Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Canım cok geçmiş olsun inan hicbir bilgim yok

Tıpa nedir kız:) tampon mu yoksa... öyleyse tampon apmaz bi şey. Rahimin içine girmiyor o, en fazla rahim ağzına kdar gelio
Valla eczaneden aldim ilk defa mecburiyetten 2 gun kullandim ama baya içine sokuyorsun cikmasi da sıkıntı belki ben ewhamliyim ondan oyle olmuş olabilir

Keske bir de sperm artırıcı kurlerle bi denesen daha iyi olmazmi ki sonra aşılamaya gecse sanki asilama olunca düşmeyeceği kesin mi cok eminn konusmus

Valla cumartesi son günümüz bitiyor tatil burda da 1 kere iliski oldu zor kandirdim denize girmek iste orda tereddutum cok ister istenez cok hareket ediyorsun daliyirsun sacma ama cikarmiki diyorum

Keske bir de sperm artırıcı kurlerle bi denesen daha iyi olmazmi ki sonra aşılamaya gecse sanki asilama olunca düşmeyeceği kesin mi cok eminn konusmus
Kurle falan olacak gibi değil canım varikosel de var büyük ihtimalle tüp bebek ama bu defa deneyelim dedi 10milyonun altındakilere hiç uğraşmadan tüp bebeğe yolluyorum dedi bizim 6milyon

Kızlar ilişki yaşıyorsunuz ya bitiyor 2 3 gun sonra tek taraflı kasık agriniz oluyor mu?bugun 5.gun sanki sag kasigim ağrıyor hemen heves ediyorum acaba bebis mi var diye

Aslında 15 temmuzda adet basladi 3 gun sürdü 19.ilişki oldu bugun 5.gün sanki sag kasigim ağrıyor kesin psikolojidir tatildeyim daha donmedim üstelik yumurtlama tarihim bile uymuyor netten baktigimda agustos 3 gibi görünüyor ne yapcam bilemedimbu ay artik agustos adetine kadar ölup biterim

günaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli, bende geçen hafta evi taşıdım yalnız taşıdığımdan beri hep uyuyorum akşam erken yatıyorum sabah kalkıyorum ama zor kalkıyorum artık uyumaktan her tarafım ağrıyor, ev mi bana yaramadı yoksa biz mi yorgunuz anlamadım sabahları nerdeyse işe geç kalıcam o derecedeyim yani. Havalar da sıcak bunaltıyor puff.

Benim adetlerim 31 gunde oluyor genelde ama yumurtlamam hiçbi zaman takvime uymadı.kasık ağrım yumurtlama zamanında oluyo.bazen ilişki esnasında battığını hissedebiliyorum.takvime göre değilde akıntıya göre takip et bence.aylarca belirtilerimi takvime kaydettim.hamile kaldığım ay anlayabildim hangi gün yumurtladığımı:) öyle dene bence

Şimdi hamile kaldığım aydaki belirtilerime baktım tahmin ettiğim yumurtlama tarihinden 5 gün sonra kasığımdan belime hafif vuran ağrım olmuş..benim hiç agrım olmadığı için tahmin etmiştim hamile kaldığımı.adetime 1 hafta kala idrar testinde ögrendim.belki erken yumurtlamissindir bu ay .insallah hayirli haberlerini aliriz:)

Insallah canim hamile kalmaktan cok ilerleyemiyor benim gebeliklerim bu ayda 19 temmuzda ilişki oldu sat 16 temmuz 2 gun sürdü yumurtlama zamani yuzde 0 ama adetin peşine yumurtlayanlar varmış onu degerlendirdik

Iliskiden sonra benim az bişey kanamam oldu yani afedersin akintiyla birlikte acik renk kanama ama korkmadim desem yalan olur adet 16 temmuzda olmustum hani kalintilaridir desem biteli nerdeyse 1 haftayı geçti olmasi imkansiz hic senin başına geldi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…