Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Bu ay olmadi adetin peşine yaparsan olacagi bu yumurtlamayi degerlendirmedik tatildeyken kandirmistim ne güzel Ankaraya döndük o zamanlarda uzak durdu benden

Insallah canim ignenin ardindan calismalara basladiniz mi???
Evet cnm doktor cuma cumartesi birliktelik olsun dedi dediğini uyguladık bu sabah eşim duzceye gitti pazartesi akşam gelicek devam edicem pazartesi takvime gore yumurtlama günü ama bugün ovu testi yaptım iki çizgide koyu cıktı ama yükleyemedim buraya ben o zaman yumurtlamış mi oldum

Bu ay bende ovulasyon testi siparis vereyim elimdekinden sadece 4 adet lh kaldı bu ay artik ne zaman yumurtlarsam

Oh iyi iyi rabbim yardimcin olsun kuzum cift cizgi ayni koyulukta çıktıktan sonra siliklesmeye baslayinca yumurtan catlamis oluyor sen yarin aksami mutlaka degerlendir ne olursa olsun yorgun morgun bahane ettirmeden cunku 24 saat icibde catliyor diye biliyorum yarin aksami sakin es gecme

Pffs sonunda birinden kurtulduk dedim ovilasyon testiymis aslında bunda çift çizgiyi görmek bile çok iyi bi durum en azından yumurtluyorsun canım 24-36 saat sonra catlicak yumurtan calismalari sık tut rabbim tez zamanda gebelik testinden de çift çizgiyi görmeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…