Valla canım bu uzun süreçte önce denedik bir sene olmadı, yumurta takibi hsg, tüpte tıkanıklık ve rahmde perde çıktı, ameliyat oldum, hemen ardından 2 kez hüsranla sonuçlanan hamilelik, pıhtılaşma, yaş 34... 4 aydır da tık yok... doktor vakit kaybetmek istemiyorum artık dediydi en sonki görüşmemizde... 35 yaş kritik eşik çünkü.Sonuçta kalabililiyorsun bende oyle düşünmüştüm kalıyorsun neden tup bebeği düşündün ki hani tuplerde problem olsa eşinde problem olsa neyse ikinizde sagliklisiiz ve 2 kere hamile kalabilmissin
Peki sen yumurta takibi yaptıracak mısın doktora? Sağ yumurtalıktaki yumurtanın olgunlaşıp olgunlaşmadığına baktırmak içinEwt pko var bende ewlendim ekimde mart ayinda hamile olduğumu ogrendim kendiliginden tedavisiz ve dogum yaptım ama sonrakiler kısmet olmadi 3 oldu hicbir sebep yok genetik testi kromozom analizi testi hepsi yapıldı pihtilasma testleri rahim filmi hepsi oldu sadece dis gebelik sol tupumu kapatmış o yüzden sol tup kapalı çıktı ama sagdan yumurtladigim zaman gebelik sansim var zaten asil sıkıntım gebeligin olusmamasindan ziyade ilerleyememesi
Allah isteyen herkese nasip etsin kaybı gerçekten çok üzücüymüş sabah kürtaj oldum.gelişmemiş dediler.sağlıksız dediler.testi yaptığım gunku sevincimi dusununce bile üzülüyorum..Ewt pko var bende ewlendim ekimde mart ayinda hamile olduğumu ogrendim kendiliginden tedavisiz ve dogum yaptım ama sonrakiler kısmet olmadi 3 oldu hicbir sebep yok genetik testi kromozom analizi testi hepsi yapıldı pihtilasma testleri rahim filmi hepsi oldu sadece dis gebelik sol tupumu kapatmış o yüzden sol tup kapalı çıktı ama sagdan yumurtladigim zaman gebelik sansim var zaten asil sıkıntım gebeligin olusmamasindan ziyade ilerleyememesi
Valla canım bu uzun süreçte önce denedik bir sene olmadı, yumurta takibi hsg, tüpte tıkanıklık ve rahmde perde çıktı, ameliyat oldum, hemen ardından 2 kez hüsranla sonuçlanan hamilelik, pıhtılaşma, yaş 34... 4 aydır da tık yok... doktor vakit kaybetmek istemiyorum artık dediydi en sonki görüşmemizde... 35 yaş kritik eşik çünkü.
Ewt yas iste belimizi büken sey benimde ekimde yas 31 degisen bisey yok bana da doktor riske atmayLum direk tup bebek yapalım dedi ama ikinci cocuk oldugu için hicbirseyi karşılamaz devlet hepsini odersin ortalama 20 25 milyar dedi ben sok o da kesin degil olmayabilir de tutmayabilirde dedi sadece sansin yastan dolayi ve esinden dolayi(sperm sonuclarina bakaraktan)sansin yüksek dedi ben parayi gectim saglikli çocuğum oldugu icinValla canım bu uzun süreçte önce denedik bir sene olmadı, yumurta takibi hsg, tüpte tıkanıklık ve rahmde perde çıktı, ameliyat oldum, hemen ardından 2 kez hüsranla sonuçlanan hamilelik, pıhtılaşma, yaş 34... 4 aydır da tık yok... doktor vakit kaybetmek istemiyorum artık dediydi en sonki görüşmemizde... 35 yaş kritik eşik çünkü.
Ediyorum canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda en hayırlı zamanda inşallahcnm benim hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inş. Bizim için de dua et hamile kadının duaları daha çabuk kabul oluyormuş. Tez zaman da inş bize de nasip olur.
Amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsinAma daha cook yenisin kuzum yaaa yanimda calistigim ark.10 yillik ewli 2 tup bebek olumsuz nuclanmis
Cook sewindim canim Allahim saglicakla kucağına almayi nasip etsin
Aslinda düşünüyorum mesela haziranda gittiğimde normal jinekolojik muayene de solda yumurtan olusmus catlar bugun yarin dedi bende dedim tup kapali soldaki birsey diyemem ben net bisey söylemem dedi soldan yumurtlama oldugu zaman sag yumurtalik kapar mi dedim onu da bilemem olabilir de olmayabilir de dedi.Diyecektim seni kim doktor yapti soyle banaPeki sen yumurta takibi yaptıracak mısın doktora? Sağ yumurtalıktaki yumurtanın olgunlaşıp olgunlaşmadığına baktırmak için
Aminn kuzu insallahAmin canım inşallah Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin
Aminnn insallahEdiyorum canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda en hayırlı zamanda inşallah
Allahim tekrarini yasatsin insallah sag salim kucagina almayi da nasip etsin cok cok geçmiş olsun canim devlette mi kurtaj oldun?Allah isteyen herkese nasip etsin kaybı gerçekten çok üzücüymüş sabah kürtaj oldum.gelişmemiş dediler.sağlıksız dediler.testi yaptığım gunku sevincimi dusununce bile üzülüyorum..
Anlayacağın hic bir doktor yumurta takibi yapmıyor jinekolojik muayene de sorduğumda kadin burdan bakılmıyor infertilite bölümü bakıyor dedim oraya da dis gebelik ten sonra gitmistim o da gebe kalabiliyirsun yumurta takibine gerek yok hamile kalir kalmaz gel dedi devlete gidiyorum hepsi vurdumduymaz maleseffPeki sen yumurta takibi yaptıracak mısın doktora? Sağ yumurtalıktaki yumurtanın olgunlaşıp olgunlaşmadığına baktırmak için
Amin hepimize inşallah.devlette olmadım temiz görünmedi gözüme İzmirde yarı özel hastanede oldum çok kolay geçti çok şükür.Doktor çok iyi diye önermişlerdi.kibar rahatlatıcı bi doktor.:)Allahim tekrarini yasatsin insallah sag salim kucagina almayi da nasip etsin cok cok geçmiş olsun canim devlette mi kurtaj oldun?
Ohh sevindim senin adina rahat geçtiğine yaniAmin hepimize inşallah.devlette olmadım temiz görünmedi gözüme İzmirde yarı özel hastanede oldum çok kolay geçti çok şükür.Doktor çok iyi diye önermişlerdi.kibar rahatlatıcı bi doktor.:)
Amin kimseye yaşatmasın.1 ay korunmanın yeterli olduğunu söyleyince doktor heyecanlandım yine unutmuşum dünkü korkumu hemen:)Ohh sevindim senin adina rahat geçtiğine yaniallahım tekrarini yasatmasin
Bende kurtajdan sonraki ilk muayene mde demistim korunma surem ne kadar diye esimde sen akillanmazsin demistiAmin kimseye yaşatmasın.1 ay korunmanın yeterli olduğunu söyleyince doktor heyecanlandım yine unutmuşum dünkü korkumu hemen:)
Iyi bari ben bizimkini ikna edemiyorumonlarda üzülüyo bu yaşadığımıza.eşimde bana garip garip baktı.doktor sorun olmaz diyince kabul etti :))
Üzülmüştür çok senin için yaa. Üstünden biraz zaman geçince unutulur sanırım:)Iyi bari ben bizimkini ikna edemiyorum
Kenfi benden daha üzülüyorÜzülmüştür çok senin için yaa. Üstünden biraz zaman geçince unutulur sanırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?