Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

ben varım hamile değilim yineçünkü çatlamaktan vazgeçen salak yumurtam 5 cm lik kiste dönüşmüş. Onunla uğraşcam şimdi. Sizler nassınız kızlar?

Kizim nerdesin sen ya etiketledim seni bebis var mi diye en son test yapacaktin dahada haber alamadık
Dugun vardi pesinede tatile gittik kosturmaktan tel elime alamadım inan cok az bi kanaman oldu baskada bisey olmadi 12 si icin kendi dr randevu aldim iyice inceletcem kendimi

Bende yeni tatilden döndüm dün işbaşı yaptim bugün ewdeyim kizimin okul kayıtlarıyla uğraştım bebise gelince yumurtlama zamanlarimda ilişki olmadı hep geri çekilme yoluyla birliktelik oldu adetin peşine 2 kere korunmasiz oldu yani bu ay yüzde 1 ihtimal yumurtlama foss çıktı

Canim siz bu ay korunmayi birakmiycakmiydiniz

Ah su bebekler icin yapmadigimiz seyler kalmadi valla.. bende bugün işi bırakma kararı aldim yarın çıkış veriyorum

Cikmasan daha iyi degil mi ewde taktikca takarsin düşünmekten
Cnm benim isim stresli bu aralar patronumla aram iyi değil sürekli tartışma halindeyiz haksızlığa uğruyorum. Ayrıca birde hastane işlerim oluyor izin vermiyor sıkıntı oluyor. Zaten 2 ay sonra tüp bebek tedavisine başlıcaz eğer bu 2 ayda olmazsa çocuk ona zaman ayırmam lazım ayrıca iş araştırıyorum. Kısacası çalıştığım yerde mutlu değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…