Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Nabıonuz kızlar... bir kötü haberle daha sizlerleyim. Benim kör olmayasıca tüpüm yine tıkanmış, yine ameliyat olmam gerekiyormuş. Bu sefer de sıvı birikmesi varmış tüpte. O yüzden aşılamayı iptal ettiler

Kızlar nasılsınız adetine 5 gün var akıntı başladı bile bubay adetin 4. Günü gel dedi acaba ne testi yapicak bilen varmı acaba

Ya nerden anladılar tupunum tıkandığını ya ultrasonla görülmez çünkü birde sivi birikmesinden bahsediyorsun onu nerden anladılar vajinal ultrasonla mi?

Kızlar nasılsınız adetine 5 gün var akıntı başladı bile bubay adetin 4. Günü gel dedi acaba ne testi yapicak bilen varmı acaba
Benim 3.gebeligimde su gibi akintim.olmustu adete 3 gun kalaydi sanirsam başlamıştı ama seffaf su bildigin adet tarihimdem sonrada devam etti meger hamismisim onun akintisiymis

Lh fsh prolaktin falan bakılıyor canım, kanaman olduğu zaman ultrasonla bakıyorlar rahime yumurtalıklara. Bir de 21. Günü progesteron bakarlar
Ama 3ay önce gittim adetin 3,günü test yaptı biraz süt hormonum yüksek çıktı dostinex içtim temmuza kadar gebe kalamazsan adetin 4.günü gel tedaviye başlıcam dedi 10 aydır evliyim yinemi aynı test bide adetli nasi bakıyor ya alttan

Ya nerden anladılar tupunum tıkandığını ya ultrasonla görülmez çünkü birde sivi birikmesinden bahsediyorsun onu nerden anladılar vajinal ultrasonla mi?
Geçen ay çekilen hsg de gördü hoca. Enfeksiyondan veya geçirilen tüp rahim ameliyatlarından kaynaklanabiliyormuş. Sanırım kasımda olduğum ameliyat yüzünden oldu. Sıvı birikip tüpte şişme yapıyormuş o da ağrıya ve kısırlığa sebep oluyormuş. Sıvı rahimin içine sızdığı için rahimin ph ını bozuyor döllenme olsa bile embriyo rahim verimli olmadığı için yerleşmeden atılıyormuş. Böyle ucubik şeyler hep benim başıma gelir zati

Anlicagim dilde soleee progesteron neee
:))) şimdi doğurganlıkla alakalı önemli 5 hormon var. Fsh, lh, e2(estradiol-östrojen), progesteron, prolaktin. Fsh adet dönemiyle birlikte yumurtaları gelişmesi için, lh yumurtlama zamanı yumurtanın çatlaması için, e2 adet döngünün kontrolü için, progesteron gebelik durumunda rahim duvarının verimli hale gelmesi için, prolaktin süt kanalları ve sütün üretimi için salgılanır :)

Offff hsg 2016 aralikta çekildi ve o gunden bi güne kapali olan tarafimda surekli agri var hep var acAba be de de mi var

Özellikle ilişki sırasındaki ağrı onun belirtisiymiş canım
Yok yumurtlama doneminde ağrıyor ama sanki bisey çekiyorlar sol tarafimda yani kapalı olan tarafimda birde adet donemimde sol kasik agrim oluyor rahatsiz ediyor beni ama doktora dedigimde olabilir normal diyor ben bu agriyi 8 aydir yaşıyorum

Birde vajinal ultrasonla mi anlıyor eger oyleyse cok gidiyorum en az ayda 2 görmedsi gerekmezmiydi sivi birikmesini

Çok karışık şeyler bunlar puffss bi adet olayında yazarım noldugunu

Birde vajinal ultrasonla mi anlıyor eger oyleyse cok gidiyorum en az ayda 2 görmedsi gerekmezmiydi sivi birikmesini
Vajinal ultrasonla baktı tüplerde sorun görmedi. Ama rahimin kubbesinde eğiklik varmış. Bunu almamız lazım bir parça var gibi gözüküyor dedi. Histeroskopiyle hallederiz yine kapalı ameliyat olmana gerek yok dediler. Rahimin içine girince belli olur her şey dedi.

Vajinal ultrasonla nasıl gördü tupu ya ben doktora dediğimde onu burdan goremeyiz demişti Allahim yardımcın olsun kuzum

Vajinal ultrasonla nasıl gördü tupu ya ben doktora dediğimde onu burdan goremeyiz demişti Allahim yardımcın olsun kuzum
Valla bilmiyorum ki, göremese bile histeroskopide görecekler. Haftaya çarşambaya gün verdiler, kanama bitene kadar ilişki yasak dedi ama zaten temmuz yumurtlamasına yetişiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…