Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Inanki kendimi gördüm burda benim esimde adet oldugumu ogrenince konusma benle diyo
Soç saçma ama konusmamaları . Sonucta haşa bizim yaratma kabiliyetimiz yok. Benım elimden ne gelir ki?? Bana niye küsüyor anlamıyordum :) artık Allah'tan o huyunu bıraktıı

Soç saçma ama konusmamaları . Sonucta haşa bizim yaratma kabiliyetimiz yok. Benım elimden ne gelir ki?? Bana niye küsüyor anlamıyordum :) artık Allah'tan o huyunu bıraktıı
Evet çok sacma gercekten cok umutlaniyor bizimkisi ama elden gelen birsey yok ne yazikki o kadar sabirsizki moralimide bozuyor benim birde daha yeni basladik bebek düşünmeye boyle yapma diyorum anlamiyor

Evet çok sacma gercekten cok umutlaniyor bizimkisi ama elden gelen birsey yok ne yazikki o kadar sabirsizki moralimide bozuyor benim birde daha yeni basladik bebek düşünmeye boyle yapma diyorum anlamiyor
İnşAllah bırakır o alışkanlıgını

Bebek olayını kafaya takmamak lazım doktorlar öyle söylüyormuş yani birlikteliği bebek için değil zevk için yapın diyorlar yani takmamak lazım cnm
Evet haklisn canim ben baya taktim bu ay çünkü esim çok beklentiye girdi düşünmeden edemedim

Yani bu ay bende o sekildeydim 3 gün sonra regl olucam bekliyorum göğüs ağrım fln var bu ay bos gecti iste olmadı yani

Kizlar bata 3 gun var sari koyi kivamli bi akintim var mantardan suphelenmeye basladim ama mantar olsaydi kasinti olmasi gerekmez miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…