Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Şu beynimiz bi bosalsa belki olacskta ne güzel tatildeydim denize girdim gezdim tozdum buraya geldim yine düşünmeye başladım acaba acaba acaba

Keske biriniz deseydi ewt az bi cizgi var ben görüyorum sanki deseydiniz ne vardı olmayan bisey icin bos yere sewinirdim

Canim ben artik dusunmuyorum sende oyle yap biraz oluruna birak yoksa biz cok uzuluyoz
Birde calisiyoruz hepimiz isin garip tarafi bizde yazin temmuz ve ağustos ayları yatis kapıyı 1 kişi bile calmaz kendi personelimiz dahil toplamda 4 kisiyiz hic is yok sabah 8 denn aksam 8 e kadar otur bizim Eylul ayindan başlar Haxiran sonuna kadar etkinliklerimiz olur sonra biter demem o ki kuracak cok seyim oluyor tatilden 6 tane kitap aldim guya eylule kadar bitireyim diye sirf aklima gelmesin diye kitabi bi elime alıyorum 340 sayfa bitmiş gunde 1 kitap getiriyorum 3 nöbete 3 kitap bitti okudum geriye kaldi 3 tane kitap 5 te bitti hemen elime tlf aldım başladım gebelik sitelerine okudugum şeyleri cevir çevir oku aksam 8 e kadar oyle

Benimde bu ara iş yerinde sıkıntılarım var patronla aramız fena bozuk çıkışını kabul etmedi tüp bebek için tedaviye başlıcam 2 ay sonra eğer bu ay çatlatma iğnesi tutmazsa nolur tutsun artık ya.

Insallah hic gerek kalmaz canim allahim yardimcin olsun insallah

Günaydın kızlar şuan doktora geldim muayene için bakalım olgunlaşmış yumurta var mi bu aydan umutluyum ben çatlatma iğnesi ise yarayacak en azından öyle düşünmek istiyorum.

İnşallah canım allahim yardimcin olsun insallah Allah emeklerini boşa çıkartmaz
Inşallah cnm ben hsg film sonuclarimi da gösterdim onlarada bakti çok düşük ihtimal var dedi normal yolla hamile kalmak için, birde çatlatma iğnesi yazayım cuma günü iğneyi yaptır cuma ve cumartesi gecesi eşinle birlikte ol dedi sonucu bekleyip gorucez dedi. Eğer tutmazsa iğne tüp bebek için zaman kaybetme dedi !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…