- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 83
- 38
hadi bakalım hayırlısı senin koca sanki istemiyordu sıkıntı yaratıyordu gibi hatırlıyorum ben doğrumu ??Bende bu ay bebis calismalarina basladim
Cok dogru hatırlıyorsun kuzum ama demistim ya temmuzda tatile gidecegim orada kandiririm diyehadi bakalım hayırlısı senin koca sanki istemiyordu sıkıntı yaratıyordu gibi hatırlıyorum ben doğrumu ??
kandırdın yani kocanı :)Cok dogru hatırlıyorsun kuzum ama demistim ya temmuzda tatile gidecegim orada kandiririm diye
Aynen oyle tatlım ama adetin pesne oldugu için ihtimal cok zayif bu aralar yumurtlama tarihim yanima gelmiyor yaklaşmıyor bilekandırdın yani kocanı :)
önceden ne güzel herkes vardı hamile kalanlar uğramıyor, kimse de gelmiyor.Aynen oyle tatlım kimseden ses seda yok
Iyiyim cnm napalim hala aynı devam işte sende ne var ne yokSlm kizlar nasilsiniz bende tatildeydim yeni geldim napiyosunuz nasilsiniz
Kizim nerdesin sen ya etiketledim seni bebis var mi diye en son test yapacaktin dahada haber alamadıkSlm kizlar nasilsiniz bende tatildeydim yeni geldim napiyosunuz nasilsiniz
Dugun vardi pesinede tatile gittik kosturmaktan tel elime alamadım inan cok az bi kanaman oldu baskada bisey olmadi 12 si icin kendi dr randevu aldim iyice inceletcem kendimiKizim nerdesin sen ya etiketledim seni bebis var mi diye en son test yapacaktin dahada haber alamadık
Canim siz bu ay korunmayi birakmiycakmiydinizBende yeni tatilden döndüm dün işbaşı yaptim bugün ewdeyim kizimin okul kayıtlarıyla uğraştım bebise gelince yumurtlama zamanlarimda ilişki olmadı hep geri çekilme yoluyla birliktelik oldu adetin peşine 2 kere korunmasiz oldu yani bu ay yüzde 1 ihtimal yumurtlama foss çıktı
Ben öyle diyordum ama eşim yanaşmıyordu tatile gittik otelde kandirdim ama adetin peşine iliski oldugu icin yuzde 1 ihtimal yumurtlama da hic iliski olmadiCanim siz bu ay korunmayi birakmiycakmiydiniz
Cikmasan daha iyi degil mi ewde taktikca takarsin düşünmektenAh su bebekler icin yapmadigimiz seyler kalmadi valla.. bende bugün işi bırakma kararı aldim yarın çıkış veriyorum
Cnm benim isim stresli bu aralar patronumla aram iyi değil sürekli tartışma halindeyiz haksızlığa uğruyorum. Ayrıca birde hastane işlerim oluyor izin vermiyor sıkıntı oluyor. Zaten 2 ay sonra tüp bebek tedavisine başlıcaz eğer bu 2 ayda olmazsa çocuk ona zaman ayırmam lazım ayrıca iş araştırıyorum. Kısacası çalıştığım yerde mutlu değilim.Cikmasan daha iyi degil mi ewde taktikca takarsin düşünmekten
Yaşım 32 evleneli 11 ay oldu cnm benim durumlar karışık sperm testınden anlayan varmı acabaBu arada kac yillik ewliydin yas kacti ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?