Rahatlıktan değil belkide canım umutlanmak için heralde bilemiyorum artıkBu esler ne kadar rahat ya benim esimde oyle canim erkenden yapmanin ne geregi var diyor
Aynen kuzum 1 sene olmuş başlayalı millet doğurdu hep çok özeniyo insan yaAynen canim ya ben bu yola baslamadan hemen ilk aydan olur saniyodum
Bakalim canim ben ogrensem bile hemen esime soylemiycem bi sure saklayacam dr gidip keseyi falan gorunce soylemeyi dusunuyorumRahatlıktan değil belkide canım umutlanmak için heralde bilemiyorum artık
Benımkisi kızmıyor hatta ona aldırıyprum bazen testleri. Ama negatif olunca üzülüyorBenim bat 2 Mayıs canım testi de eşim yaptırmıyor erken yapıyorum dye kızıyor
En güzeli canım benim ekimde 6 gün gecikti 2 kan testi negatif büyük hayal kırıklığı yaşamamıştık geçen 5 gun gecikti yine adet geldi artık bu gecikmeler de inanmıyorum stresten oluyor heraldeBakalim canim ben ogrensem bile hemen esime soylemiycem bi sure saklayacam dr gidip keseyi falan gorunce soylemeyi dusunuyorum
Insallah tez zamanda kavusuruz bebislerimize hayirlisiylaBenımkisi kızmıyor hatta ona aldırıyprum bazen testleri. Ama negatif olunca üzülüyorfarkediyorum . Onceden adet olunca 1 gün konusmuyordu. Sımdı bu huyundan vazgectı
Evet canim stresten gecikiyoEn güzeli canım benim ekimde 6 gün gecikti 2 kan testi negatif büyük hayal kırıklığı yaşamamıştık geçen 5 gun gecikti yine adet geldi artık bu gecikmeler de inanmıyorum stresten oluyor heralde
Aminn cnm yaa saglıkla gelseler artık :) benım 13 ay oldu bu yola başlayalı :)Insallah tez zamanda kavusuruz bebislerimize hayirlisiyla
Eşimde o yüzden istemiyor canım üzülmemek için 10 gün geçmeden yok diyor adam da haklı 6 gün geçti sonuç negatif bakalım hayırlısı inşallah hamilelik safakların beraber sayarız kuzumBenımkisi kızmıyor hatta ona aldırıyprum bazen testleri. Ama negatif olunca üzülüyorfarkediyorum . Onceden adet olunca 1 gün konusmuyordu. Sımdı bu huyundan vazgectı
Insallah bidaki ay olur canim cok üzüldümyok olmadım ama olcam adete 4 gün kala bthcg 1 çıktı
Insallah canim kac yildir evlisinAminn cnm yaa saglıkla gelseler artık :) benım 13 ay oldu bu yola başlayalı :)
Ayyy inşAlllahhh içtennnn AMMMİİİNNNN yaaaEşimde o yüzden istemiyor canım üzülmemek için 10 gün geçmeden yok diyor adam da haklı 6 gün geçti sonuç negatif bakalım hayırlısı inşallah hamilelik safakların beraber sayarız kuzum
13 aydır. 1 ay kararsızdık hatta spiral taktırıcaktım. Takamalıdılar rahmin cok dar dediler. Ama iyiki takamamışlar en azından olmadıgınu gördükInsallah canim kac yildir evlisin
Insallah en kisa zamanda olur canim hepimizi13 aydır. 1 ay kararsızdık hatta spiral taktırıcaktım. Takamalıdılar rahmin cok dar dediler. Ama iyiki takamamışlar en azından olmadıgınu gördük
AMMMMİİİİİNNNKizlar insallah hepimiz en kisa zamanda hamilelik haberlerini aliriz birlikte bekleriz bebislerimizi
1 mayisa da az kaldiAMMMMİİİİİNNN
Evett cnm heyecan dorukta :)1 mayisa da az kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?