Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Genetik testlerin yapıldı mı peki

Ewt bebisim cok haklısın kimsecikler yazmıyor herkes kayboldu yaaaaaaa cidden mi kizzzz inşallah bu ay bebis haberini verirsin ama oncesinde yapma kuzum ben haziranda adet oldum bitti 6.gun test yaptim silik çizgi aaaa dedim (testi yaptıktan yarim saat sonra hemen silik cikmadi)sonra tekrar ettim yine silik kan verdim 0.5 ilk 5 10 dk icinde ciktiysa itimat et yoksa ciktiysa hemen umitli olma ben yasadim ilk defa basima geldi cok sewibdim herhalde üstüne gördüm dedim ama cuma gunu beta 0.5 çıktı umutlar fora

Icin biraz buruk oluyordur sanırım bende karşı taraf adina cok mutlu oluyorum ama sonra ister istemez icimde bir burukluk oluyor Allah once hic olmayanlara sonra bana ve benim gibi 2 icin uğraşanlara
Ister istemez biraz icin burkulmustur

Sen kac. Yillik ewlisin kuzu???

Bende cuma günü gittim doktora jinekolojik muayene için tum tahlilleri mi de götürdüm hepsine baktı hicbir sıkıntı yok sol kapali sagdan yumurtlama olduğunda iliskiye girmelisin dedi ister istemez dis gebelik şüphen olur daha once yaşadığın icin dedi infertilite bölümüne git yumurta takibi yaptir dedi. Mayista kimyasal olduğunu söyledim neden durmuyor hiçbir sıkıntım yok dedim sebepsiz infertilite diyor hocam benim gebelik oluyor ama ilerlemiyor dedim ona yapacak birşey yok diyor

Doktor korunma diyor ama esim korunuyor haziran da korunduk agustosa kadar yok sana bebis diyor sanki hemen oldu da kizlar ben biraz kiloya bağlıyorum biraz da esim sigara içiyor sigaraya normal degil günlük 1 paket içiyor

70 kiloyum 60 kiloya insem esimde sigarayi azaltsa sperm artirici seyler tuketse offffffffffffffff ki ne offfffffffff belki sigaradan sağlıksız sperm oluyor dolleniyir ama ilerlemiyor ben ilk evliyken 53 kiloydum doktora gitmistik 5.ayimda doktor sen kilolusun zayifla böyle hamile kalamazsin deyince sok olmuştum düşünün 1.65 boya 53 kiloya kilolusun dedi simdi oldum 70 demekki hic umudum yok aklıma hep 8 yil onceki doktor un dedikleri geliyor o zaman 23 yasindaydim simdi 31

Doktor korunma diyor ama esim korunuyor haziran da korunduk agustosa kadar yok sana bebis diyor sanki hemen oldu da kizlar ben biraz kiloya bağlıyorum biraz da esim sigara içiyor sigaraya normal degil günlük 1 paket içiyor
Günaydın cnm bişey soylicem bunun kiloyla alakalı olduğunu düşünmüyorum arkadaşım 90 kilo hamile kaldı sigara içen arkadaşım var onlarda kalıyor hamile, valla bende eşimde içiyoruz sigara olmayınca olmuyor Allaha kaldı işimiz o ol derse olur cnm.

Aynen cnm çok tuhaf oluyorum bu ay soğan kürüne başladım birde onu denicem cnm sun başladım bugün adetim bitiyor valla kabuğuyla kaynatıp içiyorum inşallah ise yarar. Üzülmemeye calisiyorum ama olmuyor tam iyiyim diyorum hooopp hamile haberi geliyor yerle bir oluyorum. Aglamamk icin zor tutuyorum kendimi

Kilo alinca özellikle pko olanlar yumurtaliklari yaglaniyirmus o yüzden kilo pko da onemliymis ama digerlerini bilmiyorum tatlım

Keske sen icmesem kuzu ya bende arada otlaniyorum ama içici degilim

Kızlar merhaba bu topik ilk açıldığında katılıyordum yazışmalara sonra hamilelik haberleri aldıkça kötü olduğumu ve daha çok kafaya taktigimi fark ettim uzun bir süredir kk ya bile girmedim ramazan ayı boyunca çok dua ettim iftarlarda sahurlarda aklima ne zaman gelse dua ettim hem kendim için hemde benim gibi çocuk isteyen herkes için meryem süresi okumaya başladım her gün bir tane secdesi ile birlikte 41 gün boyunca okunacak hala okuyorum ama daha bitirmeden bebisimin haberini aldım çok şükür yani diyeceğim kızlar bol bol dua edin hayırlısini dileyerek 4 yıllık evliyim 7 aydir korunmuyorduk 7 ay boyunca çok yiprattim kendimi kafaya takmayin demiycem çünkü olmuyor biliyorum ama çok dua edin belirti olarak adetim gecikmeden kasik agrim olmuştu ama ben üzerine düşmemiştim ben yapıyorum dur psikolojik olarak başka bir belirtim hiç olmadı ramazanda orucumu da tuttum elhamdülillah bir şey olmadı Rabbim tez vakitte isteyen herkese sizlere de nasip etsin

Merhaba kızlar..son reglim 8 mayıs 1 haziranda idrar testinde hamile olduğumu ögrendim 2 haziranda bhcg 87 çıktı.9 hazirandan itibaren lekelenmelerim başladı kese görünmedi dış gebelikten şüphelendiler.takip edildi.6+4te minik kese gördüler bhcg 5700e çıkmıştı.doktor anca 3 haftalıktır dedi.ertesi gün kanamalarım başladı 4 gün sonra yoğunlaşıp regli kanaması gibi aralıksız geldi.düşük olduğunu düşündük.perşembe günü doktor kontrolünde kesenin durduğunu ögrendik.bu sefer bhcg 9773 e çıkmıştı doktorum bekleyelim dedi ama çok stressliyim.böyle birşey yaşayan var mı?paylaşabilirse sevinirim

cnm benim hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inş. Bizim için de dua et hamile kadının duaları daha çabuk kabul oluyormuş. Tez zaman da inş bize de nasip olur.

Ama daha cook yenisin kuzum yaaa yanimda calistigim ark.10 yillik ewli 2 tup bebek olumsuz nuclanmis
Cook sewindim canim Allahim saglicakla kucağına almayi nasip etsin

Kese görülmüş hani gorulmeseydu dis gebelik şüphen olur diyecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…