Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Günaydın kızlar nasılsınız 1 saat önce çatlatma iğnesini koldan yaptırdım. Umarim bu ay güzel olumlu sonuçlar alirim.

Günaydın kızlar nasılsınız 1 saat önce çatlatma iğnesini koldan yaptırdım. Umarim bu ay güzel olumlu sonuçlar alirim.
Canim bir kac sorum olacak sana izninle 1.Adetin kaçıncı günü yapılıyor? 2.Catlatma ignesinin maliyeti ne kadara maloldu? 3.tek sefer yetiyor mu yoksa 2 kere farkli zamanlarda mi yapılıyor.? 4.Yapilirken canin yandi mi?

Canim bir kac sorum olacak sana izninle 1.Adetin kaçıncı günü yapılıyor? 2.Catlatma ignesinin maliyeti ne kadara maloldu? 3.tek sefer yetiyor mu yoksa 2 kere farkli zamanlarda mi yapılıyor.? 4.Yapilirken canin yandi mi?
Cnm ben adetimin 3. Günü gittim klomen verdi onu bitirdim gün vermişti doktor bana o gün muayene olmayana gittim yumurtalara baktı işte sonra ovitrelle 250 mg çatlatma iğnesi yazdı cuma sabahı burdur iğneyi dedi iğne ücreti 82 tl bu ay tutmazsa oteli ay tekrar deneme imkanım var oda olmazsa zaten tüp bebek iğne vurulurken acı hissetmedim cnm zaten normal iğne gibi değil çok ince ucu

Teşekkür ederim canim insallah bu ay tutar da olumlu sonuçlar alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…