Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Günaydııııınnn
Valla zırt pırt oluyo hepsi bende. İnşallah canım yoğun çalışmalarımıza devam :) M melegim44
@Nesene canım bat ne zaman? Yakınsa yapsana çıkar silik de olsa

Günaydııııınnn
Valla zırt pırt oluyo hepsi bende. İnşallah canım yoğun çalışmalarımıza devam :) M melegim44
@Nesene canım bat ne zaman? Yakınsa yapsana çıkar silik de olsa
Yarin canim 6 gun kala yapmistim cok silik bi cizgi cikmisti ama daha oncede oyle basima gelmisti regli olmustum o yuzden tam gununu beklim dedim

Kizlarrr yardım edin hatırlarsanız süt hormonum 52.71 çıkmıştı ve ths 3.6 çıkmıştı benim 3 gün önce yapıldı test dr endokrine yolladı beni bide nöroloji ye bugün devlete gittim sonuçlar da çok fark var süt hormonum 9 çıktı ths 1.82 çıktı hangisi doğru bu kadar fark olurmuki ya

Gerçekten cok fark var kuzum sordun mi peki doktiruna

Demem o ki pekte guvenmemek lazım bu testlere ha ben niye yaptim merakliligimdan oysaki gebelik yok biliyorum maksat heyecan

Kimyasalin ardindan adet nevrim döndü oda bilmiyor ne zaman gelecegini keske olsam pazar yola cikacaz daha adet olmadim terslik denize ayak basarim benim adet gelir dun 28.gundu benim sokulmuyor herhalde

Ayrica sabah 9 yaptim nettt tek çizgiyi gördüm atmadim merakimdan beklettim aksam 17.30 da o sekildeydi yani ilk 15 dk içinde çıkan sonuc değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…