Kuzum cok güzel bilgilendirme olmus ellerine sağlık sagolasinAyyy neler olmuş ben giremeyeli... benim psikoloji alt üst kocam haftasonu bir yerlere götürdü kafam dağılsın diye, sağolsun her bir yerler bebek sesleriyle doluydu şahane oldu kafam acayip dağıldı (?) :) bu arada size yazamadım ama araştırmalarım devam etti kızçelerim... üst üste kimyasallar pıhtılaşma veya kromozom sıkıntısı olmadığı zaman yumurta kalitesinden kaynaklanıyormuş. Çok makale okudum,yabancı hocalardan falan da... dış gebelik tüp sorunlarıymış. Tüplerin içindeki embriyoyu rahime atan organeller işlev göremediği zaman embriyo tüpte kalıyormuş. Boş gebelik genellikle sperm kalitesiyle alakalıymış. Yani doğal veya aşılama... tüp bebek dışındaki her yol şansa olacak...
Canim nasil olayim adet olmayı bekliyorum gidim gıdım geliyor
günaydın cnm bu kadar stres yapma sonra adet olamicaksınOfff uyuyamiyorum kizlar ya stresten sıkıntıdansabahin seher vaktinde kalktım hemen bi test daha aklıma estiginde yapıyorum zaten sonuc yine ayni yinr ayni doktora gitmek istemiyorum ama niye gelmedi bu adet bilmiyorum
Baktin mi canim hcg testine?günaydın cnm bu kadar stres yapma sonra adet olamicaksın
ne testi cnm anlmadımBaktin mi canim hcg testine?
kız sanki silik çizgi var ben mi yanlış gördüm yoksaBaktin mi canim hcg testine?
sen biraz bekle bakalım cnm nolcak stres yapma sakin ol. ya bende de böyle belimde batmalar oluyor doğurgan dönemdeyim değerlendriyoruz bakalım hayırlısıBanada biraz öyle geldi o kadar küçük bir iz ki resmen içine gitmek şart ama düşünüyorum olsa bile simdi bariz belli olması lazımdıhic görünmüyor bile aklimda deli sorular
Allahim nasip eder bu ay insallah kuzumsen biraz bekle bakalım cnm nolcak stres yapma sakin ol. ya bende de böyle belimde batmalar oluyor doğurgan dönemdeyim değerlendriyoruz bakalım hayırlısı
amin cnm herkese nasip etsin inşallahAllahim nasip eder bu ay insallah kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?