Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Kuzum isteyim anca görebildim burdan bakıldığında var gibi keske pazartesi kan versen en azindan acaba lardan kurtulursun yumurtlama dönemini değerlendirmiştin degil mi?
Evet canim degerlendirmistim cumaya kadar test yapmasam cuma tekrar mi yapsam diyorum bende bugunde memlekete gidiyorum orda kan verme sansim olur mu hic bilmiyorum bakalim hayirlisi artik

Sen yinede kendini kaptirma diyecegim ama ayni seyleri bende yaşadığım için olmayacagini biliyorum
Yok canim kaptirmiyorum sanki o heycanli bekleyisim gitti yokmus gibi geliyo icimden belkide test bozuktur diyorum bu kadar erken görünmesi testte normal mi onu da tam bilmiyorum

Cuma gunu cikar ortaya canim varsa da yoksa da bu ay da diyete baslamistim hic kafama takmiyodum insallah vardir dua et bana canim olur mu
Insallah kuzu insallah vardir bendw bu ay yani 1 hafta once diyete başlamıştım ama bizde bebis çalışması yok

Kizlarrrr nasılsınız haberler sizde var mi.bu ay hamis olduğunu söyleyecek bi arkadaşımız güzel haberleri verecek biri bu ayin annesi kim olacak acaba

Bu benimkinin görüntüsü Bu hsg de normal rahim görüntüsü.
Benimki çok çirkin değil mii :)))) ay çok güldüm sabah sabah siz de gülün diye attım
Şaka bi yana benimkinin tep sindeki parçayı görebildiniz mi siz de? Çarşamba günü orayı alacaklarmış.

Ben de Allah nasip ederse nu pazar günü tatile gidecegim ama ne zaman adet olacağımı hic bilmiyorum gecen ay kimyasalin ardından 35.gun adet olmustum bu ay 30 diye sayarsam tam ayin 14 geliyor bari olsam da o zaman olsam

Ben de Allah nasip ederse nu pazar günü tatile gidecegim ama ne zaman adet olacağımı hic bilmiyorum gecen ay kimyasalin ardından 35.gun adet olmustum bu ay 30 diye sayarsam tam ayin 14 geliyor bari olsam da o zaman olsam
Sorma artık ne düşüneceğimi de şaşırdım. Sana da iyi tatiller kuzum inşallah da adet olmazsın :) yahu birileri de güzel haber versin

Ben her adet donemim yaklasinca kendimi hamile gibi hissetmeye başlıyorum ya test çubukları da bitti bir ayda 30 tanesini harcamayi nasıl becerdim onu da hic bilmiyorum sabah aksam yapmaktan hayir korunuyorum yani korunmasam suphem olur çok normal ama atamıyorum kafamdan bir türlü sanki hamileymisim gibi davranmaya basladim is arkadasim var 36 yasinda 2.gebeligi her atıyor dediginde kosup karnini tutuyorum o kadar seviyorum ki inegi karnini tutarken bile sıkıp sewecegim geliyor birakinca suratim oluyor 5 karış ablanın yaninda yapmıyorum ama uzaklasinca keske keske keske keske lere başlıyorum zaten calisma ortamında 2 bayaniz hepsi erkek ondan baska konuştuğum yok bayan bayana dertlesiyoruz Allah saglikli dogumlar nasip etsin hep onun icin bunu istiyorum kesinlikle yanlış anlamayin kiskanmiyorum fesat ca düşünmüyorum ama ister istemez etkileniyorum acaba 2.kez yasayabilecek miyim ben bu duyguyu diye takmıyor da degilim hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…