut artik oluruna birakicam psikolojim bozuldu ya iyiceŞüphem olsa gebemiyim acaba dicem o kadarhesapla yani
Olabilir canim hayirlisi artik hakkimizda bakalimOruç tutmuyorum hani tutsam ona baglayacagim belki ondan gecikmistir diye ama o da yok ben kimyasal gebelik sonrası ilk adeti olacağım için muhtemelen ondan gecikti
Aynen öyle canim hayırlısıOlabilir canim hayirlisi artik hakkimizda bakalim
Hadi ya olsun canım insallah bu ay hamile kalırsın rabbim hepimize nasip eder inşallahKimyasalmis canim zaten 51 den yukari çıkmadı
Insallah canimHadi ya olsun canım insallah bu ay hamile kalırsın rabbim hepimize nasip eder inşallah
Bilmiyorum ki canim istiyosan yine de bi tahlil yaptir yarinBenimde an itibariyle başladı kanama değer sıfırlandı demekki. Yinede yarın kan tahlili yaptırayım mı?
Hadi gözün aydin canim gecte olsa geldiKizlar benim beklenen adet geldi
Hemen 0 olmazki kuzum benim biliyorsunuz değer51 ken kanamam oluyordu ve 4 gün sürdü ve 5.gun guttigimde 0 gördümBenimde an itibariyle başladı kanama değer sıfırlandı demekki. Yinede yarın kan tahlili yaptırayım mı?
evet gebeliği engelliyor bende çıktı o sorun :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?