Allah allah daha yeni duydumBugun prof. Bi doktorla görüştüm.dış gebelikte rahimde yalancı kese olusturabiliyormuş.iyice stress oldum.yarin cağırdı hastaneye gidip muayne olcm
Guzel haberler ver nolur kuzu ya onun icin girdin demi he deKızlar merhaba napıyorsunuz nasılsınız
Yarın ögrenip bilgi vercem boyle birsey yaşayan olursa belki yardimci olmuş olurum ..çünkü kime sorsam boyle bisey duymadigini soyluyoAllah allah daha yeni duydum
Malesef kuzum YaGuzel haberler ver nolur kuzu ya onun icin girdin demi he de
Aslında güzel haberler almaya geldimGuzel haberler ver nolur kuzu ya onun icin girdin demi he de
Bizde ayni ay hamis oluruz o zaman ne var ki 1 ay disimizi sikalimMalesef kuzum Yabat 15 temmuz ama yumurtlama günü bir gün oldu hiç umut yok bu arada hipotroid olduğumu öğrendim diğer ay da eşim Yok anlayacağın Ağustos'u beklicem
Ne oldu canim sonuç ne oldu?Yarın ögrenip bilgi vercem boyle birsey yaşayan olursa belki yardimci olmuş olurum ..çünkü kime sorsam boyle bisey duymadigini soyluyo
Ayyy nasil doktorlar var ya aşırı aşırı aşırı sinir oldum hic mi gormedi kimse bunlar nasil doktor bu kadar ahmaksizlik olmaz ki yaŞimdi geldim hastaneden.kese büyümüyormus progestronum düşükmüş kanamalarım çok olduğu için ve uzun sürdüğünden ilaç için geç kalınmış niye daha önce kontrol etmediler dedi.yarın kürtaj olcam
Acaba neden öyle olmus zahmet olmasa da bari onu araştırsınlarBi daha hamile kalsam 3 ayı geçene kadar sevinemicem sanırım
Ayıptır sorması yas kac kac yillik ewlisin?Ilk hamilelik yaş erken diye önemsemiyorlar sağlıklı olsaydı dururdu diye ilaç vermediler sanırım.bir daha hamile kalırsam onlar soylemese de tum kan tahlillerimin yapilmasını isticem.olur öyle ilk hamileliklerde takma dediler sadece tekrar edene kadar pek araştırmıyorlar malesefki .bunları yaşayıp psikolojimiz bozulduktan sonraki inceleme bizi rahatlatır mı bilmiyorum artık
Ekimde 3 yıl doluyor.25 yaşım.sizin?:)Ayıptır sorması yas kac kac yillik ewlisin?
Bende 03.10.2009 da ewlendim 8 yil olacak Ekim'de 31 yaşındayımEkimde 3 yıl doluyor.25 yaşım.sizin?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?