Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Kızlar iyi geceler ben bugün itibariyle tatildeyim girip okuyorum ama yazamıyorum kaynanagille geldik ora ayri bir stres zaten neyse bilginiz olsun aktif olamazsam bu hafta sonuna kadar ayrica adetimin 2.günü bugün bitsin calismalara başlamayı düşünüyorumdua edin nolur hayirlisiyla hepimizin bebisi olsun

İyi tatiller canım kaynanangile selam

Gunaydin kizlar nasilsiniz bugun dr randevum var bakalim ne diyecek hala regli olmadim dunde bi avuc kadar kanamam oldu kesildi korktum hemen randevu aldim dr dan insallah kotu bisey yoktur bakalim

Kizlar kan verdim sonuçları yarin alacak dr hormon testi falan yapti ulturasyonla falan bakti bisey yok dedi

Kizlarrr hazır vakit bulmuşken size güzel bir soru adettin peşine hic hamilelik yaşadınız mı?mesela adetiniz bitmistir ilk iliskide tutmuştur gibisinden

Adetim dun bitti dus aldım sabah zar zor ikna ettim bu seferde imkansiz olan birseyi istedim diye düşündüm keske 12 gun sonrasi na saklasaydimah jafam ah

Bhrdayim diyeceğim ama gec oldu sanırım
Ya sorma neler oldu daha önce yazdım 10 aydır evliyim ve süt hormonum bu ay 52 olmuştu beni nöroloji ve endokrine yolladı bu arada troid 3.6 çıktı devlet Hastanesine gittim endokrin aynı testi istedi süt hormonum 9 çıktı ths 1.6 bu kadar fark nasıl oluyor ya bu bendeki sorun.....esimde sperm testi yaptırdı 6milyon çıktı sperm sayısı ve varikosel varmış ameliyat dedi....şimdi normal yolla çocuğumuz olurmu ameliyat sonrası da çünkü nerede okusam olmaz diyorlar hareketlilik %55 bu arada bazı yerlerde direk tüp bebek diyor bilginiz varmı acaba

Sperm kalitesini artırmak için kürler var canım, dur bulabilirsem atayım sana

Proxeed diye bir ilaç, çaksır suyu, keçi boynuzu özü, arı poleni ve propolis... hareketliliğe çok iyi geliyor diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…