Allahim gönlüne göre versin canim Allahim yardımcın olsun ama inan bende endişeye düştüm acaba benimde agri ondan mi diye ama 8 ay da normal degil o kadar doktora gittim kimse mi görmediValla bilmiyorum ki, göremese bile histeroskopide görecekler. Haftaya çarşambaya gün verdiler, kanama bitene kadar ilişki yasak dedi ama zaten temmuz yumurtlamasına yetişiyorum :)
Sağol hepimizin canım... doktora bit git istersen sol tarafımda ağrım var uzun zamandır o taraftaki tüpüm de tıkalı falan deyip tıkalı tüp ağrı yapar mı diye sor bence. Belkş aklına gelir bi şeyler yapmakAllahim gönlüne göre versin canim Allahim yardımcın olsun ama inan bende endişeye düştüm acaba benimde agri ondan mi diye ama 8 ay da normal degil o kadar doktora gittim kimse mi görmedi
Kuzum her gittiğimde söylüyorum ama ilgilenen yok olsun bisey olmaz deyip gönderiyorlarSağol hepimizin canım... doktora bit git istersen sol tarafımda ağrım var uzun zamandır o taraftaki tüpüm de tıkalı falan deyip tıkalı tüp ağrı yapar mı diye sor bence. Belkş aklına gelir bi şeyler yapmak
İyiyiz canim sen nasılsın??kızlar günaydın nasılsınız iyimisiniz
iyiym cnm bende evi taşıyacağım onun koşturmacası var ev iş arası pertim çıktı sen nasılsınİyiyiz canim sen nasılsın??
Bende herşey ayni canimiyiym cnm bende evi taşıyacağım onun koşturmacası var ev iş arası pertim çıktı sen nasılsın
Atsana bakalim inşallah vardır da güzel haberler verirsinKizlar test yaptim cok ince bi cizgi cikti ama ben mi yaniliyorun bilemedim
Canım dün hep aklimdaydin merak ettim seni hadi hayırlı haberlerini bekliyorumKizlar test yaptim cok ince bi cizgi cikti ama ben mi yaniliyorun bilemedim
Canim bugun yine test yaptim cok ince bi cizgi cikti kafam cok karisti bi ay daha bana boyle olmustu hep silik cizgi cikmisti tam gunumde regli oldum ama o ay simdi var mi yok mu iyice kafam karsti yaCanım dün hep aklimdaydin merak ettim seni hadi hayırlı haberlerini bekliyorum
Yani var ya oldum meraktan hani tlf.olsa 50 kere aramıştım o dereceCanim bugun yine test yaptim cok ince bi cizgi cikti kafam cok karisti bi ay daha bana boyle olmustu hep silik cizgi cikmisti tam gunumde regli oldum ama o ay simdi var mi yok mu iyice kafam karsti ya
Koymayi denedimde boyutu buyuk diyo kesiyorum yine buyuk diyo nasil koyabilirimYani var ya oldum meraktan hani tlf.olsa 50 kere aramıştım o derecekuzum atabilirsen buraya koyabilir misin be de bakim cok merak ettim
Hatirliyo musun kuzum bi kere daha bana boyle oldu o ay regli oldum o yuzden biraz korkum varAdetine 1 hafta var bildiğim kadarıyla varsa da öyle çıkması normal degil mi sence adete 3 4 gun kala bile silik çıkıyor kaldiki 6 7 gün
Sen yinede kendini kaptirma diyecegim ama ayni seyleri bende yaşadığım için olmayacagini biliyorumHatirliyo musun kuzum bi kere daha bana boyle oldu o ay regli oldum o yuzden biraz korkum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?