Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Gerçekten cok fark var kuzum sordun mi peki doktiruna
Özel hastaneler deki kullanılan cihazlar çok dandik o yüzden güvenmiyorum bende isticem bı test dedi Dr . Acaba özelde yapıldığında adetin 3. Günüydü ama bugün 6. Günü bu fark bu yüzden olabilirmi acaba

Merhabalar geçen ay regl olmuştum bu ay inşallah bebiş olur doktora gittim kadın doğuma doktor bişi yapmadı sadece ultrason la baktı bi sorun yok dedi hamile kalmak istiyomuusn dedi evet dedim bana folidoce 400mcg 28 ilk hap verdi hamile kalmaya yardımcı oluyormuş vitamin hapı içiyorum 3gündür bu gün yumurtalama günüm bir günde bi deniyoruz inşallh bu ay dileklerim dualarım kabul olur rabbim herkeze yardım etsin :)

Allah yardimcin olsun canim insallah ilac etkisini gosterir de bu ay guzel haberler alırsın

Amin insallah rabbim herkezin yüzünü güldürsün kullanan varmı folidoce 400mcg 28 tabletten ?yardımcı oluyormu ne için yararlı bu ilaç ?
Ben kullandım folidoce içinde folik ve b12 var nötr üm, extra bir etki görmedim. ama araştırdığım kadarıyla inofolic combi yumurtaları da uyarıyormuş. Bu ay ona geçtim, bakalım işe yarayacak mı

Ben kullandım folidoce içinde folik ve b12 var nötr üm, extra bir etki görmedim. ama araştırdığım kadarıyla inofolic combi yumurtaları da uyarıyormuş. Bu ay ona geçtim, bakalım işe yarayacak mı
İnşallah bu mutlu haberler veririz Ben Yen'i evliyim ama insan isteyince kafaya takıyor yani ben takıyorum galiba hayırlısı olsun rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ilk önce

günaydın kızlar nasılsınız benim bu ay ki yumurtlama dönemim boşa gitti 2 günü değerlendirebildik dün doğurgan dönemim bitti ev taşıma telaşından ona zaman ayıramadık dün evimi taşıdım evi yerleştir derken şuan yorgunluktan ölüyorum birde ofiste çalış akşamı 4 gözle bekliyorum uyumak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…