2011 dogumlu kızım var ablası gecen yil da kızıma kardeş dusunmeye karar verdik 2016 martta 1 kurtaj ekimde dis gebelik son olarakta 2017 mayısta da kimyasalim varPeki ne zamandır düşünüyosunuz bebek?
Iyiyim kuzum nerelerdesin ya hic kimse yok
Amaaannn nolsun gülüm iç güveysinden hallice iştegünaydın kızlar nasılsınız
bende aynı cnm tatil bitti iş başı yaptım çalışıyorum değişiklik yok 4 gün önce soğan kürüne başladım bu sabahta bal tarçın çörek otuna başladım eşim diyoki bu yaptığın kürlerden zehirlenceksin bigün :) dedim bide bu yolları deniyeyim bakalım nolcakAmaaannn nolsun gülüm iç güveysinden hallice iştesen nasılsın?
Bat ne zamandi canim senin?insallah bu ay hamis haberini alirsin da tup bebege gerek kalmaz genelde diyorlar ya tam o ay tup bebek tedavisine baslayacaktik ki hamile haberini aldim inşallah seninde öyle olur kuzum korunmasız kaçıncı ayindi???Günaydın kızlar... nasılsınız?
Benim 1 haftadır gebeliğe yorduğum ağrılar sanırım yumurtlama ağrısıymış. Dün uzayan kaygan sıvıyı gördüm... bugün de açık kahve lekeler başladı. Sanırım mens geliyor. Tüp bebek servisiyle görüştüm hoca artık beklemeyelim tedaviye başlayalım demiş. Bu ay aşılamaya başlıyoruz. Ama 1 haftadır sol kadığımdaki ağrı devam edyor şu an bile. Çok enteresan bir ağrı. Karnım da ağrımaya başladı adet sancısından hallice hala açık kahve lekelenme... sökülemedi daha... bebiş amma nazlandı yaaa... bu kadar da olmaz ama
bulantilar yeni yeni azalmaya basladi canim.bebisin cinsiyeti belli olmadi. son gittigimde bakti ama goremedim dedi. haftada bir gidiyordum ben cok şükür sıkıntılı sureci atlattik dedi dr. simdi iki haftada bir gidecegim.bakalim gidiste soyler mi cinsiyetini. sen ne yaptin. esinle durumlar nasil.Iyiyim kuzum nerelerdesin ya hic kimse yokmerak ediyom sizleri bebisimizin cinsiyeti belli oldu mu???
Bat bugün yarındı canım. Başladı ama gelmeye. Sanırım perşembe aşılamaya başlıyoruz. Napalım bi de böyle deneyelim. Bu erkekler insanı kanser eder zaten. Kafa başka türlü çalışıyor onlarınBat ne zamandi canim senin?insallah bu ay hamis haberini alirsin da tup bebege gerek kalmaz genelde diyorlar ya tam o ay tup bebek tedavisine baslayacaktik ki hamile haberini aldim inşallah seninde öyle olur kuzum korunmasız kaçıncı ayindi???
Soğan kürüne ben de başliim bugün bari. Ama bal tarçın çörekotu yumurtlama tarihlerini kaydırabilir dikkat et. Ovulasyon testiyle takip et bence...bende aynı cnm tatil bitti iş başı yaptım çalışıyorum değişiklik yok 4 gün önce soğan kürüne başladım bu sabahta bal tarçın çörek otuna başladım eşim diyoki bu yaptığın kürlerden zehirlenceksin bigün :) dedim bide bu yolları deniyeyim bakalım nolcak
takip ederim cnm zaten anlıyorum yumurtladığımı akıntıyı takip ediyorum çoğunlukla ama testlede takip ederim almıştım 30 tane ovulasyon testiSoğan kürüne ben de başliim bugün bari. Ama bal tarçın çörekotu yumurtlama tarihlerini kaydırabilir dikkat et. Ovulasyon testiyle takip et bence...
birde ben soğan kürünede devam ediyorum cnm ama ben kabuklu kaynatıyorum kabuğunu soymuyorum yani sirkeli suda bekletiyorum sonra yıkıyorum o şekilde kaynatıyorum.Soğan kürüne ben de başliim bugün bari. Ama bal tarçın çörekotu yumurtlama tarihlerini kaydırabilir dikkat et. Ovulasyon testiyle takip et bence...
Aman cok iyi canım Allahim sağlıcakla kucağına almani nasip etsin cinsiyetini söylemeyi unutmabulantilar yeni yeni azalmaya basladi canim.bebisin cinsiyeti belli olmadi. son gittigimde bakti ama goremedim dedi. haftada bir gidiyordum ben cok şükür sıkıntılı sureci atlattik dedi dr. simdi iki haftada bir gidecegim.bakalim gidiste soyler mi cinsiyetini. sen ne yaptin. esinle durumlar nasil.
Aynen oyle kuzum inşallah asilama da iyi sonuc alırsın kac ay oldu canim korunmayaliBat bugün yarındı canım. Başladı ama gelmeye. Sanırım perşembe aşılamaya başlıyoruz. Napalım bi de böyle deneyelim. Bu erkekler insanı kanser eder zaten. Kafa başka türlü çalışıyor onların
ocak ve şubatta iki düşüğüm var, ondan sonra kalamadım maalesefAynen oyle kuzum inşallah asilama da iyi sonuc alırsın kac ay oldu canim korunmayali
Allah bağışlasın maşallah cok guzel saglikli bi kizin var ne guzel Allah sağlıklı hayırlı bi evlat daha kucağına almayı nasip etsin inşallahh:) doktorlar ne diyo peki?2011 dogumlu kızım var ablası gecen yil da kızıma kardeş dusunmeye karar verdik 2016 martta 1 kurtaj ekimde dis gebelik son olarakta 2017 mayısta da kimyasalim var
Sonuçta kalabililiyorsun bende oyle düşünmüştüm kalıyorsun neden tup bebeği düşündün ki hani tuplerde problem olsa eşinde problem olsa neyse ikinizde sagliklisiiz ve 2 kere hamile kalabilmissinocak ve şubatta iki düşüğüm var, ondan sonra kalamadım maalesefonları da pıhtılaşmadan düşürmüşüm. Test 2 düşükten sonra yapıldı. Aslında hamile kalmayı planlayan her bayana yapılması lazım. Daha önceden belli olsaydı...
Ewt pko var bende ewlendim ekimde mart ayinda hamile olduğumu ogrendim kendiliginden tedavisiz ve dogum yaptım ama sonrakiler kısmet olmadi 3 oldu hicbir sebep yok genetik testi kromozom analizi testi hepsi yapıldı pihtilasma testleri rahim filmi hepsi oldu sadece dis gebelik sol tupumu kapatmış o yüzden sol tup kapalı çıktı ama sagdan yumurtladigim zaman gebelik sansim var zaten asil sıkıntım gebeligin olusmamasindan ziyade ilerleyememesiAllah bağışlasın maşallah cok guzel saglikli bi kizin var ne guzel Allah sağlıklı hayırlı bi evlat daha kucağına almayı nasip etsin inşallahh:) doktorlar ne diyo peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?