Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Kuzum cok güzel bilgilendirme olmus ellerine sağlık sagolasin

Kimyasal gebeligi olanlar adetiniz ne kadar gecikti bilgi verir misiniz nolur artik bayaa takmış vaziyetteyim bu ise moralim bozuluyor gebelikte yok niye gelmedi 11 mayista ilk kanamam oldu normalde 28 30 adet periyodu arasi değişir yok yok yok

Offf uyuyamiyorum kizlar ya stresten sıkıntıdan sabahin seher vaktinde kalktım hemen bi test daha aklıma estiginde yapıyorum zatensonuc yine ayni yinr ayni doktora gitmek istemiyorum ama niye gelmedi bu adet bilmiyorum

Offf uyuyamiyorum kizlar ya stresten sıkıntıdan sabahin seher vaktinde kalktım hemen bi test daha aklıma estiginde yapıyorum zatensonuc yine ayni yinr ayni doktora gitmek istemiyorum ama niye gelmedi bu adet bilmiyorum
günaydın cnm bu kadar stres yapma sonra adet olamicaksın

Banada biraz öyle geldi o kadar küçük bir iz ki resmen içine gitmek şart ama düşünüyorum olsa bile simdi bariz belli olması lazımdıhic görünmüyor bileaklimda deli sorular

Banada biraz öyle geldi o kadar küçük bir iz ki resmen içine gitmek şart ama düşünüyorum olsa bile simdi bariz belli olması lazımdıhic görünmüyor bileaklimda deli sorular
sen biraz bekle bakalım cnm nolcak stres yapma sakin ol. ya bende de böyle belimde batmalar oluyor doğurgan dönemdeyim değerlendriyoruz bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…