Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

günaydın cnm ya bu doktorlar da para için herşeyi yapıyorlar sen ne düşünüyosun tüp bebekmi
Malesef canim ben su an düşünmüyorum gelecek gun ne gosterir onu bilemem hemen tup bebek diyorlar surekli hamile kalip düşük yapıyorsun rahmi yipratiyirsun direk tup bebek

Kızlarr yazılarınızı okuyorum ama benle ilgili gelişme yok die bişe yazmıyorum bu ay da adet olursam gel tedaviye başlıyalım dedi bekliyorum işte

Insallah bu ay bebis haberini alirsin canim bendede hiçbirşey yok dun beta 0.5 çıktı zaten bu ay adet olmustum maksat yesillik olsun diye verdim
Kızlarr yazılarınızı okuyorum ama benle ilgili gelişme yok die bişe yazmıyorum bu ay da adet olursam gel tedaviye başlıyalım dedi bekliyorum işte

Nabıyonuz kızlar? Gelişme var mı? Başk gruplarla aldatmayın topiği topiğimize sahip çıkalım :))) benim mense 4 gün var. Kasıklarımda özellikle sol tarafta 4 gündür acımalı yanmalı bi şeyler oluyor, bazen sağ tarafta. Sabah test yaptım sanki çok silik bi şeyler gördüm flaş ışığında belli belirsiz bir çizgi. Fotoda gözükmüyor ama.

günaydın kızlar nasılsınız benim bu ay da umutsuz vaka adet oldum 3. günüm bugün dün öğrendim karşı komşum 1.5 yıllık evli 2 aylık hamile oda korkuyordu yaştan dolayı çocuk olmayacak diye 1 yılıdır hastanelere gidip geliyordu dün söyledi bana hamile olduğunu onun adına sevindim sonra akşam 13 yıllık arkadaşım oda 2. çocuğa hamile kalmış şuan istemiyordu ama kocasının gazabına uğramış tek seferde hamileliği tuttrumuş helal olsun valla neyse onun adına da sevindim darısı diğerlerine.

Napalım kuzum bizim de kaderimiz böyleymiş, ben de şu ara çok hamile haberi aldım iyice dokunmaya başladı. Sen ne kadar süredir uğraşıyorsun? Benim 2 yıl olacak bugün 34 yaşımı bitirdim. Yolun yarısı geldi bebiş gelemedi bir türlü

cnm ben 1 yıldır evliyim ilk 4 ay denedim olmadı sonra işe başladım ara verdik çocuğa şimdi 3 aydır tekrar deniyoruz olmuyor testler iyi çıktı eşimin de benim de sadece benim tüplerde sıkıntı var sağ kapalı sol tüpte damla damla gidiyor doktor 6 ay deneyin olmazsa tüp bebek dedi bakalım nolcak kısmet hepimiz için hayırlısı olsun.

Başka bir doktora mı gitsen acaba benim de sol tüpüm tıkalıydı dodtor hsg sonucunu görür görmez hemen ameliyat dedi. Ameliyattan hemen sonraki ay hamile kaldım düştü ama en azından ilk defa kalabildim

Başka bir doktora mı gitsen acaba benim de sol tüpüm tıkalıydı dodtor hsg sonucunu görür görmez hemen ameliyat dedi. Ameliyattan hemen sonraki ay hamile kaldım düştü ama en azından ilk defa kalabildim
laparoskopi ameliyatımı oldun cnm, benim doktorum ameliyat demedi çünkü hamile kalabilirsin dedi senden daha vahim durumlar vardı hamile kaldılar dedi stres yapma azda olsa sol tüpten geçişin var dedi bana. diyorum ki brde aşılamamı denesem bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…