- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 83
- 38
Inşallah cnm bekleyip gorucezInşallah tutar canim insallh guzel haberlerle gelirsin
Insallah canimInşallah cnm bekleyip gorucez
Gunaydin canim insallah guzel haberler bekliyoruz sendenGünaydın kızlar nasılsınız 1 saat önce çatlatma iğnesini koldan yaptırdım. Umarim bu ay güzel olumlu sonuçlar alirim.
Insallah cnm dun aksamda fenalastim usuttum sanirim suratimdan terler bosaldi kollarim belim agridi halada belim agriyor agustos sicaginda hastalik cok kotu yaGunaydin canim insallah guzel haberler bekliyoruz senden
Cok gecmis olsun canimInsallah cnm dun aksamda fenalastim usuttum sanirim suratimdan terler bosaldi kollarim belim agridi halada belim agriyor agustos sicaginda hastalik cok kotu ya
Sağol cnmCok gecmis olsun canim
Canim bir kac sorum olacak sana izninle 1.Adetin kaçıncı günü yapılıyor? 2.Catlatma ignesinin maliyeti ne kadara maloldu? 3.tek sefer yetiyor mu yoksa 2 kere farkli zamanlarda mi yapılıyor.? 4.Yapilirken canin yandi mi?Günaydın kızlar nasılsınız 1 saat önce çatlatma iğnesini koldan yaptırdım. Umarim bu ay güzel olumlu sonuçlar alirim.
İnşallah canimGünaydın kızlar nasılsınız 1 saat önce çatlatma iğnesini koldan yaptırdım. Umarim bu ay güzel olumlu sonuçlar alirim.
Ben istanbuldayimBen Ankaraliyim sizler hangi sehirlerdeydiniz kizlar
Cnm ben adetimin 3. Günü gittim klomen verdi onu bitirdim gün vermişti doktor bana o gün muayene olmayana gittim yumurtalara baktı işte sonra ovitrelle 250 mg çatlatma iğnesi yazdı cuma sabahı burdur iğneyi dedi iğne ücreti 82 tl bu ay tutmazsa oteli ay tekrar deneme imkanım var oda olmazsa zaten tüp bebek iğne vurulurken acı hissetmedim cnm zaten normal iğne gibi değil çok ince ucuCanim bir kac sorum olacak sana izninle 1.Adetin kaçıncı günü yapılıyor? 2.Catlatma ignesinin maliyeti ne kadara maloldu? 3.tek sefer yetiyor mu yoksa 2 kere farkli zamanlarda mi yapılıyor.? 4.Yapilirken canin yandi mi?
Ben istanbul cnmBen Ankaraliyim sizler hangi sehirlerdeydiniz kizlar
Teşekkür ederim canim insallah bu ay tutar da olumlu sonuçlar alırsınCnm ben adetimin 3. Günü gittim klomen verdi onu bitirdim gün vermişti doktor bana o gün muayene olmayana gittim yumurtalara baktı işte sonra ovitrelle 250 mg çatlatma iğnesi yazdı cuma sabahı burdur iğneyi dedi iğne ücreti 82 tl bu ay tutmazsa oteli ay tekrar deneme imkanım var oda olmazsa zaten tüp bebek iğne vurulurken acı hissetmedim cnm zaten normal iğne gibi değil çok ince ucu
Inşallah cnm temennim o yönden yana.Teşekkür ederim canim insallah bu ay tutar da olumlu sonuçlar alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?