Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

2 gun lekelenmelerimin ardindan bugün şükür geldi kırmızılar demekki sat 15 ağustos bu ay da tam 31.gunde adet oldum

Yani bekle bir an ümit bile ettim acaba yerleşme kanamasi mi yaşadım diye bugun sabah sokuldu sadece ilk defa sancili oluyor bu ayki neden bir anlam veremedim

Ben bugün de kandırdımne kadar zor ikna etmek ya anlatamam bildigin ic savas zar zor ikna ediyorum takmis korunmaya 6 ay bekleyecekmisim iyice toparlanacakmisim beynimden cikmadan olmazmis bu kadar israr ettigim icin surekli düşüyormuşsanki ben istiyorum Allahin takdiri hayırlısı buymuş

Canım dün eşim ameliyat oldu varikosel den onla uğrarım kaç gün
Allahim yardimcin olsun canim esimin 2 teyzesinin ogluda varikoselden ameliyat oldu 2 sininde çocukları var pesine hamile kaldi biri ameliyat oldu sureyi doldurdu donra bir duydukki eşi hamile diğer ise ayni sekilde birinin 2 cocugu digerinin 1 çocuğu var Allahim sanada tattirsin bu duyguyu

Kaç ay sonra oldu acaba inşallah olur bizimde ya 1 yıl oldu tık yok

Kaç ay sonra oldu acaba inşallah olur bizimde ya 1 yıl oldu tık yok
Bu soruyu bekliyordum ama inan bilmiyorum cunku nisanliydim ben ameliyat olduğunda gorevdeydi polis kendisi sonra ben ewlendugimde esinin hamile oldugunu ogrenmistik ortalama 6 ay sanırım ama net degil biri 7 biri 4 yasinda 2 yavrusu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…