günaydın cnm ya bu doktorlar da para için herşeyi yapıyorlar sen ne düşünüyosun tüp bebekmiAdama anlatıyorum dinlemiyor bile kafayi tup bebekle bozmuş
Malesef canim ben su an düşünmüyorum gelecek gun ne gosterir onu bilemem hemen tup bebek diyorlar surekli hamile kalip düşük yapıyorsun rahmi yipratiyirsun direk tup bebekgünaydın cnm ya bu doktorlar da para için herşeyi yapıyorlar sen ne düşünüyosun tüp bebekmi
hayırlısı olsun cnm inşallahMalesef canim ben su an düşünmüyorum gelecek gun ne gosterir onu bilemem hemen tup bebek diyorlar surekli hamile kalip düşük yapıyorsun rahmi yipratiyirsun direk tup bebek
İnsallah canım hepimiz içinhayırlısı olsun cnm inşallah
Ya kizlar rahmimin ustunde agri var sizce nedir .adete 3 gun var idrar tahlilinde dun cikmadi ama umudum var daha
Canım test yaptin mi?belirti psikolojik te olabilir en garantisi kanda beta hcg testiMerhabalar bende yeni katıldim adetim 3 gün gecikti bu gün dördüncü gün karnimda kasik agrilarim var gögüslerim ağrıyor aciyor dokunamiyorum sizce hamilemiyim?
Insallah bebis habercisidirYarin test yapmayi düşünüyorum
Kızlarr yazılarınızı okuyorum ama benle ilgili gelişme yok die bişe yazmıyorum bu ay da adet olursam gel tedaviye başlıyalım dedi bekliyorum işte
Napalım kuzum bizim de kaderimiz böyleymiş, ben de şu ara çok hamile haberi aldım iyice dokunmaya başladı. Sen ne kadar süredir uğraşıyorsun? Benim 2 yıl olacakgünaydın kızlar nasılsınız benim bu ay da umutsuz vaka adet oldum 3. günüm bugün dün öğrendim karşı komşum 1.5 yıllık evli 2 aylık hamile oda korkuyordu yaştan dolayı çocuk olmayacak diye 1 yılıdır hastanelere gidip geliyordu dün söyledi bana hamile olduğunu onun adına sevindim sonra akşam 13 yıllık arkadaşım oda 2. çocuğa hamile kalmış şuan istemiyordu ama kocasının gazabına uğramış tek seferde hamileliği tuttrumuş helal olsun valla neyse onun adına da sevindim darısı diğerlerine.
cnm ben 1 yıldır evliyim ilk 4 ay denedim olmadı sonra işe başladım ara verdik çocuğa şimdi 3 aydır tekrar deniyoruz olmuyor testler iyi çıktı eşimin de benim de sadece benim tüplerde sıkıntı var sağ kapalı sol tüpte damla damla gidiyor doktor 6 ay deneyin olmazsa tüp bebek dedi bakalım nolcak kısmet hepimiz için hayırlısı olsun.Napalım kuzum bizim de kaderimiz böyleymiş, ben de şu ara çok hamile haberi aldım iyice dokunmaya başladı. Sen ne kadar süredir uğraşıyorsun? Benim 2 yıl olacakbugün 34 yaşımı bitirdim. Yolun yarısı geldi bebiş gelemedi bir türlü
Başka bir doktora mı gitsen acaba benim de sol tüpüm tıkalıydı dodtor hsg sonucunu görür görmez hemen ameliyat dedi. Ameliyattan hemen sonraki ay hamile kaldım düştü ama en azından ilk defa kalabildimcnm ben 1 yıldır evliyim ilk 4 ay denedim olmadı sonra işe başladım ara verdik çocuğa şimdi 3 aydır tekrar deniyoruz olmuyor testler iyi çıktı eşimin de benim de sadece benim tüplerde sıkıntı var sağ kapalı sol tüpte damla damla gidiyor doktor 6 ay deneyin olmazsa tüp bebek dedi bakalım nolcak kısmet hepimiz için hayırlısı olsun.
laparoskopi ameliyatımı oldun cnm, benim doktorum ameliyat demedi çünkü hamile kalabilirsin dedi senden daha vahim durumlar vardı hamile kaldılar dedi stres yapma azda olsa sol tüpten geçişin var dedi bana. diyorum ki brde aşılamamı denesem bilemedimBaşka bir doktora mı gitsen acaba benim de sol tüpüm tıkalıydı dodtor hsg sonucunu görür görmez hemen ameliyat dedi. Ameliyattan hemen sonraki ay hamile kaldım düştü ama en azından ilk defa kalabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?