Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Bu soruyu bekliyordum ama inan bilmiyorum cunku nisanliydim ben ameliyat olduğunda gorevdeydi polis kendisi sonra ben ewlendugimde esinin hamile oldugunu ogrenmistik ortalama 6 ay sanırım ama net degil biri 7 biri 4 yasinda 2 yavrusu var
Allah bağışlasın canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Kizlarrrrr nasilsiniz uzun suredirsesiniz çıkmıyor kirgincicekler Suskun Ceylan @Nesene fatma_sibel
canim ben galiba hamileyim :) 2018 mayis anneleri topiginde testimi paylasdim bir bakarmisin lutfen 3gundur yapiyorum.ilk once hayalet gibiydi bugunki biraz daha koyu.tabi regl gunum daha gelmedi o yuzden korkuyorum kimyasal falan olur diye.bata 2gun var henuz.resim zar zor oraya yukleye bildim yorumunu bekliyorum

Hayırlı olsun cnn çok sevindim bende bakayım bir test sonucuna

Hayırlı olsun canım cok sevindim keske once burda paylassaydin gorseydik sewinip yorum atsaydik dediğin yere baktım ama bulamadim kuzum göremedim yani Allahim sonunu getirsin insallah canim Allah yardimcin olsun umarim devam eder saglicakla kucagina alirsin

telefonl eklemesi zor canim yapamadim.3ya 4 sayfada var..buyuk resim olarak ekledim.Rabbim sizede tatdirsin insallah.arada agrilarim oluyor korkuyorum.kimyasal dusuk falan.olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…