Insallah herşey istediğin gibi olur canim Allah yardımcınız olsunNe kadar kolay dr icin bunu söylemek hic anlamiyorum ya sanki bazilarinin hic duygusu yok bende c.tesi gunu gidecem kizlar ne var ne yok arastirma yaptircam
Amin canim hepimizin insallahInsallah herşey istediğin gibi olur canim Allah yardımcınız olsun
Canim bence sen hemen kan ver orda bidey var gibiKızlar dedigim gibi dikkatlice bakın nolur
At canim bakayimYok. Kuzum ya sanki oyle görmek istedigimden oluyor gibime geliyor o da 1 saat sonraki hemen cikmadi yani bugun sabahta yaptim onu da atayim
Bilemedim ki canim simdi ya gunune kac gun varBu da 2 saat bekledi gerci
Artik testlerden nefret eder oldumBu sabah 8 de yaptığım
Günaydın cnm senin testte bişey göremedim ben tabi yinede kan ver sen belki varsada bu testte çıkmamış olabilir. Bende bugün ovitrelle çatlatma iğnesi eczaneden sipariş verdim yarın iğneyi vurdurucam kizlar bana dua edin dun gece cok agladim dua ettim cocugum olsun diye artik tukendimBugün esimde bende ewdeyiz izinliyiz doktora gidip kan verelim desem yine huzursuzluk çıkarır yine başladın der test yaptigimda banyoya saklamıştim görmüş tek çizgiyi olmamış demekki tmm bu ay yok demisti simdi kan verelim desem sinirlenir
Inşallah tutar canim insallh guzel haberlerle gelirsinGünaydın cnm senin testte bişey göremedim ben tabi yinede kan ver sen belki varsada bu testte çıkmamış olabilir. Bende bugün ovitrelle çatlatma iğnesi eczaneden sipariş verdim yarın iğneyi vurdurucam kizlar bana dua edin dun gece cok agladim dua ettim cocugum olsun diye artik tukendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?