Evet canim degerlendirmistim cumaya kadar test yapmasam cuma tekrar mi yapsam diyorum bende bugunde memlekete gidiyorum orda kan verme sansim olur mu hic bilmiyorum bakalim hayirlisi artikKuzum isteyim anca görebildim burdan bakıldığında var gibi keske pazartesi kan versen en azindan acaba lardan kurtulursun yumurtlama dönemini değerlendirmiştin degil mi?
Yok canim kaptirmiyorum sanki o heycanli bekleyisim gitti yokmus gibi geliyo icimden belkide test bozuktur diyorum bu kadar erken görünmesi testte normal mi onu da tam bilmiyorumSen yinede kendini kaptirma diyecegim ama ayni seyleri bende yaşadığım için olmayacagini biliyorum
Git belki kafan dağılır biraz düşünceden uzaklasirsinEvet canim degerlendirmistim cumaya kadar test yapmasam cuma tekrar mi yapsam diyorum bende bugunde memlekete gidiyorum orda kan verme sansim olur mu hic bilmiyorum bakalim hayirlisi artik
Erken dollenmeyse olabilirYok canim kaptirmiyorum sanki o heycanli bekleyisim gitti yokmus gibi geliyo icimden belkide test bozuktur diyorum bu kadar erken görünmesi testte normal mi onu da tam bilmiyorum
Cuma gunu cikar ortaya canim varsa da yoksa da bu ay da diyete baslamistim hic kafama takmiyodum insallah vardir dua et bana canim olur muErken dollenmeyse olabilir
Insallah kuzu insallah vardir bendw bu ay yani 1 hafta once diyete başlamıştım ama bizde bebis çalışması yokCuma gunu cikar ortaya canim varsa da yoksa da bu ay da diyete baslamistim hic kafama takmiyodum insallah vardir dua et bana canim olur mu
Günaydın bebeğim güzel kalpli arkadaşım Şen'de haber verenlerden olacaksın inşKizlarrrr nasılsınız haberler sizde var mi.bu ay hamis olduğunu söyleyecek bi arkadaşımızgüzel haberleri verecek biri bu ayin annesi kim olacak acaba
İnsaallah canısı pek umudum olmasa daGünaydın bebeğim güzel kalpli arkadaşım Şen'de haber verenlerden olacaksın inş
Artık tükendi haklısın yoruldukİnsaallah canısı pek umudum olmasa da
Kuzum kusura bakmazsan sen kac aydir bebis dusunuyordun birde onde çocuğun var mi?burda biriyle konuşuyordum onunda 2.gebelik için ugrasmasiydi benimle ayniydi 3 dusugu vardi o sen miydinArtık tükendi haklısın yorulduk
Sorma artık ne düşüneceğimi de şaşırdım. Sana da iyi tatiller kuzum inşallah da adet olmazsın :) yahu birileri de güzel haber versinBen de Allah nasip ederse nu pazar günü tatile gidecegim ama ne zaman adet olacağımı hic bilmiyorum gecen ay kimyasalin ardından 35.gun adet olmustum bu ay 30 diye sayarsam tam ayin 14 geliyor bari olsam da o zaman olsam
Bitanesi bende olmasi imkansizSorma artık ne düşüneceğimi de şaşırdım. Sana da iyi tatiller kuzum inşallah da adet olmazsın :) yahu birileri de güzel haber versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?