Genetik testlerin yapıldı mı pekilaparoskopi ameliyatımı oldun cnm, benim doktorum ameliyat demedi çünkü hamile kalabilirsin dedi senden daha vahim durumlar vardı hamile kaldılar dedi stres yapma azda olsa sol tüpten geçişin var dedi bana. diyorum ki brde aşılamamı denesem bilemedim
cnm bana bi sürü test yapıldı kardiyolojiden tut progesterona kadar hersey yapıldı hepsi iyi çıktı işte hsg filminde sıkıntı oldu işteGenetik testlerin yapıldı mı peki
Ewt bebisim cok haklısın kimsecikler yazmıyor herkes kayboldu yaaaaaaa cidden mi kizzzz inşallah bu ay bebis haberini verirsin ama oncesinde yapma kuzum ben haziranda adet oldum bitti 6.gun test yaptim silik çizgi aaaa dedim (testi yaptıktan yarim saat sonra hemen silik cikmadi)sonra tekrar ettim yine silik kan verdim 0.5 ilk 5 10 dk icinde ciktiysa itimat et yoksa ciktiysa hemen umitli olma ben yasadim ilk defa basima geldi cok sewibdim herhalde üstüne gördüm dedim ama cuma gunu beta 0.5 çıktı umutlar foraNabıyonuz kızlar? Gelişme var mı? Başk gruplarla aldatmayın topiğitopiğimize sahip çıkalım :))) benim mense 4 gün var. Kasıklarımda özellikle sol tarafta 4 gündür acımalı yanmalı bi şeyler oluyor, bazen sağ tarafta. Sabah test yaptım sanki çok silik bi şeyler gördüm flaş ışığında belli belirsiz bir çizgi. Fotoda gözükmüyor ama.
Icin biraz buruk oluyordur sanırım bende karşı taraf adina cok mutlu oluyorum ama sonra ister istemez icimde bir burukluk oluyor Allah once hic olmayanlara sonra bana ve benim gibi 2 icin uğraşanlaragünaydın kızlar nasılsınız benim bu ay da umutsuz vaka adet oldum 3. günüm bugün dün öğrendim karşı komşum 1.5 yıllık evli 2 aylık hamile oda korkuyordu yaştan dolayı çocuk olmayacak diye 1 yılıdır hastanelere gidip geliyordu dün söyledi bana hamile olduğunu onun adına sevindim sonra akşam 13 yıllık arkadaşım oda 2. çocuğa hamile kalmış şuan istemiyordu ama kocasının gazabına uğramış tek seferde hamileliği tuttrumuş helal olsun valla neyse onun adına da sevindim darısı diğerlerine.
Ister istemez biraz icin burkulmusturgünaydın kızlar nasılsınız benim bu ay da umutsuz vaka adet oldum 3. günüm bugün dün öğrendim karşı komşum 1.5 yıllık evli 2 aylık hamile oda korkuyordu yaştan dolayı çocuk olmayacak diye 1 yılıdır hastanelere gidip geliyordu dün söyledi bana hamile olduğunu onun adına sevindim sonra akşam 13 yıllık arkadaşım oda 2. çocuğa hamile kalmış şuan istemiyordu ama kocasının gazabına uğramış tek seferde hamileliği tuttrumuş helal olsun valla neyse onun adına da sevindim darısı diğerlerine.
Sen kac. Yillik ewlisin kuzu???Napalım kuzum bizim de kaderimiz böyleymiş, ben de şu ara çok hamile haberi aldım iyice dokunmaya başladı. Sen ne kadar süredir uğraşıyorsun? Benim 2 yıl olacakbugün 34 yaşımı bitirdim. Yolun yarısı geldi bebiş gelemedi bir türlü
Günaydın cnm bişey soylicem bunun kiloyla alakalı olduğunu düşünmüyorum arkadaşım 90 kilo hamile kaldı sigara içen arkadaşım var onlarda kalıyor hamile, valla bende eşimde içiyoruz sigara olmayınca olmuyor Allaha kaldı işimiz o ol derse olur cnm.Doktor korunma diyor ama esim korunuyorhaziran da korunduk agustosa kadar yok sana bebis diyor sanki hemen oldu da kizlar ben biraz kiloya bağlıyorum biraz da esim sigara içiyor sigaraya normal degil günlük 1 paket içiyor
Aynen cnm çok tuhaf oluyorum bu ay soğan kürüne başladım birde onu denicem cnm sun başladım bugün adetim bitiyor valla kabuğuyla kaynatıp içiyorum inşallah ise yarar. Üzülmemeye calisiyorum ama olmuyor tam iyiyim diyorum hooopp hamile haberi geliyor yerle bir oluyorum. Aglamamk icin zor tutuyorum kendimiIcin biraz buruk oluyordur sanırım bende karşı taraf adina cok mutlu oluyorum ama sonra ister istemez icimde bir burukluk oluyor Allah once hic olmayanlara sonra bana ve benim gibi 2 icin uğraşanlara
Ister istemez biraz icin burkulmustur
Kilo alinca özellikle pko olanlar yumurtaliklari yaglaniyirmus o yüzden kilo pko da onemliymis ama digerlerini bilmiyorum tatlımGünaydın cnm bişey soylicem bunun kiloyla alakalı olduğunu düşünmüyorum arkadaşım 90 kilo hamile kaldı sigara içen arkadaşım var onlarda kalıyor hamile, valla bende eşimde içiyoruz sigara olmayınca olmuyor Allaha kaldı işimiz o ol derse olur cnm.
hayırlısı cnm hakkımızda ne diyelim.Kilo alinca özellikle pko olanlar yumurtaliklari yaglaniyirmus o yüzden kilo pko da onemliymis ama digerlerini bilmiyorum tatlım
Aminn kuzum inşallahhayırlısı cnm hakkımızda ne diyelim.
Keske sen icmesem kuzu ya bende arada otlaniyorum ama içici degilimGünaydın cnm bişey soylicem bunun kiloyla alakalı olduğunu düşünmüyorum arkadaşım 90 kilo hamile kaldı sigara içen arkadaşım var onlarda kalıyor hamile, valla bende eşimde içiyoruz sigara olmayınca olmuyor Allaha kaldı işimiz o ol derse olur cnm.
bende azaltmıştım ama bu ara yine sıkıntıdan çoğalttım cnm ya ister istemez takıyorsun kafanaKeske sen icmesem kuzu ya bende arada otlaniyorum ama içici degilim
cnm benim hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inş. Bizim için de dua et hamile kadının duaları daha çabuk kabul oluyormuş. Tez zaman da inş bize de nasip olur.Kızlar merhaba bu topik ilk açıldığında katılıyordum yazışmalara sonra hamilelik haberleri aldıkça kötü olduğumu ve daha çok kafaya taktigimi fark ettim uzun bir süredir kk ya bile girmedim ramazan ayı boyunca çok dua ettim iftarlarda sahurlarda aklima ne zaman gelse dua ettim hem kendim için hemde benim gibi çocuk isteyen herkes için meryem süresi okumaya başladım her gün bir tane secdesi ile birlikte 41 gün boyunca okunacak hala okuyorum ama daha bitirmeden bebisimin haberini aldım çok şükür yani diyeceğim kızlar bol bol dua edin hayırlısini dileyerek 4 yıllık evliyim 7 aydir korunmuyorduk 7 ay boyunca çok yiprattim kendimi kafaya takmayin demiycem çünkü olmuyor biliyorum ama çok dua edin belirti olarak adetim gecikmeden kasik agrim olmuştu ama ben üzerine düşmemiştim ben yapıyorum dur psikolojik olarak başka bir belirtim hiç olmadı ramazanda orucumu da tuttum elhamdülillah bir şey olmadı Rabbim tez vakitte isteyen herkese sizlere de nasip etsin
Ama daha cook yenisin kuzum yaaa yanimda calistigim ark.10 yillik ewli 2 tup bebek olumsuz nuclanmisAynen cnm çok tuhaf oluyorum bu ay soğan kürüne başladım birde onu denicem cnm sun başladım bugün adetim bitiyor valla kabuğuyla kaynatıp içiyorum inşallah ise yarar. Üzülmemeye calisiyorum ama olmuyor tam iyiyim diyorum hooopp hamile haberi geliyor yerle bir oluyorum. Aglamamk icin zor tutuyorum kendimi
Cook sewindim canim Allahim saglicakla kucağına almayi nasip etsinKızlar merhaba bu topik ilk açıldığında katılıyordum yazışmalara sonra hamilelik haberleri aldıkça kötü olduğumu ve daha çok kafaya taktigimi fark ettim uzun bir süredir kk ya bile girmedim ramazan ayı boyunca çok dua ettim iftarlarda sahurlarda aklima ne zaman gelse dua ettim hem kendim için hemde benim gibi çocuk isteyen herkes için meryem süresi okumaya başladım her gün bir tane secdesi ile birlikte 41 gün boyunca okunacak hala okuyorum ama daha bitirmeden bebisimin haberini aldım çok şükür yani diyeceğim kızlar bol bol dua edin hayırlısini dileyerek 4 yıllık evliyim 7 aydir korunmuyorduk 7 ay boyunca çok yiprattim kendimi kafaya takmayin demiycem çünkü olmuyor biliyorum ama çok dua edin belirti olarak adetim gecikmeden kasik agrim olmuştu ama ben üzerine düşmemiştim ben yapıyorum dur psikolojik olarak başka bir belirtim hiç olmadı ramazanda orucumu da tuttum elhamdülillah bir şey olmadı Rabbim tez vakitte isteyen herkese sizlere de nasip etsin
Kese görülmüş hani gorulmeseydu dis gebelik şüphen olur diyecektimMerhaba kızlar..son reglim 8 mayıs 1 haziranda idrar testinde hamile olduğumu ögrendim 2 haziranda bhcg 87 çıktı.9 hazirandan itibaren lekelenmelerim başladı kese görünmedi dış gebelikten şüphelendiler.takip edildi.6+4te minik kese gördüler bhcg 5700e çıkmıştı.doktor anca 3 haftalıktır dedi.ertesi gün kanamalarım başladı 4 gün sonra yoğunlaşıp regli kanaması gibi aralıksız geldi.düşük olduğunu düşündük.perşembe günü doktor kontrolünde kesenin durduğunu ögrendik.bu sefer bhcg 9773 e çıkmıştı doktorum bekleyelim dedi ama çok stressliyim.böyle birşey yaşayan var mı?paylaşabilirse sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?