- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 83
- 38
Sabrın sonu selamet diyelim napalimValla canisi belki bende öyle oldum beynim T cizgisinin altindaki hayalet cizgide belkide görmek istediğimden görüyorumiyice şaşırdım artik
:) Yeter garı test yapa yapa bı hal oldunAynen oyle canım adet olcam sanırım belirtileri başladıhafif lekelenmeler yarina sokulur muhtemelen
Canısı n11 den sipariş verdim 10 tanesi 9.25:) Yeter garı test yapa yapa bı hal oldunaz günün geçsin bekleee eczane zengin oldu
Insallah canim ignenin ardindan calismalara basladiniz mi???Kızlar bu ay inş hamile kalırsam size bütün ovulasyon testlerimi yollicam ya
Hepimiz icin gecerli olsun bu beddua o zamanBi an öne hamile kalsanız da kurtulsak sizdenBedduanın bölesi
Evet cnm doktor cuma cumartesi birliktelik olsun dedi dediğini uyguladık bu sabah eşim duzceye gitti pazartesi akşam gelicek devam edicem pazartesi takvime gore yumurtlama günü ama bugün ovu testi yaptım iki çizgide koyu cıktı ama yükleyemedim buraya ben o zaman yumurtlamış mi oldumInsallah canim ignenin ardindan calismalara basladiniz mi???
Bedduanin böylesine can kurbanBi an öne hamile kalsanız da kurtulsak sizdenBedduanın bölesi
Oh iyi iyi rabbim yardimcin olsun kuzum cift cizgi ayni koyulukta çıktıktan sonra siliklesmeye baslayinca yumurtan catlamis oluyor sen yarin aksami mutlaka degerlendir ne olursa olsun yorgun morgun bahane ettirmeden cunku 24 saat icibde catliyor diye biliyorum yarin aksami sakin es gecmeEvet cnm doktor cuma cumartesi birliktelik olsun dedi dediğini uyguladık bu sabah eşim duzceye gitti pazartesi akşam gelicek devam edicem pazartesi takvime gore yumurtlama günü ama bugün ovu testi yaptım iki çizgide koyu cıktı ama yükleyemedim buraya ben o zaman yumurtlamış mi oldum
Pffs sonunda birinden kurtulduk dedim ovilasyon testiymis aslında bunda çift çizgiyi görmek bile çok iyi bi durum en azından yumurtluyorsun canım 24-36 saat sonra catlicak yumurtan calismalari sık tut rabbim tez zamanda gebelik testinden de çift çizgiyi görmeyi nasip etsin inşallahOh iyi iyi rabbim yardimcin olsun kuzum cift cizgi ayni koyulukta çıktıktan sonra siliklesmeye baslayinca yumurtan catlamis oluyor sen yarin aksami mutlaka degerlendir ne olursa olsun yorgun morgun bahane ettirmeden cunku 24 saat icibde catliyor diye biliyorum yarin aksami sakin es gecme
Yok cnm bugünü de değerlendiririm artık beklerim akışına bırakırımPazartesi aksam bir de sali sabah mi yapsan bilemedimriske atmamak adina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?