Yumurtlama günümde ağır iş ve egzersiz yaptigim zamanlar oyle leke geldi benim.bi de hamile kaldığım ay beklediğim adet tarihi 2 gün geçince pembe akıntıyla bir leke geldi ama ondan 4 5 gün sonra lekeler devam etti arttı kanamaya döndü.belki yumurtlama günündür.çünkü kasık batması leke yumurtlama günü olabiliyor her ay olmasada :)Iliskiden sonra benim az bişey kanamam oldu yani afedersin akintiyla birlikte acik renk kanama ama korkmadim desem yalan olur adet 16 temmuzda olmustum hani kalintilaridir desem biteli nerdeyse 1 haftayı geçti olmasi imkansiz hic senin başına geldi mi?
Bi de hamile kalmak için kist enfeksiyon felan varsa temizlemek için soğan kürü uygulaniyo denedin mi hiç?Yumurtlama günümde ağır iş ve egzersiz yaptigim zamanlar oyle leke geldi benim.bi de hamile kaldığım ay beklediğim adet tarihi 2 gün geçince pembe akıntıyla bir leke geldi ama ondan 4 5 gün sonra lekeler devam etti arttı kanamaya döndü.belki yumurtlama günündür.çünkü kasık batması leke yumurtlama günü olabiliyor her ay olmasada :)
Hic basima gelmedi canım inan yumurtlama kanaması şaşırdım yumurtlama bile olaa daha erken degil mi ki yaYumurtlama günümde ağır iş ve egzersiz yaptigim zamanlar oyle leke geldi benim.bi de hamile kaldığım ay beklediğim adet tarihi 2 gün geçince pembe akıntıyla bir leke geldi ama ondan 4 5 gün sonra lekeler devam etti arttı kanamaya döndü.belki yumurtlama günündür.çünkü kasık batması leke yumurtlama günü olabiliyor her ay olmasada :)
Denedim kuzu nisan ayinda mayista kimyasal gebelik yaşadımBi de hamile kalmak için kist enfeksiyon felan varsa temizlemek için soğan kürü uygulaniyo denedin mi hiç?
Hamile kaldıgım ay 13. Günü yumurtlamisim genelde 18. Gün olurdu da.eger supheleniyosan kanamanin normal olmadigini bi doktora git canim.herkesin vucudu farkli acaba 3 gun sürdü kanaman üstüne görme mi ki?test yapmış mıydın?Hic basima gelmedi canım inan yumurtlama kanaması şaşırdım yumurtlama bile olaa daha erken degil mi ki ya
Benim adetlerim az olur zaten kuzum en fazla 3 der 4 demez fazla olmazHamile kaldıgım ay 13. Günü yumurtlamisim genelde 18. Gün olurdu da.eger supheleniyosan kanamanin normal olmadigini bi doktora git canim.herkesin vucudu farkli acaba 3 gun sürdü kanaman üstüne görme mi ki?test yapmış mıydın?
Allah allah leke neden geldi acaba o zaman.Mayis ayinda kimyasal yasadim bitiminde korundum haziran ayinda temmuzun 15ine kadar yani ikinci adete kadar temmuzun 16 hasta oldum 19 iliski oldu adet bitmişti demem o ki korunduğum halde yine test yaptırmıştım 12 sanirim 0.100 çıkmıştı yani gebelik ihtimali yuzde 0
Keske hamis olsam da ondan gelmiş olsa leke akintiyla birlikte geldi tek sefer geldi aksami iliski oldu sabah ilk wc ye gittiğimde gördüm1 sefer baska yok keske ihtimal olsa ama yok ...Allah allah leke neden geldi acaba o zaman.
İnşallah hamissindir.cok heyecanli ay sonunu beklemek dimi :) bi de incelemelerime göre yumurta akı gibi gelen akıntıdan 1 2 gün sonra yumurtlanıyo.o günlerde hergun iliskiye girmek şansı arttırıyo.olmadi bide öyle deneKeske hamis olsam da ondan gelmiş olsa leke akintiyla birlikte geldi tek sefer geldi aksami iliski oldu sabah ilk wc ye gittiğimde gördüm1 sefer baska yok keske ihtimal olsa ama yok ...
Insallah canim ama pek umudum yokİnşallah hamissindir.cok heyecanli ay sonunu beklemek dimi :) bi de incelemelerime göre yumurta akı gibi gelen akıntıdan 1 2 gün sonra yumurtlanıyo.o günlerde hergun iliskiye girmek şansı arttırıyo.olmadi bide öyle dene
Belli olmaaaaaaz:) hayırlı zamanda olur ve sağlıkla insallahInsallah canim ama pek umudum yok
İnşallah hepimizin olur insallahBelli olmaaaaaaz:) hayırlı zamanda olur ve sağlıkla insallah
Bence denemekte yarar var bisey kaybetmezsin. Insallah bebisin olurgünaydın kızlar nasılsınız, bu ay çatlatma iğnesi yaptırıcam birde onu denicem ne diyorsunuz sizce yarar mı işe acaba ?? birde ben 10 gündür hep erken uyuyorum uyumamamk için zorluyorum kendimi ama olmuyor 9 yada 10 diyince koltukta sızıyorum.
Aminn cnm inşallah olur, görümcemde ikinciyi doğurdu 2 gün önce maşallah nazarlardan korusun Rabbim, isteyen herkesede nasip etsin.Bence denemekte yarar var bisey kaybetmezsin. Insallah bebisin olur
Allah sanada nasip etsin kuzum gorumcenin bebisini de allah bağışlasınAminn cnm inşallah olur, görümcemde ikinciyi doğurdu 2 gün önce maşallah nazarlardan korusun Rabbim, isteyen herkesede nasip etsin.
amin cnm inşallahAllah sanada nasip etsin kuzum gorumcenin bebisini de allah bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?