- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 83
- 38
Günaydın canim yok yapmadim daha biraz daha beklim dedim yapiyorum sonra olumsuz oluyo üzülüyorum
Gunaydin kuzumGünaydın kızlar
Biraz daha derken 1 2 gun daha mi yaniGünaydın canim yok yapmadim daha biraz daha beklim dedim yapiyorum sonra olumsuz oluyo üzülüyorum
Evet canim yarin falan yapim diyorum zaten regli agrisi gibi agrilarim basladiBiraz daha derken 1 2 gun daha mi yani
Yarin canim 6 gun kala yapmistim cok silik bi cizgi cikmisti ama daha oncede oyle basima gelmisti regli olmustum o yuzden tam gununu beklim dedim
Bat yarınsa kesin çıkar hadii kıızz çatlatma insanı güzel haberlere hasret kaldık vallaa, topik kurudu kaldı :)Yarin canim 6 gun kala yapmistim cok silik bi cizgi cikmisti ama daha oncede oyle basima gelmisti regli olmustum o yuzden tam gununu beklim dedim
Canim simdi disardayim 1 saate kadar eve gecerim eve gecim hemen yapicam testiBat yarınsa kesin çıkar hadii kıızz çatlatma insanı güzel haberlere hasret kaldık vallaa, topik kurudu kaldı :)
Gerçekten cok fark var kuzum sordun mi peki doktirunaKizlarrr yardım edin hatırlarsanız süt hormonum 52.71 çıkmıştı ve ths 3.6 çıkmıştı benim 3 gün önce yapıldı test dr endokrine yolladı beni bide nöroloji ye bugün devlete gittim sonuçlar da çok fark var süt hormonum 9 çıktı ths 1.82 çıktı hangisi doğru bu kadar fark olurmuki ya
Bat ne zaman canim
Ben cizgiyi görüyorum sankiDemem o ki pekte guvenmemek lazım bu testlere ha ben niye yaptim merakliligimdan oysaki gebelik yok biliyorum maksat heyecan
15 haziranda oldum normalde 28 gunde 1 oluyordum gelen giden yok zaten kimyasalin ardindan 35.günde adet olmustum o da 15 haziranBat ne zaman canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?