Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Günaydın kızlar... nasılsınız?
Benim 1 haftadır gebeliğe yorduğum ağrılar sanırım yumurtlama ağrısıymış. Dün uzayan kaygan sıvıyı gördüm... bugün de açık kahve lekeler başladı. Sanırım mens geliyor. Tüp bebek servisiyle görüştüm hoca artık beklemeyelim tedaviye başlayalım demiş. Bu ay aşılamaya başlıyoruz. Ama 1 haftadır sol kadığımdaki ağrı devam edyor şu an bile. Çok enteresan bir ağrı. Karnım da ağrımaya başladı adet sancısından hallice hala açık kahve lekelenme... sökülemedi daha... bebiş amma nazlandı yaaa... bu kadar da olmaz ama

Amaaannn nolsun gülüm iç güveysinden hallice işte sen nasılsın?
bende aynı cnm tatil bitti iş başı yaptım çalışıyorum değişiklik yok 4 gün önce soğan kürüne başladım bu sabahta bal tarçın çörek otuna başladım eşim diyoki bu yaptığın kürlerden zehirlenceksin bigün :) dedim bide bu yolları deniyeyim bakalım nolcak

Bende esimi ikna edemiyorum Allah nasip ederse tatile gideceğiz ayin 17 sinde orda olsun o zaman diyorum daha zamani var daha zamanı var bozuk plak gibi hep ayni laflar milletin koca ister karı istemez bizdede durum tam tersi ne yapcam bilmiyorum kafayi Agustosla bozmuş 2 gun oncede spora başladım bahsetmistim malum 70 oldum 65 lere ineyim bu arada kalkmis spor yapma hasta olana kadar diyor ne alaka diyorum yapma diyor bisey varsa şöyle yapmayim diyorum yok bisey sen yapma diyor 2 gündür burnundan getiriyorum biraz bile olsun şüphen varsa yapmam ama bisey de diyorum hiçbirşey yok yapma diyor esim zaten kilomdan sikayetci hani zayiflamami ister kıskançlıkta yapmaz ama durduk yere ne şimdi bu ya ve ben yuruyuse çıkıyorum 2 aksam dir tempolu da yürüyorum en son ki turlarda da koşuyorum artii spor aletlerine biniyorum yarim saat

Hayır bi ihtimal olsa onuda degerlendirir dikkatli olurum gerekirse adet olana kadar spor yapmam ama aklima sokuyor köşeye çekiliyor en sinir olduğum sey

Bat ne zamandi canim senin?insallah bu ay hamis haberini alirsin da tup bebege gerek kalmaz genelde diyorlar ya tam o ay tup bebek tedavisine baslayacaktik ki hamile haberini aldim inşallah seninde öyle olur kuzum korunmasız kaçıncı ayindi???

Iyiyim kuzum nerelerdesin ya hic kimse yok merak ediyom sizleri bebisimizin cinsiyeti belli oldu mu???
bulantilar yeni yeni azalmaya basladi canim.bebisin cinsiyeti belli olmadi. son gittigimde bakti ama goremedim dedi. haftada bir gidiyordum ben cok şükür sıkıntılı sureci atlattik dedi dr. simdi iki haftada bir gidecegim.bakalim gidiste soyler mi cinsiyetini. sen ne yaptin. esinle durumlar nasil.

Bat bugün yarındı canım. Başladı ama gelmeye. Sanırım perşembe aşılamaya başlıyoruz. Napalım bi de böyle deneyelim. Bu erkekler insanı kanser eder zaten. Kafa başka türlü çalışıyor onların

Soğan kürüne ben de başliim bugün bari. Ama bal tarçın çörekotu yumurtlama tarihlerini kaydırabilir dikkat et. Ovulasyon testiyle takip et bence...

Soğan kürüne ben de başliim bugün bari. Ama bal tarçın çörekotu yumurtlama tarihlerini kaydırabilir dikkat et. Ovulasyon testiyle takip et bence...
takip ederim cnm zaten anlıyorum yumurtladığımı akıntıyı takip ediyorum çoğunlukla ama testlede takip ederim almıştım 30 tane ovulasyon testi

birde ben soğan kürünede devam ediyorum cnm ama ben kabuklu kaynatıyorum kabuğunu soymuyorum yani sirkeli suda bekletiyorum sonra yıkıyorum o şekilde kaynatıyorum.

Aman cok iyi canım Allahim sağlıcakla kucağına almani nasip etsin cinsiyetini söylemeyi unutma

Aynen oyle kuzum inşallah asilama da iyi sonuc alırsın kac ay oldu canim korunmayali

Aynen oyle kuzum inşallah asilama da iyi sonuc alırsın kac ay oldu canim korunmayali
ocak ve şubatta iki düşüğüm var, ondan sonra kalamadım maalesefonları da pıhtılaşmadan düşürmüşüm. Test 2 düşükten sonra yapıldı. Aslında hamile kalmayı planlayan her bayana yapılması lazım. Daha önceden belli olsaydı...

2011 dogumlu kızım var ablası gecen yil da kızıma kardeş dusunmeye karar verdik 2016 martta 1 kurtaj ekimde dis gebelik son olarakta 2017 mayısta da kimyasalim var
Allah bağışlasın maşallah cok guzel saglikli bi kizin var ne guzel Allah sağlıklı hayırlı bi evlat daha kucağına almayı nasip etsin inşallahh:) doktorlar ne diyo peki?

Sonuçta kalabililiyorsun bende oyle düşünmüştüm kalıyorsun neden tup bebeği düşündün ki hani tuplerde problem olsa eşinde problem olsa neyse ikinizde sagliklisiiz ve 2 kere hamile kalabilmissin

Allah bağışlasın maşallah cok guzel saglikli bi kizin var ne guzel Allah sağlıklı hayırlı bi evlat daha kucağına almayı nasip etsin inşallahh:) doktorlar ne diyo peki?
Ewt pko var bende ewlendim ekimde mart ayinda hamile olduğumu ogrendim kendiliginden tedavisiz ve dogum yaptım ama sonrakiler kısmet olmadi 3 oldu hicbir sebep yok genetik testi kromozom analizi testi hepsi yapıldı pihtilasma testleri rahim filmi hepsi oldu sadece dis gebelik sol tupumu kapatmış o yüzden sol tup kapalı çıktı ama sagdan yumurtladigim zaman gebelik sansim var zaten asil sıkıntım gebeligin olusmamasindan ziyade ilerleyememesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…