Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Kimssede yok dertlesecek kusura bakmayin o kadar doluyum ki mesela bugun baska bi arkadasim var 8 yillik ewli pko var yumurtaliklari buyuyormus ama normalde bir kadinsa 2 tane sag sol buyurken onsa sag 10 sol 5 vs.buyuyormus yumurta da hicbirini dolleyemiyormus sonuc asilama tup bebek negatif tup bebek yaptirmisti bu kacinci tup bebek bilmiyorum bildigim 2 degil ustu ve bugun dogumgunuydu bugun de sonuclanacakti tutmamış olmadi yani surati 5 karıştı o kadar üzüldüm ki anlatamam yani bir tarafim oyle bir tarafim böyle cok cok afedersiniz mala bağladım ya o kadar üzüldüm ki Rabbim once ona nasip etsin dedim yani

Kızlar merhaba yine ben bugün Dr gittim test yapıldı süt hormonum 37.91 den 52.71 e yükselmiş ve troitlerde sıkıntı varmış yarın mr istedi onu cekilcem ve endokrine gitcem yeni yeni şeyler yani

Kızlar merhaba yine ben bugün Dr gittim test yapıldı süt hormonum 37.91 den 52.71 e yükselmiş ve troitlerde sıkıntı varmış yarın mr istedi onu cekilcem ve endokrine gitcem yeni yeni şeyler yani
Allahim yardimcin olsun canim umutlar agustos ayina kaldi yani sanirsamonce saglik sonra bebis

Ondan sonra test yapmadim canim bugun yapsam mi cumayi beklesem mi bilemedim regli gunum cuma ya ama olsa o kadar erken cikarmiydi bilmiyorum kendi kendime kesin test bozuktu diyorum bakalim
Kuzum ne dicem bilemedim benim de cok cok az minicik silik çizgi vardi dun gece beta verdim 0.100 çıktı

Kızlar merhaba nasılsınız bakalım ben sabah ameliyatımı oldum. Benim rahim sağolsun gene çökme yapmış ondan hamile kalamıyormuşum 4 aydır. Yine olmasın diye ilaç verdiler. 2 ay içinde hamile kalamazsam yine hsg çektirecekmişim. Bana bu yıl hsg den göründüler

Kiz aralikta cektirdim martta cektiremedim en az 6 ay gecmesi lazım dedi doktor zirt pirt hsg zararli degilmi ki...

Insallah hsg olmadan kalirdin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…