Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Yumurtlama günümde ağır iş ve egzersiz yaptigim zamanlar oyle leke geldi benim.bi de hamile kaldığım ay beklediğim adet tarihi 2 gün geçince pembe akıntıyla bir leke geldi ama ondan 4 5 gün sonra lekeler devam etti arttı kanamaya döndü.belki yumurtlama günündür.çünkü kasık batması leke yumurtlama günü olabiliyor her ay olmasada :)

Bi de hamile kalmak için kist enfeksiyon felan varsa temizlemek için soğan kürü uygulaniyo denedin mi hiç?

Hic basima gelmedi canım inan yumurtlama kanaması şaşırdım yumurtlama bile olaa daha erken degil mi ki ya

Hic basima gelmedi canım inan yumurtlama kanaması şaşırdım yumurtlama bile olaa daha erken degil mi ki ya
Hamile kaldıgım ay 13. Günü yumurtlamisim genelde 18. Gün olurdu da.eger supheleniyosan kanamanin normal olmadigini bi doktora git canim.herkesin vucudu farkli acaba 3 gun sürdü kanaman üstüne görme mi ki?test yapmış mıydın?

Benim adetlerim az olur zaten kuzum en fazla 3 der 4 demez fazla olmaz

Mayis ayinda kimyasal yasadim bitiminde korundum haziran ayinda temmuzun 15ine kadar yani ikinci adete kadar temmuzun 16 hasta oldum 19 iliski oldu adet bitmişti demem o ki korunduğum halde yine test yaptırmıştım 12 sanirim 0.100 çıkmıştı yani gebelik ihtimali yuzde 0

Allah allah leke neden geldi acaba o zaman.

Keske hamis olsam da ondan gelmiş olsa leke akintiyla birlikte geldi tek sefer geldi aksami iliski oldu sabah ilk wc ye gittiğimde gördüm1 sefer baska yok keske ihtimal olsa ama yok ...
İnşallah hamissindir.cok heyecanli ay sonunu beklemek dimi :) bi de incelemelerime göre yumurta akı gibi gelen akıntıdan 1 2 gün sonra yumurtlanıyo.o günlerde hergun iliskiye girmek şansı arttırıyo.olmadi bide öyle dene

Ewt normalde o şekilde yaptim hep yumurtlama ovulasyon testi almis oyle yapmıştım nisa ayinda akintidan anliyirum simdi ama daha gelen giden yok 2 gündür cok basim ağrıyor duramiyilorum normaldw hic bas agrisi cekmeyen biriydim ama 2 gundur cok basim ağrıyor

günaydın kızlar nasılsınız, bu ay çatlatma iğnesi yaptırıcam birde onu denicem ne diyorsunuz sizce yarar mı işe acaba ?? birde ben 10 gündür hep erken uyuyorum uyumamamk için zorluyorum kendimi ama olmuyor 9 yada 10 diyince koltukta sızıyorum.

Bence denemekte yarar var bisey kaybetmezsin. Insallah bebisin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…