Insallah canim netten bakiyorum ama cikmamis daha sonuclar
Birde adetin son gunleri tipa kullanmak zorunda kaldım ne alaka bilmiyorum ama acaba onun da sakincasi olmusmudurBi şey olmaz, yavrucuklar zaten şu an tüplerdedir
Canım cok geçmiş olsun inan hicbir bilgim yokYa sorma neler oldu daha önce yazdım 10 aydır evliyim ve süt hormonum bu ay 52 olmuştu beni nöroloji ve endokrine yolladı bu arada troid 3.6 çıktı devlet Hastanesine gittim endokrin aynı testi istedi süt hormonum 9 çıktı ths 1.6 bu kadar fark nasıl oluyor ya bu bendeki sorun.....esimde sperm testi yaptırdı 6milyon çıktı sperm sayısı ve varikosel varmış ameliyat dedi....şimdi normal yolla çocuğumuz olurmu ameliyat sonrası da çünkü nerede okusam olmaz diyorlar hareketlilik %55 bu arada bazı yerlerde direk tüp bebek diyor bilginiz varmı acaba
Tıpa nedir kız:) tampon mu yoksa... öyleyse tampon apmaz bi şey. Rahimin içine girmiyor o, en fazla rahim ağzına kdar gelioBirde adetin son gunleri tipa kullanmak zorunda kaldım ne alaka bilmiyorum ama acaba onun da sakincasi olmusmudur
Bosver hiç bilme canım normal yolla çocuk olmaz olursa düşük olur %70 dedi direk aşılama olmazsa tüp bebek dedi bende sorun yokmuş mr filmi troid falan hepsi temiz eşimin spermi 6milyon olunca direk aşılama dediCanım cok geçmiş olsun inan hicbir bilgim yok
Valla eczaneden aldim ilk defa mecburiyetten 2 gun kullandim ama baya içine sokuyorsun cikmasi da sıkıntı belki ben ewhamliyim ondan oyle olmuş olabilirTıpa nedir kız:) tampon mu yoksa... öyleyse tampon apmaz bi şey. Rahimin içine girmiyor o, en fazla rahim ağzına kdar gelio
Keske bir de sperm artırıcı kurlerle bi denesen daha iyi olmazmi ki sonra aşılamaya gecse sanki asilama olunca düşmeyeceği kesin mi cok eminn konusmusBosver hiç bilme canım normal yolla çocuk olmaz olursa düşük olur %70 dedi direk aşılama olmazsa tüp bebek dedi bende sorun yokmuş mr filmi troid falan hepsi temiz eşimin spermi 6milyon olunca direk aşılama dedi
Kurle falan olacak gibi değil canım varikosel de var büyük ihtimalle tüp bebek ama bu defa deneyelim dedi 10milyonun altındakilere hiç uğraşmadan tüp bebeğe yolluyorum dedi bizim 6milyonKeske bir de sperm artırıcı kurlerle bi denesen daha iyi olmazmi ki sonra aşılamaya gecse sanki asilama olunca düşmeyeceği kesin mi cok eminn konusmus
Allahimbyardimcin olsun kuzum insallah bir mucize olur da gerek kalmazKurle falan olacak gibi değil canım varikosel de var büyük ihtimalle tüp bebek ama bu defa deneyelim dedi 10milyonun altındakilere hiç uğraşmadan tüp bebeğe yolluyorum dedi bizim 6milyon
Benim adetlerim 31 gunde oluyor genelde ama yumurtlamam hiçbi zaman takvime uymadı.kasık ağrım yumurtlama zamanında oluyo.bazen ilişki esnasında battığını hissedebiliyorum.takvime göre değilde akıntıya göre takip et bence.aylarca belirtilerimi takvime kaydettim.hamile kaldığım ay anlayabildim hangi gün yumurtladığımı:) öyle dene benceAslında 15 temmuzda adet basladi 3 gun sürdü 19.ilişki oldu bugun 5.gün sanki sag kasigim ağrıyor kesin psikolojidir tatildeyim daha donmedim üstelik yumurtlama tarihim bile uymuyor netten baktigimda agustos 3 gibi görünüyor ne yapcam bilemedimbu ay artik agustos adetine kadar ö lup biterim
Şimdi hamile kaldığım aydaki belirtilerime baktım tahmin ettiğim yumurtlama tarihinden 5 gün sonra kasığımdan belime hafif vuran ağrım olmuş..benim hiç agrım olmadığı için tahmin etmiştim hamile kaldığımı.adetime 1 hafta kala idrar testinde ögrendim.belki erken yumurtlamissindir bu ay .insallah hayirli haberlerini aliriz:)Benim adetlerim 31 gunde oluyor genelde ama yumurtlamam hiçbi zaman takvime uymadı.kasık ağrım yumurtlama zamanında oluyo.bazen ilişki esnasında battığını hissedebiliyorum.takvime göre değilde akıntıya göre takip et bence.aylarca belirtilerimi takvime kaydettim.hamile kaldığım ay anlayabildim hangi gün yumurtladığımı:) öyle dene bence
Insallah canim hamile kalmaktan cok ilerleyemiyor benim gebeliklerim bu ayda 19 temmuzda ilişki oldu sat 16 temmuz 2 gun sürdü yumurtlama zamani yuzde 0 ama adetin peşine yumurtlayanlar varmış onu degerlendirdikŞimdi hamile kaldığım aydaki belirtilerime baktım tahmin ettiğim yumurtlama tarihinden 5 gün sonra kasığımdan belime hafif vuran ağrım olmuş..benim hiç agrım olmadığı için tahmin etmiştim hamile kaldığımı.adetime 1 hafta kala idrar testinde ögrendim.belki erken yumurtlamissindir bu ay .insallah hayirli haberlerini aliriz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?