Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Ona kalırsa bana da tup bebek dedi gittiğim 2 doktor sol tupun kapali sag tüpün acik ama ihtimalin düşük dedi esim simdilik tup bebeğe yanaşmıyor 2.cocuk istedigimiz için herseyi biz karşılıyor musuz maliyeti 20ye kadar çıkıyor hepsi içinde esimde bekleyelim diyor yas 31 neyi bekliyiz bilsem

Ne kadar kolay dr icin bunu söylemek hic anlamiyorum ya sanki bazilarinin hic duygusu yok bende c.tesi gunu gidecem kizlar ne var ne yok arastirma yaptircam

Kizlarr hani gebelik testi yapıyoruz ya onu negatiflestiriyoruz onu nasil yapıyorsunuz ya da hangi programi indiriyoruz bilginiz var mi?

Yok. Kuzum ya sanki oyle görmek istedigimden oluyor gibime geliyor o da 1 saat sonraki hemen cikmadi yani bugun sabahta yaptim onu da atayim

Bende onu düşünüyordum mayis haziran aylarinda 28 gunde 1 oldum haziran temmuzda ise 30.günde oldum 16 Temmuz sat buna gore 28 gunde 1 olursam bat cumartesi 30 gunde olursam bat pazartesi günü

Yumurtlama döneminde iliski olmadi adetin pesine hamile kaldiysam simdiye net çıkması lazimdi 16 sinda basladi 19.adet bitti 19 temmuz 22 temmuz 26 temmuzda iliski oldu yani olsaydi kesin cikmasi lazımdı

Bugün esimde bende ewdeyiz izinliyiz doktora gidip kan verelim desem yine huzursuzluk çıkarır yine başladın der test yaptigimda banyoya saklamıştim görmüş tek çizgiyi olmamış demekki tmm bu ay yok demisti simdi kan verelim desem sinirlenir

Günaydın cnm senin testte bişey göremedim ben tabi yinede kan ver sen belki varsada bu testte çıkmamış olabilir. Bende bugün ovitrelle çatlatma iğnesi eczaneden sipariş verdim yarın iğneyi vurdurucam kizlar bana dua edin dun gece cok agladim dua ettim cocugum olsun diye artik tukendim

Inşallah tutar canim insallh guzel haberlerle gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…