- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
Allah bağışlasın canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBu soruyu bekliyordum ama inan bilmiyorum cunku nisanliydim ben ameliyat olduğunda gorevdeydi polis kendisi sonra ben ewlendugimde esinin hamile oldugunu ogrenmistik ortalama 6 ay sanırım ama net degil biri 7 biri 4 yasinda 2 yavrusu var
Aminn canomAllah bağışlasın canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
canim ben galiba hamileyim :) 2018 mayis anneleri topiginde testimi paylasdim bir bakarmisin lutfen 3gundur yapiyorum.ilk once hayalet gibiydi bugunki biraz daha koyu.tabi regl gunum daha gelmedi o yuzden korkuyorum kimyasal falan olur diye.bata 2gun var henuz.resim zar zor oraya yukleye bildim yorumunu bekliyorum
Hayırlı olsun cnn çok sevindim bende bakayım bir test sonucunacanim ben galiba hamileyim :) 2018 mayis anneleri topiginde testimi paylasdim bir bakarmisin lutfen 3gundur yapiyorum.ilk once hayalet gibiydi bugunki biraz daha koyu.tabi regl gunum daha gelmedi o yuzden korkuyorum kimyasal falan olur diye.bata 2gun var henuz.resim zar zor oraya yukleye bildim yorumunu bekliyorum
Hayırlı olsun cnn çok sevindim bende bakayım bir test sonucuna
Evet cnm baktım sonuca bariz hamilesin :)) kan ne zaman vericeksincoksaol canim :) darisi basina insallah.bakdinmi sonuca
Hayırlı olsun canım cok sevindim keske once burda paylassaydin gorseydik sewinip yorum atsaydik dediğin yere baktım ama bulamadim kuzum göremedim yani Allahim sonunu getirsin insallah canim Allah yardimcin olsun umarim devam eder saglicakla kucagina alirsincanim ben galiba hamileyim :) 2018 mayis anneleri topiginde testimi paylasdim bir bakarmisin lutfen 3gundur yapiyorum.ilk once hayalet gibiydi bugunki biraz daha koyu.tabi regl gunum daha gelmedi o yuzden korkuyorum kimyasal falan olur diye.bata 2gun var henuz.resim zar zor oraya yukleye bildim yorumunu bekliyorum
Hayırlı olsun canım cok sevindim keske once burda paylassaydin gorseydik sewinip yorum atsaydik dediğin yere baktım ama bulamadim kuzum göremedim yani Allahim sonunu getirsin insallah canim Allah yardimcin olsun umarim devam eder saglicakla kucagina alirsin
bat gecmesini bekliycrm kuzum.sence var dimi?olmazsa cikmazdi?Evet cnm baktım sonuca bariz hamilesin :)) kan ne zaman vericeksin
telefonl eklemesi zor canim yapamadim.3ya 4 sayfada var..buyuk resim olarak ekledim.Rabbim sizede tatdirsin insallah.arada agrilarim oluyor korkuyorum.kimyasal dusuk falan.olur diyeHayırlı olsun canım cok sevindim keske once burda paylassaydin gorseydik sewinip yorum atsaydik dediğin yere baktım ama bulamadim kuzum göremedim yani Allahim sonunu getirsin insallah canim Allah yardimcin olsun umarim devam eder saglicakla kucagina alirsin
Bence var cnm ama hayirlisi olsun inş kaç gün var batabat gecmesini bekliycrm kuzum.sence var dimi?olmazsa cikmazdi?
22.23agustos bat olmali kuzum.insallah vardir cok istiyorum :))Bence var cnm ama hayirlisi olsun inş kaç gün var bata
Tabiki vardır kuzum testte yanilma payi az diye biliyorum ama ben olsam testte gördüğüm an hemen kan vermeye giderdimbat gecmesini bekliycrm kuzum.sence var dimi?olmazsa cikmazdi?
Bir daha bakayım canim ise geçincetelefonl eklemesi zor canim yapamadim.3ya 4 sayfada var..buyuk resim olarak ekledim.Rabbim sizede tatdirsin insallah.arada agrilarim oluyor korkuyorum.kimyasal dusuk falan.olur diye
Allah gönlüne gore versin tatlım:))22.23agustos bat olmali kuzum.insallah vardir cok istiyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?