Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Kizlar yarin dr gidiyorum iyice arstirilmasini isteyecem herseyin bakalim esim de artik cocuk istiyo zamani geldi diyo vazgecmeden degerlendirmem lazim

iyi aksamlar kizlar adete en az 8.9gun var en az .11gun gibu gelmeli ama adet agrisi gibi agrim var regl belirtisi oıamaz dimi?hic bu kadar erkenden agrimazdi.regıe 2.3kala olurdu agri..artik gebelij istiyorum hrpimizin olur insallah hevesle bekliyprum.ama umut yok gibi

bide gebelik testi en erken ne zaman yapilir??elimde bhcg 15 hassasiyyeti oln idrar testi var.ne zamab yapsam olur.bekleyince zamanda gecmiyor hic

Bat pazartesi olsaydi 100 de 100 çıkmıştı tok karnina yaptim ama bu sonucu hic degistirmez simdiye ikincinin silikte olmasi belirmesi lazimdi hicbirsey yok bu ay korunmayi birakmistik sözde beklemeye devam kismet diğer ki aylara ama umarim sen hamissindir

Valla canisi belki bende öyle oldum beynim T cizgisinin altindaki hayalet cizgide belkide görmek istediğimden görüyorumiyice şaşırdım artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…