Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Dun sabah ozur dileyerek söylüyorum sadece peceteye silince gelen kan gördüm dedim adet oluyorum günlük taktim aksama kadar 1 kere bile gelmedi bitti neyse bugun yine karin ağrım oldu dedim kesin bugun geldi yine aybi sekilde peceteye silince gelen kanamam oldu yine ped taktim yine bitti cildiracagim sabahtan beri temizlik yapıyorum yok hicbir sey yok ne yapacam bilmiyorum assiri gerildim anlatamam

Doktora en erken salı günü gidebilirim yarin mesaim var birde gebelik mebeluk yok çünkü sabah yine umutlanarak test yaptım tek cizgi o kadar bekletmeme rağmen

hmm bi doktorunu ara sor ama bekle belki adet olucan

Soruma gelince acaba adet sokturucu mu alsam yarin eczanedenbisryler var sanki engelliyor gelmesini tıkanıklık gibi deli oldum

Ayyy neler olmuş ben giremeyeli... benim psikoloji alt üst kocam haftasonu bir yerlere götürdü kafam dağılsın diye, sağolsun her bir yerler bebek sesleriyle doluydu şahane oldu kafam acayip dağıldı (?) :) bu arada size yazamadım ama araştırmalarım devam etti kızçelerim... üst üste kimyasallar pıhtılaşma veya kromozom sıkıntısı olmadığı zaman yumurta kalitesinden kaynaklanıyormuş. Çok makale okudum,yabancı hocalardan falan da... dış gebelik tüp sorunlarıymış. Tüplerin içindeki embriyoyu rahime atan organeller işlev göremediği zaman embriyo tüpte kalıyormuş. Boş gebelik genellikle sperm kalitesiyle alakalıymış. Yani doğal veya aşılama... tüp bebek dışındaki her yol şansa olacak...

Gittim hastaneye kızlar. İğne yaptılar sanırım ağrıkesiciydi ağrım geçmeye başladı çünkü. Değerim 200 e düşmüş çarşamba yine gidicem alınan kan tahlillerininde sonucu anca çıkar zaten ağrı kesici kullanabilirmişim bunu bilmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…