Kiz nesene yasin kacki senin sanki 36 37 yaşındaKizlar yarin dr gidiyorum iyice arstirilmasini isteyecem herseyin bakalim esim de artik cocuk istiyo zamani geldi diyo vazgecmeden degerlendirmem lazim
Yok kiz sen iyice karıştırmissin beni ben 28 yasindayimKiz nesene yasin kacki senin sanki 36 37 yaşında
Yok biliyorum diyorum ki sanki 34 35 yasindasin yani daha gencsin demek istedim;(Yok kiz sen iyice karıştırmissin beni ben 28 yasindayim
Allah yardımcınız olsun canimBurdayım kızlar haftaya sonuçları alıcak ona göre ameliyat için gün vericek dr
Bekleme cnm akışına bırak kafana takma Allah'ın izniyle inş. Hamile kalirsinbide gebelik testi en erken ne zaman yapilir??elimde bhcg 15 hassasiyyeti oln idrar testi var.ne zamab yapsam olur.bekleyince zamanda gecmiyor hic
Sağol canım rabbim hepimize sağlı evlatlar nasip etsin inşallahAllah yardımcınız olsun canim
bisiler var sanki..yarin tekrarlarsin belki
Yok canim tlf en az 5 kere cektim atttim testi bakip bakip duruyorum ciplak gözle bakıldığında yok tlf cekince biraz var gibi ama hissiyatim yok diyo birde 2 gun kalmis daha belli olmasi gerekmezmiydi???bisiler var sanki..yarin tekrarlarsin belki
Fatma bide sen bak kuzum 2 gündür bıktın benden amaKızlar bu çatlatma iğnesinin etkisi ne kadar sürüyor acaba
Cnm ben baktım da yine göremedim bişey acaba benim gözler mi pc basında çalışmaktan bozuldu mu ?Fatma bide sen bak kuzum 2 gündür bıktın benden amabu arada hicbi fikrim yok sorunla ilgili canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?