Allahim yardimcin olsun canim umutlar agustos ayina kaldi yani sanirsamKızlar merhaba yine ben bugün Dr gittim test yapıldı süt hormonum 37.91 den 52.71 e yükselmiş ve troitlerde sıkıntı varmış yarın mr istedi onu cekilcem ve endokrine gitcem yeni yeni şeyler yani
günaydın cnm nasılsınGunaydin kizlar
Iyiyim canim tesekkur ederim sen nasilsingünaydın cnm nasılsın
Hiç bilmiyorum ki böyle yüksek olunca olmazmış sanirimAllahim yardimcin olsun canim umutlar agustos ayina kaldi yani sanirsamonce saglik sonra bebis
Ondan sonra test yapmadim canim bugun yapsam mi cumayi beklesem mi bilemedim regli gunum cuma ya ama olsa o kadar erken cikarmiydi bilmiyorum kendi kendime kesin test bozuktu diyorum bakalim
Kuzum ne dicem bilemedim benim de cok cok az minicik silik çizgi vardi dun gece beta verdim 0.100 çıktıOndan sonra test yapmadim canim bugun yapsam mi cumayi beklesem mi bilemedim regli gunum cuma ya ama olsa o kadar erken cikarmiydi bilmiyorum kendi kendime kesin test bozuktu diyorum bakalim
Bugun tekrar mi test yapsam acabaO yüzden olumlu olumsuz yorum yapamayacagim
sağol cnm bende iyiyim bel ağrım dışında sıkıntım yokGunaydin kizlar
Iyiyim canim tesekkur ederim sen nasilsin
Yarın sabah yapsan daha iyi değil mi canım?Bugun tekrar mi test yapsam acaba
Testi bugun aldim canim yarin sabah yapicam bakalim pek umudum yok ama insallah cift cizgi olurYarın sabah yapsan daha iyi değil mi canım?
Insallah canim insallah allah yardımcın olsun insallah cift cizgi cikar yapar yapmaz foto at bende bakimTesti bugun aldim canim yarin sabah yapicam bakalim pek umudum yok ama insallah cift cizgi olur
Kiz aralikta cektirdim martta cektiremedim en az 6 ay gecmesi lazım dedi doktor zirt pirt hsg zararli degilmi ki...Kızlar merhaba nasılsınız bakalımben sabah ameliyatımı oldum. Benim rahim sağolsun gene çökme yapmış ondan hamile kalamıyormuşum 4 aydır. Yine olmasın diye ilaç verdiler. 2 ay içinde hamile kalamazsam yine hsg çektirecekmişim. Bana bu yıl hsg den göründüler
Insallah hsg olmadan kalirdin kuzumKızlar merhaba nasılsınız bakalımben sabah ameliyatımı oldum. Benim rahim sağolsun gene çökme yapmış ondan hamile kalamıyormuşum 4 aydır. Yine olmasın diye ilaç verdiler. 2 ay içinde hamile kalamazsam yine hsg çektirecekmişim. Bana bu yıl hsg den göründüler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?