Aman adeti beklemekte sikinti2 gun lekelenmelerimin ardindan bugün şükür geldi kırmızılar demekki sat 15 ağustos bu ay da tam 31.gunde adet oldum
Ben iyiyim isteyim çalışıyorum sen nasılsın canim?Kızlar nasilsiniz
Bende işteyim cnm calisiyorum çatlatma iğnesinin sonucunu merak etmekle geçiyor gunlerimBen iyiyim isteyim çalışıyorum sen nasılsın canim?
Bende sonucu cok merak ediyorum rabbim yardimcin olsun kuzumBende işteyim cnm calisiyorum çatlatma iğnesinin sonucunu merak etmekle geçiyor gunlerim
Inşallah cnm hepimizin olsun keşke hamile olsamda çifte bayram yaşasam Allah biliyor ya gönlümden geceniBende sonucu cok merak ediyorum rabbim yardimcin olsun kuzum
Allah yardımcınız olsun umarim bu ay hayırlısı ile bebis haberini almak nasip olurInşallah cnm hepimizin olsun keşke hamile olsamda çifte bayram yaşasam Allah biliyor ya gönlümden geceni
Etmem mi cnm her zaman ederim Allah isteyen herkese nasip etsinSonrada artık bizler için dua edersin
Canım dün eşim ameliyat oldu varikosel den onla uğrarım kaç günKizlarrrrr nasilsiniz uzun suredirsesiniz çıkmıyorkirgincicekler Suskun Ceylan N Nesene fatma_sibel
Allahim yardimcin olsun canim esimin 2 teyzesinin ogluda varikoselden ameliyat oldu 2 sininde çocukları var pesine hamile kaldi biri ameliyat oldu sureyi doldurdu donra bir duydukki eşi hamile diğer ise ayni sekilde birinin 2 cocugu digerinin 1 çocuğu var Allahim sanada tattirsin bu duyguyuCanım dün eşim ameliyat oldu varikosel den onla uğrarım kaç gün
Kaç ay sonra oldu acaba inşallah olur bizimde ya 1 yıl oldu tık yokAllahim yardimcin olsun canim esimin 2 teyzesinin ogluda varikoselden ameliyat oldu 2 sininde çocukları var pesine hamile kaldi biri ameliyat oldu sureyi doldurdu donra bir duydukki eşi hamile diğer ise ayni sekilde birinin 2 cocugu digerinin 1 çocuğu var Allahim sanada tattirsin bu duyguyu
Bu soruyu bekliyordum ama inan bilmiyorum cunku nisanliydim ben ameliyat olduğunda gorevdeydi polis kendisi sonra ben ewlendugimde esinin hamile oldugunu ogrenmistik ortalama 6 ay sanırım ama net degil biri 7 biri 4 yasinda 2 yavrusu varKaç ay sonra oldu acaba inşallah olur bizimde ya 1 yıl oldu tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?