Kuzum guzel hir haber mi vercen yoksa bize?kızlar nerdesiniz
Günaydın cnm adet zamanını bekliyorum inşaallah güzel haber veririm cnm sen nasilsinKuzum guzel hir haber mi vercen yoksa bize?kimse yok ne zamandir bende surekli bakıyorum hic yazan yok
hala adet olamadın mı cnm sen baya geçti gününBende ayni canim düzenli adet olamadım onun stresi var biraz
acaba stres mi yapıyorsun tatlımAdet olamıyorum sinir oldum ben ya boluk pörçük adet olunur mu 1 gun oldum eetesi gun yok sonra dun yine oldum bgun yine bisey yok
Yok kuxu 35.gun adet oldum 1 gun sürdü bitti ertesi gun olmadi dun yine oldu bugun yine kesildi testlerde negatifhala adet olamadın mı cnm sen baya geçti günün
doktora gitmeyi düşünüyor musun.Yok kuxu 35.gun adet oldum 1 gun sürdü bitti ertesi gun olmadi dun yine oldu bugun yine kesildi testlerde negatif
Yooooodoktora gitmeyi düşünüyor musun.
ay valla kız bende bıktım ama şimdilik bitti Allaha şükür olsun artık çocuk olursa giderim tekrarYooooobiktim ya kadin doğuma gitmekten
Insallaj allah kısmet eder canim bu ay?ay valla kız bende bıktım ama şimdilik bitti Allaha şükür olsun artık çocuk olursa giderim tekrar
inşallah cnm ya dünde kasıklarım ağrıyordu bugünde sabah ağrıyordu arada bel ağrısı hafif oluyor doğurgan dönemi değerlendirdik ama bakalım kısmet cnmInsallaj allah kısmet eder canim bu ay?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?