Ben varim canimKızlar burda olan kimmm bisey dicem
bende varımKızlar burda olan kimmm bisey dicem
hmm bi doktorunu ara sor ama bekle belki adet olucanDun sabah ozur dileyerek söylüyorum sadece peceteye silince gelen kan gördüm dedim adet oluyorum günlük taktim aksama kadar 1 kere bile gelmedi bitti neyse bugun yine karin ağrım oldu dedim kesin bugun geldi yine aybi sekilde peceteye silince gelen kanamam oldu yine ped taktim yine bitti cildiracagim sabahtan beri temizlik yapıyorum yok hicbir sey yok ne yapacam bilmiyorum assiri gerildim anlatamam
Kuzum sorun kendini gösterip gidiyor birde ozel doktorum yok yani arayip sorabilecegimhmm bi doktorunu ara sor ama bekle belki adet olucan
Bilmiyorum ki canim ama dr danismanda fayda varKuzum sorun kendini gösterip gidiyor birde ozel doktorum yok yani arayip sorabilecegim
İhtimale karşı doktora gorunsen mi bilemedim adet agrisi gibiyse normal ama daha siddetliyse git belki igne felan yapar kadin doğuma git ama nKızlar sancım çok ne yapabilirim bişey söyleyin
Şiddetli gibi ama adet ağrısı canım baya kanamada varİhtimale karşı doktora gorunsen mi bilemedim adet agrisi gibiyse normal ama daha siddetliyse git belki igne felan yapar kadin doğuma git ama n
Nasilsin duzelme gar mi biraz olsun canim ben olsam giderdim usg ye gir bi aklından çıksınŞiddetli gibi ama adet ağrısı canım baya kanamada var
Sancı girip çıkıyor canım yaNasilsin duzelme gar mi biraz olsun canim ben olsam giderdim usg ye gir bi aklından çıksın
Vajinal ultrason usgSancı girip çıkıyor canım yausg nedir canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?