Günaydın canim ha o zaman birsey diyemem ama dedim çocuk icinse hani ewde durmaktan kafayı yersin streside cabasi tabiCnm benim isim stresli bu aralar patronumla aram iyi değil sürekli tartışma halindeyiz haksızlığa uğruyorum. Ayrıca birde hastane işlerim oluyor izin vermiyor sıkıntı oluyor. Zaten 2 ay sonra tüp bebek tedavisine başlıcaz eğer bu 2 ayda olmazsa çocuk ona zaman ayırmam lazım ayrıca iş araştırıyorum. Kısacası çalıştığım yerde mutlu değilim.
Allah mutlu mesut etsin kuzum ben hic anlamam sperm testindenYaşım 32 evleneli 11 ay oldu cnm benim durumlar karışık sperm testınden anlayan varmı acaba
Günaydın cnm evde duramam zaten bulurum bi iş çalışmak istedikten sonra her yerde iş var.. Ama hani doktorlarda diyor ya çocuk istiyorsanız stresten uzak durun diye hee işte ben burda o stresi hergun yasıyorum bunaldim artık.. Zaten haftaya çarşamba çatlatma iğnesi yaptırcam bakalım belki tutar cnm kısmet bu işler hayırlısı.Günaydın canim ha o zaman birsey diyemem ama dedim çocuk icinse hani ewde durmaktan kafayı yersin streside cabasi tabi
Insallah tutar canim hayirlisiylaGünaydın cnm evde duramam zaten bulurum bi iş çalışmak istedikten sonra her yerde iş var.. Ama hani doktorlarda diyor ya çocuk istiyorsanız stresten uzak durun diye hee işte ben burda o stresi hergun yasıyorum bunaldim artık.. Zaten haftaya çarşamba çatlatma iğnesi yaptırcam bakalım belki tutar cnm kısmet bu işler hayırlısı.
Inşallah cnm o kadar bunaldimki artık anlatamam kafayı yicem artık takmıyorum kafama ama olmuyor.. hani derlerdi ya çocuk yapmak 5 dk lik is diye valla öyle olmuyormuş baksana aylardır uğraşıyoruz dün bi yerde okudum kadın 27 yıllık evli çocuğu olmuyormuş 27 yıldan sonra çocuğu olmuş düşünsenize.Insallah tutar canim hayirlisiyla
İnşallah tutar canım allah yardimcin olsunGünaydın cnm evde duramam zaten bulurum bi iş çalışmak istedikten sonra her yerde iş var.. Ama hani doktorlarda diyor ya çocuk istiyorsanız stresten uzak durun diye hee işte ben burda o stresi hergun yasıyorum bunaldim artık.. Zaten haftaya çarşamba çatlatma iğnesi yaptırcam bakalım belki tutar cnm kısmet bu işler hayırlısı.
Iste Allahin takdiriInşallah cnm o kadar bunaldimki artık anlatamam kafayı yicem artık takmıyorum kafama ama olmuyor.. hani derlerdi ya çocuk yapmak 5 dk lik is diye valla öyle olmuyormuş baksana aylardır uğraşıyoruz dün bi yerde okudum kadın 27 yıllık evli çocuğu olmuyormuş 27 yıldan sonra çocuğu olmuş düşünsenize.
Amin cnm inşallah hepimizin yardımcısı olsunİnşallah tutar canım allah yardimcin olsun
Aynen tatlım inşallah bizede yakın zamanda nasip olurIste Allahin takdiri
Aminnn kuzu insallahAmin cnm inşallah hepimizin yardımcısı olsun
Insallah kuzumAynen tatlım inşallah bizede yakın zamanda nasip olur
Iyiyim canim saol sen nasilsin is guc ugrasiyoz iste
Ew hanimiydin degil mi canim sen yanlis hatirlamiyirsamIyiyim canim saol sen nasilsin is guc ugrasiyoz iste
Yok canim calisiyorumEw hanimiydin degil mi canim sen yanlis hatirlamiyirsam
Yok canim calisiyorumEw hanimiydin degil mi canim sen yanlis hatirlamiyirsam
Canım benim esimde varikosel çıktı ameliyat olcak sperm sayımız hareketimiz kötü çıktı onla uğraşıyoruz siz nasılsınız yokmu güzel haberler
Allah yardımcınız olsun canim umarim tez elden guzel haberler alirsinizCanım benim esimde varikosel çıktı ameliyat olcak sperm sayımız hareketimiz kötü çıktı onla uğraşıyoruz siz nasılsınız yokmu güzel haberler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?