Aynen canim benimde ama adet gununde hormonlar daha cok yukseliyomus o yuzden o gunden once cikmiyomus biraz arastirdim daEvett cnm heyecan dorukta :)
Ne yükseliyormuş cnm. Anlamadımm???Aynen canim benimde ama adet gununde hormonlar daha cok yukseliyomus o yuzden o gunden once cikmiyomus biraz arastirdim da
amin anm inşAllahh. Siz ne kadardır idtiyorsunuz?? Sorununuz var mı??Kızlar merhaba ısteyen herkese ve bana hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim. Umarim bu ay bende kalırım
Ne yükseliyormuş cnm. Anlamadımm???
Bhgc canim adet gunun de daha cok yukseliyormisNe yükseliyormuş cnm. Anlamadımm???
Inanki kendimi gördüm burda benim esimde adet oldugumu ogrenince konusma benle diyoBenımkisi kızmıyor hatta ona aldırıyprum bazen testleri. Ama negatif olunca üzülüyorfarkediyorum . Onceden adet olunca 1 gün konusmuyordu. Sımdı bu huyundan vazgectı
Anladmm cnmBhgc canim adet gunun de daha cok yukseliyormis
Insallah canim hep birlikte hamis kalırız siz ne kadardir düşünüyorsunuz bebek?Kızlar merhaba ısteyen herkese ve bana hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim. Umarim bu ay bende kalırım
Soç saçma ama konusmamaları . Sonucta haşa bizim yaratma kabiliyetimiz yok. Benım elimden ne gelir ki?? Bana niye küsüyor anlamıyordum :) artık Allah'tan o huyunu bıraktııInanki kendimi gördüm burda benim esimde adet oldugumu ogrenince konusma benle diyo
Evet çok sacma gercekten cok umutlaniyor bizimkisi ama elden gelen birsey yok ne yazikki o kadar sabirsizki moralimide bozuyor benim birde daha yeni basladik bebek düşünmeye boyle yapma diyorum anlamiyorSoç saçma ama konusmamaları . Sonucta haşa bizim yaratma kabiliyetimiz yok. Benım elimden ne gelir ki?? Bana niye küsüyor anlamıyordum :) artık Allah'tan o huyunu bıraktıı
İnşAllah bırakır o alışkanlıgınıEvet çok sacma gercekten cok umutlaniyor bizimkisi ama elden gelen birsey yok ne yazikki o kadar sabirsizki moralimide bozuyor benim birde daha yeni basladik bebek düşünmeye boyle yapma diyorum anlamiyor
Yeni düşünmeye başladık cnm bu ay olsun dedik artık bi tane hayirlisiylaInsallah canim hep birlikte hamis kalırız siz ne kadardir düşünüyorsunuz bebek?
Bizde ayni canim bu ay basladik bakalim hayirlisi olsun rabbim bekletmesin insallahYeni düşünmeye başladık cnm bu ay olsun dedik artık bi tane hayirlisiyla
Bebek olayını kafaya takmamak lazım doktorlar öyle söylüyormuş yani birlikteliği bebek için değil zevk için yapın diyorlar yani takmamak lazım cnmBizde ayni canim bu ay basladik bakalim hayirlisi olsun rabbim bekletmesin insallah
Evet haklisn canim ben baya taktim bu ay çünkü esim çok beklentiye girdi düşünmeden edemedimBebek olayını kafaya takmamak lazım doktorlar öyle söylüyormuş yani birlikteliği bebek için değil zevk için yapın diyorlar yani takmamak lazım cnm
Bende adet oldum canim belki sen olmazsin daha 3 günün varmis olmazsada birdahaki aya insallah bebis haberi veririzYani bu ay bende o sekildeydim 3 gün sonra regl olucam bekliyorum göğüs ağrım fln var bu ay bos gecti iste olmadı yani
Aynen öyle bende malesef aklim fikrim bebekteBebek olayını kafaya takmamak lazım doktorlar öyle söylüyormuş yani birlikteliği bebek için değil zevk için yapın diyorlar yani takmamak lazım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?