canim nasilsin?mayisdaki kurtajdan sonra ilk jez bu ay denemeye karar verdik?ovulasyon gunlerimdeyim.bakalim nasil olacak bat 23.24agustosKizlar sonucEki Görüntüle 2030705
Bende ayni durumdayim mayista kimyasal gebeligin peşine Temmuz ayinda çalışmalara basladik bat 13 14 ama testte görüldüğü uzere bu ay tutmamiscanim nasilsin?mayisdaki kurtajdan sonra ilk jez bu ay denemeye karar verdik?ovulasyon gunlerimdeyim.bakalim nasil olacak bat 23.24agustos
Yok cnm patronla tartıştık askıda kaldı konuşma işi bırakıcam diye beddua ediyor bana gerizekalı adam.Kizlarrrrrr nerelerdesinizfatma_sibel ne yaptın is degisikligin oldu mucanim?
Gordum canim ama ikinci cizgiyi goremedim bende
Cnm ikinci çizgiyi göremedim bende
Asilamami denesek napsak bilemedim ki offffff isteyim aklim fikrim gebelikteGordum canim ama ikinci cizgiyi goremedim bende
Canim ben artik dusunmuyorum sende oyle yap biraz oluruna birak yoksa biz cok uzuluyozAsilamami denesek napsak bilemedim ki offffff isteyim aklim fikrim gebelikte
Birde calisiyoruz hepimiz isin garip tarafi bizde yazin temmuz ve ağustos ayları yatis kapıyı 1 kişi bile calmaz kendi personelimiz dahil toplamda 4 kisiyiz hic is yok sabah 8 denn aksam 8 e kadar otur bizim Eylul ayindan başlar Haxiran sonuna kadar etkinliklerimiz olur sonra biter demem o ki kuracak cok seyim oluyor tatilden 6 tane kitap aldim guya eylule kadar bitireyim diye sirf aklima gelmesin diye kitabi bi elime alıyorum 340 sayfa bitmiş gunde 1 kitap getiriyorum 3 nöbete 3 kitap bitti okudum geriye kaldi 3 tane kitap 5 te bitti hemen elime tlf aldım başladım gebelik sitelerine okudugum şeyleri cevir çevir okuCanim ben artik dusunmuyorum sende oyle yap biraz oluruna birak yoksa biz cok uzuluyoz
Insallah hic gerek kalmaz canim allahim yardimcin olsun insallahBenimde bu ara iş yerinde sıkıntılarım var patronla aramız fena bozuk çıkışını kabul etmedi tüp bebek için tedaviye başlıcam 2 ay sonra eğer bu ay çatlatma iğnesi tutmazsa nolur tutsun artık ya.
Insallah tutar canim tüp bebege gerek kalmazBenimde bu ara iş yerinde sıkıntılarım var patronla aramız fena bozuk çıkışını kabul etmedi tüp bebek için tedaviye başlıcam 2 ay sonra eğer bu ay çatlatma iğnesi tutmazsa nolur tutsun artık ya.
Inşallah cnm yoruldum artık ya kafama takmadığım hâlde tutmuyor olmuyorInsallah tutar canim tüp bebege gerek kalmaz
İnşallah canım allahim yardimcin olsun insallah Allah emeklerini boşa çıkartmazGünaydın kızlar şuan doktora geldim muayene için bakalım olgunlaşmış yumurta var mi bu aydan umutluyum ben çatlatma iğnesi ise yarayacak en azından öyle düşünmek istiyorum.
Inşallah cnm ben hsg film sonuclarimi da gösterdim onlarada bakti çok düşük ihtimal var dedi normal yolla hamile kalmak için, birde çatlatma iğnesi yazayım cuma günü iğneyi yaptır cuma ve cumartesi gecesi eşinle birlikte ol dedi sonucu bekleyip gorucez dedi. Eğer tutmazsa iğne tüp bebek için zaman kaybetme dedi !İnşallah canım allahim yardimcin olsun insallah Allah emeklerini boşa çıkartmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?