Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Valla bilmiyorum ki, göremese bile histeroskopide görecekler. Haftaya çarşambaya gün verdiler, kanama bitene kadar ilişki yasak dedi ama zaten temmuz yumurtlamasına yetişiyorum :)
Allahim gönlüne göre versin canim Allahim yardımcın olsun ama inan bende endişeye düştüm acaba benimde agri ondan mi diye ama 8 ay da normal degil o kadar doktora gittim kimse mi görmedi

Allahim gönlüne göre versin canim Allahim yardımcın olsun ama inan bende endişeye düştüm acaba benimde agri ondan mi diye ama 8 ay da normal degil o kadar doktora gittim kimse mi görmedi
Sağol hepimizin canım... doktora bit git istersen sol tarafımda ağrım var uzun zamandır o taraftaki tüpüm de tıkalı falan deyip tıkalı tüp ağrı yapar mı diye sor bence. Belkş aklına gelir bi şeyler yapmak

Kuzum her gittiğimde söylüyorum ama ilgilenen yok olsun bisey olmaz deyip gönderiyorlar

Kizlar nasilsiniz bugun reglime 1 hafta var benim heycanla bekliyorum bakalim ne zaman test yapsam diye

Canım dün hep aklimdaydin merak ettim seni hadi hayırlı haberlerini bekliyorum
Canim bugun yine test yaptim cok ince bi cizgi cikti kafam cok karisti bi ay daha bana boyle olmustu hep silik cizgi cikmisti tam gunumde regli oldum ama o ay simdi var mi yok mu iyice kafam karsti ya

Canim bugun yine test yaptim cok ince bi cizgi cikti kafam cok karisti bi ay daha bana boyle olmustu hep silik cizgi cikmisti tam gunumde regli oldum ama o ay simdi var mi yok mu iyice kafam karsti ya
Yani var ya oldum meraktan hani tlf.olsa 50 kere aramıştım o derece kuzum atabilirsen buraya koyabilir misin be de bakim cok merak ettim

Adetine 1 hafta var bildiğim kadarıyla varsa da öyle çıkması normal degil mi sence adete 3 4 gun kala bile silik çıkıyor kaldiki 6 7 gün

Kuzum isteyim anca görebildim burdan bakıldığında var gibi keske pazartesi kan versen en azindan acaba lardan kurtulursun yumurtlama dönemini değerlendirmiştin degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…