- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
Özel hastaneler deki kullanılan cihazlar çok dandik o yüzden güvenmiyorum bende isticem bı test dedi Dr . Acaba özelde yapıldığında adetin 3. Günüydü ama bugün 6. Günü bu fark bu yüzden olabilirmi acabaGerçekten cok fark var kuzum sordun mi peki doktiruna
Ben de iki aydır yanılıyorum o yüzden. Test kuruyunca gri çizgi çıkıyor. Çizginin pembe olması lazımAyrica sabah 9 yaptim nettt tek çizgiyi gördüm atmadim merakimdan beklettim aksam 17.30 da o sekildeydi yani ilk 15 dk içinde çıkan sonuc değil
Sen yaptın mı test şekerim?Ben cizgiyi görüyorum sanki
Daha test yapmadim canim yapmaya korkuyorum bi kac gun gecse diye bekliyorum
Allah yardimcin olsun canim insallah ilac etkisini gosterir de bu ay guzel haberler alırsınMerhabalar geçen ay regl olmuştum bu ay inşallah bebiş olur doktora gittim kadın doğuma doktor bişi yapmadı sadece ultrason la baktı bi sorun yok dedi hamile kalmak istiyomuusn dedi evet dedim bana folidoce 400mcg 28 ilk hap verdi hamile kalmaya yardımcı oluyormuş vitamin hapı içiyorum 3gündür bu gün yumurtalama günüm bir günde bi deniyoruz inşallh bu ay dileklerim dualarım kabul olur rabbim herkeze yardım etsin :)
Biz iyiyiz de sen nsılsın canım bekliyoruz haber sendenNasilsiniz kizlar
Ben de kardesimin dugunu var kosturuyorum canim test yapmadim daha 2 3 gun sonra yapacamBiz iyiyiz de sen nsılsın canım bekliyoruz haber senden
Hayırlı olsun gülüm mutluluklar kardeşineBen de kardesimin dugunu var kosturuyorum canim test yapmadim daha 2 3 gun sonra yapacam
Saol canimHayırlı olsun gülüm mutluluklar kardeşine
Cok saol canimKardesine mutluluklar canım
Ay kiz insallah Allah soyletmistirde bu ay hamileyimdir duzenli adet olan biri deilim hepgecikmem oluyo ondan pek umudum yok ama bakalim hayirlisi sen naptin ciktin mi tatiline
Amin insallah rabbim herkezin yüzünü güldürsün kullanan varmı folidoce 400mcg 28 tabletten ?yardımcı oluyormu ne için yararlı bu ilaç ?Allah yardimcin olsun canim insallah ilac etkisini gosterir de bu ay guzel haberler alırsın
Ben kullandım folidoce içinde folik ve b12 var nötr üm, extra bir etki görmedim. ama araştırdığım kadarıyla inofolic combi yumurtaları da uyarıyormuş. Bu ay ona geçtim, bakalım işe yarayacak mıAmin insallah rabbim herkezin yüzünü güldürsün kullanan varmı folidoce 400mcg 28 tabletten ?yardımcı oluyormu ne için yararlı bu ilaç ?
İnşallah bu mutlu haberler veririz Ben Yen'i evliyim ama insan isteyince kafaya takıyor yani ben takıyorum galiba hayırlısı olsun rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ilk önceBen kullandım folidoce içinde folik ve b12 var nötr üm, extra bir etki görmedim. ama araştırdığım kadarıyla inofolic combi yumurtaları da uyarıyormuş. Bu ay ona geçtim, bakalım işe yarayacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?