İyi tatiller canım kaynanangile selamKızlar iyi geceler ben bugün itibariyle tatildeyim girip okuyorum ama yazamıyorum kaynanagille geldik ora ayri bir stres zaten neyse bilginiz olsun aktif olamazsam bu hafta sonuna kadar ayrica adetimin 2.günü bugün bitsin calismalara başlamayı düşünüyorumdua edin nolur hayirlisiyla hepimizin bebisi olsun
Ay inşallah hadi... bize de yaz mutlakaGunaydin kizlar nasilsiniz bugun dr randevum var bakalim ne diyecek hala regli olmadim dunde bi avuc kadar kanamam oldu kesildi korktum hemen randevu aldim dr dan insallah kotu bisey yoktur bakalim
Yazarim tabi canim saat 3 de randevum bakalim ne diyecek drAy inşallah hadi... bize de yaz mutlaka
Valla o hiç belli olmazKizlarrr hazır vakit bulmuşken size güzel bir soru adettin peşine hic hamilelik yaşadınız mı?mesela adetiniz bitmistir ilk iliskide tutmuştur gibisinden
Ewt o zaman hic yumurtlamabelirtim olmadigina göre yuzde 0 ;(Valla o hiç belli olmaztamamen senin yumurtlama durumunla ilgili
Şu an burdayımkarakulli CANIM burdaysan 1 soru daha
Şimdi tmm hani oldu ilişki bitti ardindan denize girsek spermler ölür mü?
Bhrdayim diyeceğim ama gec oldu sanırım
Sperm kalitesini artırmak için kürler var canım, dur bulabilirsem atayım sanaYa sorma neler oldu daha önce yazdım 10 aydır evliyim ve süt hormonum bu ay 52 olmuştu beni nöroloji ve endokrine yolladı bu arada troid 3.6 çıktı devlet Hastanesine gittim endokrin aynı testi istedi süt hormonum 9 çıktı ths 1.6 bu kadar fark nasıl oluyor ya bu bendeki sorun.....esimde sperm testi yaptırdı 6milyon çıktı sperm sayısı ve varikosel varmış ameliyat dedi....şimdi normal yolla çocuğumuz olurmu ameliyat sonrası da çünkü nerede okusam olmaz diyorlar hareketlilik %55 bu arada bazı yerlerde direk tüp bebek diyor bilginiz varmı acaba
Proxeed diye bir ilaç, çaksır suyu, keçi boynuzu özü, arı poleni ve propolis... hareketliliğe çok iyi geliyor diyorlarYa sorma neler oldu daha önce yazdım 10 aydır evliyim ve süt hormonum bu ay 52 olmuştu beni nöroloji ve endokrine yolladı bu arada troid 3.6 çıktı devlet Hastanesine gittim endokrin aynı testi istedi süt hormonum 9 çıktı ths 1.6 bu kadar fark nasıl oluyor ya bu bendeki sorun.....esimde sperm testi yaptırdı 6milyon çıktı sperm sayısı ve varikosel varmış ameliyat dedi....şimdi normal yolla çocuğumuz olurmu ameliyat sonrası da çünkü nerede okusam olmaz diyorlar hareketlilik %55 bu arada bazı yerlerde direk tüp bebek diyor bilginiz varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?