Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Sonuçta kalabililiyorsun bende oyle düşünmüştüm kalıyorsun neden tup bebeği düşündün ki hani tuplerde problem olsa eşinde problem olsa neyse ikinizde sagliklisiiz ve 2 kere hamile kalabilmissin
Valla canım bu uzun süreçte önce denedik bir sene olmadı, yumurta takibi hsg, tüpte tıkanıklık ve rahmde perde çıktı, ameliyat oldum, hemen ardından 2 kez hüsranla sonuçlanan hamilelik, pıhtılaşma, yaş 34... 4 aydır da tık yok... doktor vakit kaybetmek istemiyorum artık dediydi en sonki görüşmemizde... 35 yaş kritik eşik çünkü.

Peki sen yumurta takibi yaptıracak mısın doktora? Sağ yumurtalıktaki yumurtanın olgunlaşıp olgunlaşmadığına baktırmak için

Allah isteyen herkese nasip etsin kaybı gerçekten çok üzücüymüş sabah kürtaj oldum.gelişmemiş dediler.sağlıksız dediler.testi yaptığım gunku sevincimi dusununce bile üzülüyorum..

Hmm. Onu billmiyordum canim hsg de iki tupte mi kapali cikti?​

Ewt yas iste belimizi büken sey benimde ekimde yas 31 degisen bisey yok bana da doktor riske atmayLum direk tup bebek yapalım dedi ama ikinci cocuk oldugu için hicbirseyi karşılamaz devlet hepsini odersin ortalama 20 25 milyar dedi ben sok o da kesin degil olmayabilir de tutmayabilirde dedi sadece sansin yastan dolayi ve esinden dolayi(sperm sonuclarina bakaraktan)sansin yüksek dedi ben parayi gectim saglikli çocuğum oldugu icin

Peki sen yumurta takibi yaptıracak mısın doktora? Sağ yumurtalıktaki yumurtanın olgunlaşıp olgunlaşmadığına baktırmak için
Aslinda düşünüyorum mesela haziranda gittiğimde normal jinekolojik muayene de solda yumurtan olusmus catlar bugun yarin dedi bende dedim tup kapali soldaki birsey diyemem ben net bisey söylemem dedi soldan yumurtlama oldugu zaman sag yumurtalik kapar mi dedim onu da bilemem olabilir de olmayabilir de dedi.Diyecektim seni kim doktor yapti soyle bana ben senden daha iyi biliyorum

Allah isteyen herkese nasip etsin kaybı gerçekten çok üzücüymüş sabah kürtaj oldum.gelişmemiş dediler.sağlıksız dediler.testi yaptığım gunku sevincimi dusununce bile üzülüyorum..
Allahim tekrarini yasatsin insallah sag salim kucagina almayi da nasip etsin cok cok geçmiş olsun canim devlette mi kurtaj oldun?

Anlayacağın hic bir doktor yumurta takibi yapmıyor jinekolojik muayene de sorduğumda kadin burdan bakılmıyor infertilite bölümü bakıyor dedim oraya da dis gebelik ten sonra gitmistim o da gebe kalabiliyirsun yumurta takibine gerek yok hamile kalir kalmaz gel dedi devlete gidiyorum hepsi vurdumduymaz maleseff

Allahim tekrarini yasatsin insallah sag salim kucagina almayi da nasip etsin cok cok geçmiş olsun canim devlette mi kurtaj oldun?
Amin hepimize inşallah.devlette olmadım temiz görünmedi gözüme İzmirde yarı özel hastanede oldum çok kolay geçti çok şükür.Doktor çok iyi diye önermişlerdi.kibar rahatlatıcı bi doktor.:)

Amin hepimize inşallah.devlette olmadım temiz görünmedi gözüme İzmirde yarı özel hastanede oldum çok kolay geçti çok şükür.Doktor çok iyi diye önermişlerdi.kibar rahatlatıcı bi doktor.:)
Ohh sevindim senin adina rahat geçtiğine yani allahım tekrarini yasatmasin

onlarda üzülüyo bu yaşadığımıza.eşimde bana garip garip baktı.doktor sorun olmaz diyince kabul etti :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…