Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Benim bat 2 Mayıs canım testi de eşim yaptırmıyor erken yapıyorum dye kızıyor
Benımkisi kızmıyor hatta ona aldırıyprum bazen testleri. Ama negatif olunca üzülüyor farkediyorum . Onceden adet olunca 1 gün konusmuyordu. Sımdı bu huyundan vazgectı

Bakalim canim ben ogrensem bile hemen esime soylemiycem bi sure saklayacam dr gidip keseyi falan gorunce soylemeyi dusunuyorum
En güzeli canım benim ekimde 6 gün gecikti 2 kan testi negatif büyük hayal kırıklığı yaşamamıştık geçen 5 gun gecikti yine adet geldi artık bu gecikmeler de inanmıyorum stresten oluyor heralde

Benımkisi kızmıyor hatta ona aldırıyprum bazen testleri. Ama negatif olunca üzülüyor farkediyorum . Onceden adet olunca 1 gün konusmuyordu. Sımdı bu huyundan vazgectı
Eşimde o yüzden istemiyor canım üzülmemek için 10 gün geçmeden yok diyor adam da haklı 6 gün geçti sonuç negatif bakalım hayırlısı inşallah hamilelik safakların beraber sayarız kuzum

Eşimde o yüzden istemiyor canım üzülmemek için 10 gün geçmeden yok diyor adam da haklı 6 gün geçti sonuç negatif bakalım hayırlısı inşallah hamilelik safakların beraber sayarız kuzum
Ayyy inşAlllahhh içtennnn AMMMİİİNNNN yaaa

Insallah canim kac yildir evlisin
13 aydır. 1 ay kararsızdık hatta spiral taktırıcaktım. Takamalıdılar rahmin cok dar dediler. Ama iyiki takamamışlar en azından olmadıgınu gördük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…